New York City FC -liput 2022

Osta liput nyt
New York City FC -liput
Alkaen $ 12,00

New York City FC on toinen New Yorkin ammattilaisjalkapallojoukkueista New York Red Bullsin lisäksi. New York City FC pelaa jalkapallon ammattilaisliigassa (Major League Soccer), joka on Yhdysvaltojen kuuluisin liiga. Jotkut (entisistä) pelaajista ovat isoja nimiä jalkapallon saralla, esimerkiksi David Villa, Frank Lampard ja Andrea Pirlo. Koska New York City FC:llä ei ole omaa stadionia, he pelaavat Yankee Stadiumilla Bronxissa. New Yorkin jalkapallokausi kestää maaliskuun alusta lokakuun loppuun.

Osta New York City FC -liput tästä

Osta New York New York City FC -liput

Lippujen hinnat vaihtelevat 30 dollarista aina 300 dollariin. Maalien takana olevat paikat ovat yleensä halvempia, mutta muista, ettei sieltä välttämättä ole esteetön näkyvyys kentälle. Valitse päivä, milloin haluat nähdä futispelin tai katso taulukko alla. Liput New York City FC -otteluihin voi maksaa luottokortilla. Maksettuasi saat mobiililiput, joita ei voi – eikä tarvitse – tulostaa. Lippusi on 100% aidot ja saatavilla ajallaan.

Liput myydään alennettuun hintaan, sillä ne ovat kausikorttien omistajien, jotka ovat itse estyneitä pääsemään paikalle. Joskus liput ovat kalliimpia kuin alkuperäinen hinta. Se tarkoittaa, että New York City FC -peli on loppuun myyty. Jos New York City FC ei pelaa kun olet New Yorkissa, katso onko Red Bullsilla kotipeli.

New York City FC -liput - Yankee Stadium New York City FC-liput -Jalkapallopeli

Missä kannattaa istua New York City FC -pelissä?

Yankee Stadiumilla mikäli haluat paikat innokkaimpien katsojien joukosta, etsi lippuja fanikatsomosta (katsomot 235–238). Jos puolestaan nauttisit mieluummin pelistä rauhallisella alueella, niin suosittelen ostamaan liput jostain toisesta katsomosta. Stadionin pitkällä laidalla olevat 100-numeroiset liput ovat hyvä vaihtoehto. Koska Yankee Stadium on rakennettu baseballia varten, jalkapallopelin aikana osa paikoista on muita kauempana kentästä. Kuitenkin kaikkialta areenan pitkältä sivulta näkee hyvin kentälle.

Osta tästä liput New York City FC -jalkapallopeliin

New York City FC -liput - Yankee Stadium Katsomokartta

Käytännön tietoa

Miten kulkea Yankee-stadionille?

Yankee-stadionille pääsee helpoiten metrolla. Stadion sijaitsee aivan metro-asemaa 161 Street vastapäätä. Metro 4 kulkee suoraan Yankee-stadionille. Voit myös ottaa B tai D-metron, mutta tiettyinä kellonaikoina, ne eivät pysähdy tällä pysäkillä. Oletko silti matkustamassa näillä linjoilla? Kysy paikalliselta pysähtyykö metro asemalla 161 Street. Kaikki nämä linjat kulkevat koko Manhattanin läpi ja voit hypätä kyytiin mistä tahansa.

Mihin aikaan stadionille kannattaa saapua?

Suosittelen saapumaan paikan päälle vähintään 30–60 minuuttia ennen pelin alkua. Näin sinulle jää tarpeeksi aikaa etsiä paikat ja nähdä ennen peliä järjestettävää viihdettä. Mikäli saavut ajoissa paikalle, sinulla on myös aikaa tutustua itse stadioniin. Tsekkaa videotaulun alla oleva Yankee Memorial, jota kutsutaan Monument Parkiksi. Voit vierailla ilmaiseksi Monument Parkissa, joka on avoinna siihen saakka, kunnes pelin alkuun on 45 minuuttia.

Miten palata takaisin Manhattanille?

Metro on paras vaihtoehto palata takaisin Manhattanille pelin jälkeen. Lähde jo hieman ennen pelin loppua, jos haluat välttää ruuhkat.

New York City FC -stadionit

Huomaa: Yankee Stadiumin lisäksi osa otteluista pelataan myös muilla stadioneilla. Osa peleistä on Citi Field -stadionilla, jonne pääsee helposti metrolinjalla 7, ja osa pelataan New Jerseyssä, jonne voi mennä PATH-junalla. Näet ottelun sijainnin, kun olet ostamassa lippua.

COVID-19-säännökset

Ei koronarajoituksia

Ericin vinkki: Joukkueen perustivat vuonna 2013 Englannin Valioliigaan kuuluva Manchester City FC ja baseball-joukkue New York Yankees. Hauska yksityiskohta: joukkueen värit ovat taivaansininen Manchester Cityn mukaan, laivastonsininen kuten Yankees ja oranssi, joka viittaa New Yorkin hollantilaisiin juuriin.

Katso alta otteluohjelma

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja