Kulkuyhteydet JFK-lentokentältä Queensiin tai Brooklyniin

Osta liput nyt
JFK-lentokentältä hotelliin Queensiin tai Brooklyniin

Kulkuyhteydet JFK-lentokentältä Queensiin tai Brooklyniin on paras järjestää etukäteen. Queensiin tai Brooklyniin ei valitettavasti kulje lentokenttäbusseja. On vaikeaa antaa hyviä neuvoja tietämättä tarkkaa määränpäätä. Yleensä hotellille/yksityisasuntoon pääsee metrolla ja tämä on usein halvin vaihtoehto.

Taksi JFK:ltä Queensiin tai Brooklyniin

Toinen vaihtoehto on taksi. Riippuen määränpäästä tämän ei pitäisi maksaa 80$ enempää. Tämä hinta on maksimissaan kolmelle henkilölle. Jos ryhmäsi on isompi, tilataksin etukäteen varaaminen on parempi vaihtoehto. Katso alla olevat ohjeet varauksen tekemiseen. Kun varaat tilataksin, tiedät siten tarkalleen etukäteen, mitä matka tulee maksamaan.

Varaa tästä kuljetuspalvelu tai tila-auto etukäteen

Haluaisitko järjestää kyytisi Brooklyniin etukäteen? Voit tehdä sen myös varaamalla tämän yksityiskyydin JFK-kentältä määränpäähäsi. Muista myös varata kyyti takaisin lentokentälle tästä.

Ericin vinkki: Jos aiot kulkea majapaikkaasi metrolla, kannattaa käyttää ilmaista sovellustani, josta löytyy offline-tilassa toimiva metrokartta. Näet aina myös sijaintisi kartalla ilman internet-yhteyttä.

Matkustatko eri lentokentältä?

Lue tästä lisää kulkuyhteyksistä Newark-lentokentältä Queensiin tai Brooklyniin

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja