New York City FC -liput 2021

Osta liput nyt
New York City FC -liput

New York City FC on toinen New Yorkin ammattilaisjalkapallojoukkueista New York Red Bullsin lisäksi. Joukkueen perustivat vuonna 2013 Englannin Valioliigaan kuuluva Manchester City FC ja pesäpallojoukkue New York Yankees. New York City FC pelaa jalkapallon ammattilaisliigassa (Major League Soccer), joka on Yhdysvaltojen kuuluisin liiga. Jotkut pelaajista ovat isoja nimiä jalkapallon saralla, esimerkiksi David Villa. Koska New York City FC:llä ei ole omaa stadionia, he pelaavat Yankee Stadiumilla Bronxissa.

Osta New York City FC -liput tästä

Jalkapallo Amerikassa

Vaikka monet eivät arvosta amerikassa pelattavaa jalkapalloa, on pelissä käynti ehdottomasti kokemisen arvoinen. Amerikkalaiset kun osaavat kannustamisen jalon taidon ja jopa tällä uudella joukkueella on jo lojaali faniklubi. Hauska fakta: joukkueen värit ovat taivaan sininen Manchester Cityn mukaan, laivastonsininen kuten Yankees ja oranssi, joka viittaa New Yorkin kaupungin hollantilaisiin juuriin.

Osta New York New York City FC -liput

Lippujen hinnat vaihtelevat 30 dollarista aina 300 dollariin. Maalien takana olevat paikat ovat yleensä halvempia, mutta muista, ettei sieltä välttämättä ole esteetön näkyvyys kentälle. Voit tilata liput näiden sivujen kautta tai katso alla olevaa taulukkoa. Liput New York City FC -otteluihin voi maksaa luottokortilla tai PayPalilla. Maksettuasi saat mobiililiput, joita ei voi – eikä tarvitse – tulostaa. Lippusi on 100% aidot ja saatavilla ajallaan.

Liput myydään alennettuun hintaan, sillä ne ovat kausikorttien omistajien, jotka ovat itse estyneitä pääsemään paikalle. Joskus liput ovat kalliimpia kuin alkuperäinen hinta. Se tarkoittaa, että New York City FC -peli on loppuun myyty.

Jos New York City FC ei pelaa kun olet New Yorkissa, katso onko Red Bullsilla kotipeli.

Ericin vinkki: Mikäli haluaisit paikat innokkaimpien katsojien joukosta, etsi lippuja fanikatsomosta (235–238). Jos puolestaan nauttisit mieluummin pelistä rauhallisella alueella, niin suosittelen ostamaan liput jostain toisesta katsomosta. Stadionin pitkällä laidalla olevat 100-numeroiset liput ovat hyvä vaihtoehto. Koska Yankee Stadium on rakennettu baseballia varten, jalkapallopelin aikana osa paikoista on muita kauempana kentästä. Kuitenkin kaikkialta areenan pitkältä sivulta näkee hyvin kentälle.

New York City FC -liput - Yankee Stadium New York City FC-liput -Jalkapallopeli

Käynti New York City FC -pelissä

New Yorkin jalkapallokausi on vuosittain maaliskuun alusta aina lokakuun loppuun. New York City FC pelaa pelinsä Yankee-stadionilla Bronxissa. Manhattanilta on helppo matkustaa stadionille. Suosittelen saapumaan paikan päälle vähintään 30–60 minuuttia ennen pelin alkua. Näin sinulle jää tarpeeksi aikaa etsiä paikat ja nähdä ennen peliä järjestettävää viihdettä. Mikäli saavut ajoissa paikalle, sinulla on myös aikaa tutustua itse stadioniin. Tsekkaa videotaulun alla oleva Yankee Memorial, jota kutsutaan Monument Parkiksi. Voit vierailla ilmaiseksi Monument Parkissa, joka on avoinna siihen saakka, kunnes pelin alkuun on 45 minuuttia.

Osta tästä liput New York City FC -jalkapallopeliin

New York City FC -liput - Yankee Stadium Katsomokartta

Miten kuljen Yankee-stadionille?

Yankee-stadionille pääsee helpoiten metrolla. Stadion sijaitsee aivan metro-asemaa 161 Street vastapäätä. Metro 4 kulkee suoraan Yankee-stadionille. Voit myös ottaa B tai D-metron, mutta tiettyinä kellonaikoina, ne eivät pysähdy tällä pysäkillä. Oletko silti matkustamassa näillä linjoilla? Kysy paikalliselta pysähtyykö metro asemalla 161 Street. Kaikki nämä linjat kulkevat koko Manhattanin läpi ja voit hypätä kyytiin mistä tahansa.

Katso alta otteluohjelma

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje


Hae lippuja
alkaen
saakka
Hae lippuja