Kasvisravintolat New Yorkissa

Kasvisravintolat New Yorkissa

New York on kasvissyöjien kaupunki ja löydät sieltä paljon kasvisravintoloita. Mikäli olet kasvissyöjä tai vegaani niin sinua varmasti ilahduttaa tieto siitä, että lähes kaikkien ravintoloiden ruokalistalta löytyy myös kasvis- ja vegaanivaihtoehtoja. Kasvisruoka on kasvattanut suosiotaan viime vuosina, jopa ei-kasvissyöjien keskuudessa. New Yorkissa kannattaakin ehdottomasti kokeilla jotain uutta ja lähteä kasvisravintolaan, vaikkei olisikaan kasvissyöjä. Ruoka on herkullista! Koska vaihtoehtoja riittää loputtomiin, olen koonnut tähän listaan parhaat kasvisravintolat New Yorkissa.

Contents

Beatnic

Jos mielesi tekee vegaanidieetille sopivaa pikaruokaa, niin ota suunnaksi Beatnic. Tilaa Classic Burger (joka käy melkein oikeasta…melkein) ja ranskalaiset (Air-Baked French Fries). Mikäli mielesi tekee jotain muuta, listalta löytyy myös leivonnaisia ja salaatteja. Heillä on muutama pieni liike ympäri kaupunkia.

The Butcher’s Daughter

Toisin kuin tämän ravintolan nimi antaa ymmärtää, The Butcher’s Daughter on täysin kasvisravintola, josta ei löydy maitotuotteita. Ravintola määrittelee itsensä “kasvis teurastamoksi” (vegetable slaughter house), ja mehut ovat heidän erikoisalaansa. Miksi et kokeilisi “Goddess of Greeniä”, vihreää mehua pienellä twistillä? Jos olet enemmänkin oluen ystävä, niin heidän valikoimansa paikallisten pienpanimojen oluita ei tule tuottamaan sinulle pettymystä. Oletko nälkäinen? Valittavanasi on useita vaihtoehtoja, kuten heidän kuuluisa avokado toast, valikoima kasvispasta-annoksia tai mausteinen lehtikaalisalaatti vain mainitakseni muutamia. Heillä on kaksi paikkaa, jotka täyttyvät nopeasti ruuhka-aikana, mutta yleensä sinun ei tarvitse odottaa pöytää kovin kauan.

Kasvisravintolat New Yorkissa - The Butcher's Daughter -terassi

Ladybird

Ladybird on vegaaniravintola New Yorkissa. Tämä kotoisa paikka Lower East Sidella tarjoilee täysin kasviperäistä tapas-ruokaa, vaikka ruokalistan annokset kuten muun muassa “ricotta” ja “cheddar” voivat saada sinut ajattelemaan toisin. Annokset voi jakaa, joten pääset maistelemaan herkulliselta ruokalistalta mahdollisimman paljon erilaisia ruokia. Jopa lihansyöjät yllättyvät, kuinka mahtavaa ruoka Ladybirdissä on!

Caravan of Dreams

Caravan of Dreams -ravintolan ruokalista on monipuolinen. Ruoka-annokset ovat saaneet inspiraationsa ympäri maailmaa: Meksikosta, Italiasta, Aasiasta… listalta löytyy varmasti jokaiselle jotakin. Caravan of Dreams sijaitsee Lower East Sidella, ja se on erityisesti nuorten suosiossa. Viikonloppuisin ravintolassa soitetaan usein livemusiikkia. Suosittelen ehdottomasti maistamaan heidän jälkiruokiaan, sillä ne ovat herkullisia. Illallisen jälkeen voitte lähteä katsastamaan mitä muuta tämä hauska naapurusto tarjoaa.

Kasvisravintolat New Yorkissa - Ladybird

sweetgreen

Sweetgreen New Yorkissa on salaattibaariketju, joita on ympäri Manhattania. Sweetgreenissä voit luoda oman salaatin tai kulhon yhdistämällä kaikenlaisia vihanneksia ja muita ainesosia, joten voit rakentaa ateriasi juuri sellaiseksi kuin haluat. Sweetgreen ostaa tuotteet pieniltä ja keskisuurilta viljelijöiltä, jotka viljelevät kestävällä tavalla. Illallinen sweetgreenissä on siis myös erittäin vastuullinen valinta.

Wild Ginger

Wilde Ginger on aasialainen vegaaniravintola. Ravintola tarjoilee uskomattoman maukkaasti maustettua ruokaa. Kaikkien pääruokien seuraksi voi valita riisiä, miso-keiton tai salaatin. Hinta-laatusuhde on kohdallaan ja kallein ruokalaji maksaa vain 14$. Tämä ravintola sijaitsee SoHossa, mutta Brooklynista löytyy toinen heidän ravintoloistaan.

Ericin vinkki: Tunnelma on hauska ja rento sekä henkilökunta on todella avuliasta. Osa tulisista annoksista voidaan pyydettäessä valmistaa miedompina versioina. Kokeile korianteritofua ja paistettua riisiä ananaksella.

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja