Ravintolat New Yorkissa

Ravintolat New Yorkissa

Ravintolat New Yorkissa eivät lopu kesken. Ravintoloita löytyy todella halvoista hyvin hintaviin, tarjoten ruokaa kaikkialta maailmasta. Ruokapaikkojen valikoima on laaja, monipuolinen ja muuttuu lähes päivittäin. Siksi New Yorkista löytyy ruokailuun aina loistavia ravintoloita. Koska valinnanvaraa on niin paljon, paikan valitseminen voi olla hankalaa. Jotta päätöksen tekeminen olisi hieman helpompaa, olen koonnut ja ryhmitellyt alle suosikkipaikkani eri tilanteisiin.

Contents

Näköalaravintolat

Robert NYC

Jos todella haluat tehdä vaikutuksen, vie puolisosi Robert NYC -ravintolaan. Se on moderni ja hienostunut ja hiukan kalliimpi ravintola. Ravintola sijaitsee Columbus Circlellä Museum of Arts and Designin sisällä, yhdessä ylemmistä kerroksista. Ravintolasta on hienot näkymät Central Parkiin ja itse Columbus Circlelle.

Varaa pöytä Robert NYC -ravintolaan tästä

Peak NYC

30 Hudson Yards -nimisen rakennuksen 101. kerroksesta löytyy Peak NYC. Tästä Hudson Yardsissa sijaitsevasta ravintolasta avautuu upeat näkymät. Peak sijaitsee näköalatasanne Edgen yläpuolella, seuraavassa kerroksessa, joten jos haluat nauttia vaikuttavista New Yorkin maisemista yhdessä erinomaisen ruoan kanssa (ja ehkä jopa kosia), kannattaa ehdottomasti syödä Peak-ravintolassa. Peak ja Edge eivät kuitenkaan ole samaa paikkaa, joten jos aiot Edgessä käynnin jälkeen ruokailla Peakissa, ravintolaan on tehtävä erikseen online-varaus.

Varaa pöytä Peak-ravintolaan tästä

The River Café

Parhaat näkymät Manhattanin siluetista eivät ole itse Manhattanilta vaan joen toiselta puolelta. East Riverin toisella puolella, aivan Brooklynin sillan alla on The River Café. Suuntaa paikkaan illalliselle ja pääset nauttimaan kauniista näkymistä joen yli. Muista tilata paikan kuuluisin jälkiruoka Chocolate Brooklyn Bridge!

Varaa pöytä River Café -ravintolaan tästä

Ravintola Manhatta

Lähde ylelliselle illalliselle Manhatta-ravintolaan ja luvassa on mahtavat näkymät Lower Manhattanista. Ravintola sijaitsee 60. kerroksessa kävelymatkan päässä Wall Streetistä ja 9/11-muistomerkiltä. Sekä lounaalla että illallisella on hienostunut tunnelma ja tulet hämmästelemään jatkuvasti ikkunoista avautuvia näkymiä alla olevista kaduista, silloista ja vesiväylistä.

Ravintolat New Yorkissa - Drinkki Manhatta-ravintolassa Ravintolat New Yorkissa - Näköala Manhatta-ravintolasta

GAONNURI

GAONNURI on korealainen ravintola Koreatownissa Midtown Manhattanilla, vain korttelin päässä Empire State Buildingistä. Suurista ikkunoista avautuu kaunis näköala ympäröivästä alueesta. Jos syöt ravintolassa ilta-aikaan, sinut ympäröi Midtown Manhattanin valaistut rakennukset. Sen lisäksi pääset nauttimaan yllättävästä ja monipuolisesta korealaisen keittiön kokemuksesta.

Varaa pöytä GAONNURI-ravintolaan tästä

Cantina Rooftop

Mielestäni Cantina Rooftop on todellinen löytö hauskaan illanviettoon! Paikassa on hyvä meininki, ja DJ soittaa joka ilta menomusiikkia. Ruoka on loistavaa (ja edullista) sekä näkymät ovat upeat. Paikan nimi ehkä jo kertoo, että Cantina on meksikolaisravintola. Ruokalistalta löytyy muun muassa tacoja ja guacamolea sekä liha- ja kalaruokia. Lisäksi Cantinassa on ulosvedettävä katos ja terassi voidaan lämmittää talviaikaan.

Varaa pöytä Cantina Rooftop -ravintolaan tästä

Ravintolat New Yorkissa - Cantina Rooftop Ravintolat New Yorkissa - Näkymä Cantina Rooftopista

RH Rooftop

Suuntaa illalliselle Meatpacking Districtille ja tilaa esimerkiksi hampurilainen tai hummerirulla. RH Rooftop sijaitsee huonekaluliikkeen katolla, ja sieltä on upeat näkymät ympäröivästä naapurustosta. Tee pöytävaraus etukäteen, jotta saat varmasti paikan. Voit poiketa ravintolaan myös drinkeille.

Varaa pöytä RH Rooftop -ravintolasta tästä

Electric Lemon

Electric Lemon sijaitsee Hudson Yardsilla, Equinox-hotellin 24. kerroksessa. Sinne voi mennä sekä drinkeille että syömään. Ulkona terassilla istuessasi voit katsella Hudsonjokea ja ympäröiviä rakennuksia. Koska joki on todella lähellä, voi olla hieman tuulista. Voit myös syödä illallista sisällä ravintolassa, jonka baarin puolelta on kaunis näkymä Vesseliin. Kun nautit drinkin tai illallisen sisällä, voit aina astua ulos nauttimaan näkymistä.

Ravintolat ryhmille

Carmine’s

Carmine’s on aito italialainen ravintola, jolla on kaksi paikkaa Manhattanilla, joten sinulla on kaksinkertainen mahdollisuus saada pöytä tästä ravintolasta. Tämä on hyvä asia, sillä Carmine’s on aina täynnä! Suunnitteletko ravintolailtaa ryhmässä? Siinä tapauksessa varaa pöytä ehdottomasti hyvissä ajoin.

Varaa pöytä Carmine’s-ravintolaan tästä

John’s Pizzeria

Kun itse suunnittelen illallista New Yorkissa isossa seurueessa, lähden mielelläni John’s Pizzeriaan. Isot pöydät ja isot pizzat! Voit helposti jakaa pizzan kahden tai kolmen ihmisen kesken, joten ravintola sopii loistavasti isommille ryhmille. John’s löytyy sekä Times Squarelta että Bleecker Streetiltä.

Olive Garden

Olive Garden ei ole “autenttinen” newyorkilaisravintola; se on osa ketjua. Suosittelen sitä kuitenkin ryhmille, se soveltuu oikein hyvin isoille seurueille. Ruoka on hyvää ja edullista. Lisäksi sen keskeinen sijainti Times Squarella tekee siitä täydellisen paikan haukata jotain esimerkiksi ennen Broadway show’ta.

Dallas BBQ

Dallas BBQ:lla on useita ravintoloita Manhattanilla sekä muissa New Yorkin hallintoalueilla. Kaikki ravintolat ovat suuria ja avaria, joten ruokailu isommalla ryhmällä onnistuu helposti. Dallas BBQ:n ruokalistalta löytyy lähinnä (nimi kertoo kaiken) barbecue-annoksia. Paikassa saa siis aidon “amerikkalaisen” ruokakokemuksen!

Virgil’s Real BBQ

Sama pätee Virgil’s-ravintolaan: tämä BBQ-ravintola tunnetaan annoksesta, jolla on hieman epätavallinen nimi. “Trainwreck Fries” -ranskalaiset on kuorrutettu sulatetulla cheddar- ja monterey jack -juustoilla sekä savustetulla kinkulla, sipulilla, jalapenoilla ja ranch-kastikkeella. Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan! Virgil’s on suuri ravintola, joten sinne mahtuu helposti syömään seurueessa.

Varaa pöytä Virgil’s Real BBQ -ravintolaan tästä

Ravintolat New Yorkissa - Carmine's Ravintolat New Yorkissa - Virgil's

Edullisemmat ravintolat

Jos etsit kohtuullisen edullista illallista, suosittelen kokeilemaan thairuokaa. 9th Avenuelta, 42nd ja 56th Streetin väliltä, löytyy paljon thairavintoloita. Toinen vaihtoehto on suunnata Chinatowniin edulliselle aterialle. Kokeile esimerkiksi dumplings-nyyttejä ja dim sumia Nom Wah Tea Parlor -nimisessä paikassa. On sanomattakin selvää, että suosikkiniruokaani on hampurilaiset ja pizza, jotka ovat yleensä myös edullista syötävää. Sen lisäksi voit kokea autenttisen aterian paikallisten kanssa suhteellisen halvalla jossakin New Yorkin dinereista.

Ravintoloita juhlaan

Haluatko juhlia jotain erityistä New Yorkissa? Vuosipäivää, valmistumista tai ehkäpä kihloja? New Yorkissa on monia romanttisia ravintoloita. Mutta listalta löytyy myös loistavia vaihtoehtoja, jos olet juhlistamassa jotain muuta.

Birreria

Italialaisen sisätori Eatalyn yläpuolelta löytyy Birreria. Se on kattoterassiravintola sekä panimo New Yorkissa. Voit syödä täällä edullista ruokaa yhdessä paikan päällä tehdyn oluen kanssa. Birreriassa voi käydä myös talvella, kun terassille nousee tilapäinen katos ja lämmittimet, jotka pitävät terassin lämpimänä.

Varaa pöytä Birreriaan tästä

Ravintolat New Yorkissa - Birreria Ravintolat New Yorkissa - Birreria kattoterassi

Marseille

Marseille on hyvin tunnelmallinen, ranskalaistyylinen ravintola, joka sijaitsee Hell’s Kitchenissä. Täällä voit istua mukavasti nauttien ranskalaista ruokaa. Lisäksi Marseille on hyvä vaihtoehto juhlapyhien aikaan. Kiitospäivänä ja jouluna ravintola tarjoaa valmiin erikoismenun.

Varaa pöytä Marseille-ravintolaan tästä

Illallisristeilyt

Jos haluat todella erityisen kokemuksen, suosittelen varaamaan illallisristeilyn New Yorkissa. Samalla kun risteily lipuu ohi Manhattanin vaikuttavan skylinen, voit nauttia herkullisen aterian tai buffet-illallisen. Illallisristeilyjen hinnat vaihtelevat risteilystä riippuen, joten jokaiseen tilanteeseen löytyy jotain sopivaa.

Ravintolat New Yorkissa - Bateaux New York -illallisristeily Ravintolat New Yorkissa - Illallisristeilyt

Ylelliset ravintolat

Jean-Georges Vongerichten’s ABC Kitchen

New Yorkista löytyy muutama ylellisempi ranskalainen ravintola. Kaikki Jean-Georges Vongerichtenin ravintolat ovat hyviä valintoja, mutta itse valitsisin ABC Kitchen -ravintolan Flatiron Districtissä. Tämä on ehdottomasti näyttäytymispaikka tai see-and-be-seen-place, kuten nykkiläiset sanovat. Paikan valaistus on romanttinen ja pääset istumaan New Yorkin parhaiten pukeutuvien paikallisten kanssa, joista moni työskentelee muotialalla ja malleina.

TAO Downtown

Meatpacking Districtillä sijaitseva TAO Downtown on ravintola ja klubi samassa paketissa. Paikka on kuitenkin jaettu moniin eri alueisiin. Jos haluat nauttia illallista modernissa ja ylellisessä ympäristössä, tämä on paikkasi. Musiikki on melko lujalla, mutta puhuminen ei ole oikeastaan tarpeellista TAOssa. Sinulla on aivan liian kiire ihailla kaikkea ja katsella ympäriinsä! Sisustus on vaikuttava, kuten myös hinnat.

Varaa pöytä TAO Downtowniin tästä

STK

STK on lyhenne pihvistä (steak), mutta paikka ei ole missään nimessä tavallinen steakhouse. Tämä ylellinen ravintola on paikka trendikkäille newyorkilaisille, jotka illallisen jälkeen jäävät vielä nauttimaan cocktaileista ja talon dj:n musiikista. STK Downtownista löytyy myös kattoterassi, joten ravintola soveltuu illanviettoon hyvin.

Varaa pöytä STK-ravintolaan tästä

Beauty & Essex

Lower East Sidella sijaitseva Beauty & Essex on Manhattanin hidden gem. Sisäänkäyntinä toimii panttilainaamo, joka ei vihjaa mitenkään, että paikan takana on piilossa kaunis ravintola. Panttilainaamon takaosasta löytyy ovi, josta pääset sisään hienoon ja tunnelmalliseen ravintolaan kahdessa kerroksessa.

Varaa pöytä Beauty & Essexiin tästä

CATCH

Etsitkö ravintolaa, joka on “in”, mutta olet enemmän kalan- kuin lihansyöjä? Siinä tapauksessa CATCH on oikea paikka sinulle. Se on yksi Meatpacking Districtin trendikkäistä ravintoloista, joka muuttuu myöhäisiltana klubiksi.

Varaa pöytä CATCHiin tästä

Avra Madison Estiatorio

Jos haluat laadukasta kreikkalaista ruokaa, lähde Avraan. Tätä Central Parkin lähellä sijaitsevaa ravintolaa eivät korista muoviset viinirypäletertut katossa, vaan puhtaanvalkoiset pöytäliinat. Suunnista tänne herkulliselle kreikkalaiselle lounaalle tai illalliselle tyylikkäässä ympäristössä.

Ravintolat New Yorkissa - ABC Kitchen

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja