Nyrkkeilyliput New Yorkissa

Nyrkkeily-liput New Yorkissa

Voit ostaa nyrkkeilyliput New Yorkissa helposti verkkokaupasta ennen matkaasi New Yorkiin. Madison Sguare Garden, joka tunnetaan myös nimellä The Garden on areena, jossa kuuluisat raskaan sarjan mestarit ovat otelleet. Madison Square Gardenissa on järjestetty yli 50 maailmanmestaruusottelua, mukaan muassa “The Battle Of The Century”, jossa olivat vastakkain Joe Frazier ja Muhammad Ali vuonna 1971. Frazier voitti ottelun. Madison Square Garden ei kuitenkaan ole ainoa paikka, jossa voit käydä katsomassa nyrkkeilymatsin New Yorkissa. Barclays Centerissä Brooklynissa järjestetään myös mm. Premier Boxing Champions -otteluita.

Osta nyrkkeilyliput tästä

Contents

Nyrkkeilyä Madison Square Gardenissa

Tärkeitä nyrkkeilyotteluja järjestettiin 40- ja 50-luvuilla Madison Square Gardenissa. Henry Armstrong ja Joe Louis ottelivat siellä lukuisissa kilpailuissa ja Louis puolusti titteliään kahdeksan kertaa. Jopa lopetettuaan uransa Louis päätti otella Rocky Marcianoa vastaan vuonna 1952. Valitettavasti hän hävisi matsin. Sugar Ray Robinsonin ja Jake Lamottan välinen ottelu, jonka Robinson voitti, käytiin myös Madison Square Gardenissa.

Osta liput nyrkkeilyotteluun New Yorkissa

Haluaisitko mennä otteluun ja nähdä miten legendat syntyvät? Osta liput nyrkkeilyotteluun New Yorkissa. Voit kokea todellisen “fight nightin” Madison Square Gardenissa ja nähdä nyrkkeilymestarit livenä. Katso myös kaikkien urheilulajien otteluohjelma New Yorkissa.

Voit ostaa nyrkkeilyliput alla olevasta kalenterista haluamallesi päivälle. Maksutapana käy luottokortti. Myynnissä olevat liput ovat sähköisiä mobiililippuja, jotka näytetään suoraan puhelimesta portilla. Mobiililippuja ei tarvitse tulostaa. Lippusi ovat takuuvarmasti 100% aidot ja ne toimitetaan ajallaan.

Katso alla oleva otteluohjelma ja varaa heti

Mikäli lippuja ei ole saatavilla nyrkkeily-otteluihin, kannattaa tarkistaa osuuko matkasi ajankohtaan WWE-painiottelua.

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja