Kuljetuspalvelut New Yorkin lentokentältä New Jerseyyn, Queensiin, Brooklyniin tai The Bronxiin

Transportation from the airport to New Jersey Queens Brooklyn or The Bronx 1

Saavutko JFK:n tai Newarkin lentokentälle ja majoitut Queensissa tai Brooklynissa – tai toisessa osavaltiossa kuten New Jerseyssä? Siinä tapauksesa on hyvä miettiä etukäteen lentokenttäyhteydet lukemalla eri vaihtoehdoista ja vinkkini lentokenttäkuljetuksiin. Löydät tiedot eriteltynä lentokentän ja määränpään mukaan. Vältä ikävät yllätykset, kun saavut New Yorkiin!

Contents

JFK:n lentokenttäyhteydet

Jos olet matkustamassa JFK:lta Queensiin tai Brooklyniin, voit valita joko metron tai kuuluisan keltaisen taksin. Mutta jos olet menossa Bronxiin tai New Jerseyyn, suosittelen vahvasti järjestämään yksityiskuljetuksen etukäteen. Se on monesti nopeampi ja käytännöllisempi vaihtoehto kuin julkisella liikenteellä kulkeminen. Ja se tulee edullisemmaksi kuin taksi. Lue tästä tarkemmat tiedot lentokenttäyhteyksistä:

Newarkin lentokenttäyhteydet

Jos olet matkustamassa Newarkin kentältä New Jerseyyn, voit ottaa kentältä taksin. Jos olet kuitenkin menossa Queensiin, Brooklyniin tai Bronxiin, kannattaa ehdottomasti järjestää yksityiskuljetus etukäteen. Koska Newarkin lentokenttä sijaitsee New Jerseyssä ja muut alueet New Yorkissa, julkisella liikenteellä liikkuminen tulee olemaan erittäin vaikeaa. Taksi taas voivat veloittaa ylimääräisen maksun siitä, että he joutuvat ajamaan osavaltiosta toiseen. Lue tästä tarkemmat tiedot lentokenttäyhteyksistä:

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja