Madison Square Garden New Yorkissa

Osta liput nyt
Madison Square Garden New York

Madison Square Garden (MSG tai The Garden) on New Yorkin tunnetuin ja suurin tapahtumapaikka. Se ottaa vastaan vuosittain 20 000 ihmistä, jotka saapuvat konsertteihin ja urheilutapahtumiin. Madison Square Garden on koripallojoukkue New York Knicksin ja jääkiekkojoukkue New York Rangersin kotikenttä. Löydät sieltä myös elokuvateatterin, teatterin, ravintolan ja konferenssikeskuksen. MSG on niin kuuluisa, että sillä on jopa oma televisiokanava.

Varaa Madison Square Garden urheiluottelu- tai konserttiliput tästä

Contents

Madison Square Gardenin kohokohdat

Madison Square Gardenissa nähdään maailman huippuartisteja, jotka pääsevät esiintymään tällä lavalla seuraa muun muassa Frank Sinatran, Elvis Presleyn, Michael Jacksonin ja Queenin jalanjäljissä. Tapahtumapaikka ei ole päässyt historiankirjoihin pelkästään muusikkojen vuoksi, sillä republikaanit pitivät täällä George W. Bushin johdolla vuoden 2014 kokouksensa.

Lyhyt historia

Tämän päivän Madison Square Garden ei ole alkuperäinen areena, sillä se rakennettiin vuonna 1879 Madison Squarelle ja toimi enimmäkseen sirkustelttana. Vuonna 1890 rakennus tuhottiin, jotta paikalle päästiin rakentamaan uutta. Vuonna 1925 MSG muutti 50th Streetin ja 8th Avenuen kulmaan. Tämän päivän rakennus on vuodelta 1969 ja sijaitsee Pennsylvania Stationin yläpuolella.

Madison Square Garden New Yorkissa - Ulkoa Madison Square Garden New Yorkissa - Mainostaulu

Madison Square Garden All Access -kierros

Haluatko päästä näkemään näin ison kompleksin kulissien taakse vai oletko vain kiinnostunut tapahtumapaikasta? Osallistu siinä tapauksessa Madison Square Garden All Access -kierrokselle. Kierrätte The Gardenia oppaan johdolla ja lisäksi pääsette ehkä kurkistamaan jopa kuuluisien joukkueiden Knicksin ja Rangersin pukuhuoneisiin! Samalla paikan historia ja viimeisen 130 vuoden tapahtumien kohokohdat tulevat tutuiksi.

Osta liput Madison Square Garden All Access -kierrokselle tästä

Madison Square Garden New Yorkissa - All Access Tour Knicks Madison Square Garden New Yorkissa - All Access Tour Rangers

Miten Madison Square Gardeniin löytää?

Koska Madison Square Garden sijaitsee Midtown Manhattanilla, sinne on helppo löytää. Pyöreä rakennus sijaitsee Pennsylvania Stationin yläpuolella, 7th Avenuella (31st West ja 33rd West Streetin välissä). Konsertissa tai matsissa käyminen on vaivatonta, sillä pystyt luultavasti kävelemään Madison Square Gardeniin hotelliltasi. Jos asut kauempana, ota metrolinja A, C tai E ja jää pois 8th Avenue -asemalla. Tai ota linja 1, 2 tai 3 ja jää pois 7th Avenuella Penn Stationilla.

Madison Square Gardenissa ei ole narikkaa, joten isoja laukkuja ei kannata ottaa mukaan. Laukun täytyy mahtua tuolin alle. Tiesitkö, että jääkiekkokauden aikana jääkenttää säilytetään koripallokentän alla? Sen ansiosta voit katsoa lätkämatsin päivällä ja koripalloa illalla!

Ericin vinkki: “Mikäli sinulla on mahdollisuus ottaa osaa Madison Square Gardenissa järjestettävään tapahtumaan, niin sinun kannattaa ehdottomasti tarttua siihen! Urheilumatsi tai konsertti innokkaiden newyorkilaisten joukossa on aina upea kokemus. Keskeisen sijaintinsa ansiosta areenalle on helppo löytää.”

Madison Square Gardenin tapahtumat ja konsertit

Madison Square Gardenissa on lähes päivittäin konsertteja ja urheilutapahtumia, joissa kannattaa käydä. Osta liput etukäteen ja lähde nauttimaan legendaarisen hallin tunnelmasta!

Varaa Madison Square Garden urheiluottelu- tai konserttiliput tästä

Madison Square Garden New Yorkissa - Areena

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja