New York City FC -liput 2024

New York City FC -liput
Alkaen 19.00€

Osta New York City FC -liput verkosta jo ennen New Yorkin-matkaasi. New York Cityn jalkapalloseura on toinen kaupungin kahdesta ammattilaisjalkapallojoukkueesta. NYC FC pelaa Major League Soccerissa, joka on Yhdysvaltojen korkein liigataso jalkapallossa ja joukkueessa on pelannut David Villan ja Frank Lampardin kaltaisia futistähtiä. Sen kotikenttinä toimii tällä hetkellä sekä Yankee Stadium että Citi Field Stadium. New Yorkin MLS-jalkapallokausi kestää maaliskuun alusta lokakuun loppuun.

Osta New York City FC -liput tästä

Contents

Osta New York New York City FC -liput

Lippujen hinnat vaihtelevat 30 dollarista aina 300 dollariin. Maalien takana olevat paikat ovat yleensä halvempia, mutta muista, ettei sieltä välttämättä ole esteetön näkyvyys kentälle. Valitse päivä, milloin haluat nähdä futispelin tai katso taulukko alla. Liput New York City FC -otteluihin voi maksaa luottokortilla. Maksettuasi saat mobiililiput, joita ei voi – eikä tarvitse – tulostaa. Lippusi on 100% aidot ja saatavilla ajallaan.

Liput myydään alennettuun hintaan, sillä ne ovat kausikorttien omistajien, jotka ovat itse estyneitä pääsemään paikalle. Joskus liput ovat kalliimpia kuin alkuperäinen hinta. Se tarkoittaa, että New York City FC -peli on loppuun myyty. Jos New York City FC:llä ei ole kotipeliä, kun olet New Yorkissa, katso pelaako New Yorkin toinen joukkue New York Red Bulls.

New York City FC -liput - Yankee Stadium New York City FC-liput -Jalkapallopeli

Missä kannattaa istua New York City FC -pelissä?

Yankee Stadiumilla mikäli haluat paikat innokkaimpien katsojien joukosta, etsi lippuja fanikatsomosta (katsomot 235–238). Jos puolestaan nauttisit mieluummin pelistä rauhallisella alueella, niin suosittelen ostamaan liput jostain toisesta katsomosta. Stadionin pitkällä laidalla olevat 100-numeroiset liput ovat hyvä vaihtoehto. Koska Yankee Stadium on rakennettu baseballia varten, jalkapallopelin aikana osa paikoista on muita kauempana kentästä. Kuitenkin kaikkialta areenan pitkältä sivulta näkee hyvin kentälle.

Osta tästä liput New York City FC -jalkapallopeliin

New York City FC -liput - Yankee Stadium Katsomokartta

Käytännön tietoa

Miten kulkea Yankee-stadionille?

Yankee-stadionille pääsee helpoiten metrolla. Stadion sijaitsee aivan metro-asemaa 161 Street vastapäätä. Metro 4 kulkee suoraan Yankee-stadionille. Voit myös ottaa B tai D-metron, mutta tiettyinä kellonaikoina, ne eivät pysähdy tällä pysäkillä. Oletko silti matkustamassa näillä linjoilla? Kysy paikalliselta pysähtyykö metro asemalla 161 Street. Kaikki nämä linjat kulkevat koko Manhattanin läpi ja voit hypätä kyytiin mistä tahansa.

Miten kulkea Citi Field -stadionille?

Citi Field -stadionille pääsee helposti metrolla. Metrolinja 7 pysähtyy aivan stadionin edessä asemalla nimeltä Mets – Willets Point. Sinu ei tarvitse olla huolissaan, että missaat oikean aseman, sillä lähes kaikki postuvat metrosta Citi Fieldillä.

Mihin aikaan stadionille kannattaa saapua?

Suosittelen saapumaan paikan päälle vähintään 30–60 minuuttia ennen pelin alkua. Näin sinulle jää tarpeeksi aikaa etsiä paikat ja nähdä ennen peliä järjestettävää viihdettä. Mikäli saavut ajoissa paikalle, sinulla on myös aikaa tutustua itse stadioniin. Tsekkaa Yankee Stadiumilla videotaulun alta löytyvä Yankee Memorial, jota tunnetaan nimellä Monument Park. Voit vierailla ilmaiseksi Monument Parkissa, joka on avoinna siihen saakka, kunnes pelin alkuun on 45 minuuttia.

Miten palata takaisin Manhattanille?

Metro on paras vaihtoehto palata takaisin Manhattanille pelin jälkeen. Lähde jo hieman ennen pelin loppua, jos haluat välttää ruuhkat.

New York City FC -stadionit

Huomaa: ottelut pelataan kahdella eri stadionilla. Osa peleistä on Yankee Stadiumilla ja osa Citi Fieldillä. Molemmilel stadioneille pääsee Mnahattanilta helposti metrolla.

Ericin vinkki: “Joukkueen perustivat vuonna 2013 Englannin Valioliigaan kuuluva Manchester City FC ja baseball-joukkue New York Yankees. Hauska yksityiskohta: joukkueen värit ovat taivaansininen Manchester Cityn mukaan, laivastonsininen kuten Yankees ja oranssi, joka viittaa New Yorkin hollantilaisiin juuriin.”

Katso alta otteluohjelma

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja