Black Friday

BlackFridayWebsite

Black Friday Sightseeing Day Pass Up to 37Sightseeing Day Pass

Saat jopa -37% alennuksen alle 13-vuotiaiden lasten Sightseeing Day Passeista. Sekä -10% alennuksen aikuisten passeista! Ainutkertainen tarjous tämän “Black Friday alen” aikana. Alennus koskee kaikkia passeja. Flex Pass on yksi suosikeistani, sillä se on niin joustava ja edullinen. Käytä koodia “ERICOFFER”.

Osta Sightseeing Day Pass tästä

Black Friday Booking 30Säästä vähintään 30 % – Booking.com

Säästä vähintään 30 % lyhyistä tai pidemmistä reissuista niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Hyödynnä vuoden suurin ale!

Katso Black Friday -tarjous

Black Friday New York Pass Up to 30New York Pass

Osta New York Pass nyt ja saat -30% alennuksen! Tämä alennuspassi valitaan tietylle määrälle päiviä, joiden aikana voit käydä yli 100 nähtävyydellä ja opastetulla kierroksella New Yorkissa. New York Pass on voimassa yhden vuoden ostopäivästä lähtien. Ostamalla nyt sinulla on myös mahdollisuus voittaa helikopterilento!

Osta New York Pass tästä

Sightseeing Flex Pass

Saat jopa -28% alennuksen alle 13-vuotiaiden lasten Sightseeing Flex Passeista. Sekä -10% alennuksen aikuisten passeista! Ainutkertainen tarjous tämän “Black Friday alen” aikana. Alennus koskee kaikkia passeja. Flex Pass on yksi suosikeistani, sillä se on niin joustava ja edullinen. Käytä koodia “ERICOFFER”.

Osta Sightseeing Flex Pass tästä

 

FI - BlackFriday - MetrocardsIlmainen MetroCard-toimitus

Vain tänään: ilmainen MetroCardien postitus, kun ostat ne yhdessä alennuspassien kanssa! Tilaa oma pakettisi tänään ja saat MetroCardit postise ennen matkaasi.

Osta MetroCard tästä

 

 

Tällä sivulla / tässä sähköpostissa olevat tarjoukset ovat voimassa niin kauan kuin tuotteita riittää. Alennukset ovat saatavissa vain varaamalla tuotteen verkkosivuston kautta Black Friday ja Cyber Monday -tapahtumien aikana. Alennusta ei voida antaa jälkikäteen jo aiemmin tehdyistä varauksista.

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje


Hae lippuja
alkaen
saakka
Hae lippuja