Romanttisia ravintoloita ja baareja New Yorkissa

Romanttisia ravintoloita ja baareja New Yorkissa

Vie rakkaasi romanttiseen ravintolaan tai baariin New Yorkissa juhliaksesi ystävänpäivää tai jotain muuta romanttista tapahtumaa. New Yorkista löytyy suuri valikoima ravintoloita, joissa voit viettää romanttista iltaa. Valita voi myös monista illallisristeilyistä, joiden avulla voit tehdä vaikutuksen. Risteilyn jälkeen voi rentoutua tai jatkaa iltaa yhdessä New Yorkin trendikkäissä baareissa. Lyhyesti sanottuna, New Yorkissa eivät romanttiset paikat lopu kesken!

Contents

Romanttiset illallisristeilyt New Yorkissa

Yksi parhaimmista ideoista on illallisristeilylle lähteminen. Voitte nauttia toistenne seurasta ja kauniista New Yorkin maisemista. Risteilyllä on tarjolla hyvää ruokaa ja juomia! Ystävänpäivän illallisristeily on täydellinen valinta. Mitä tahansa muuta tilaisuutta varten valitsisin illallisristeilyn Bateaux’lla, joka on yksi kauneimmista risteilijöistä.

Romanttisia ravintoloita New Yorkissa

Peak NYC

30 Hudson Yards -rakennuksessa, heti näköalatasanne Edgen yläpuolella, sijaitsee Peak, 930 neliömetrin à la carte -ravintola, josta on parhaat näkymät läntiselle Manhattanille. Ravintolan ruokalistalta löytyy jotain sopivaa kaikille. Kun ilta laskeutuu ja kaupungin tuhannet valot alkavat loistaa, Peakistä löytyy täydellinen asetelma romanttiselle illalle New Yorkissa.

Balthazar

Balthazar sijaitsee Spring Streetillä ja on aina loistava valinta. Saatat jopa nähdä julkkiksen tai pari. Vaikka ravintola antaa vaikutelman kiireisestä ranskalaisesta bistrosta, on se myös kodikas ja romanttinen. Ruoka on niin hyvää, että kalliit hinnat antaa anteeksi. Tämä on ehdottomasti romanttinen vaihtoehto ystävänpäivänä varsinkin nuoremmalle väestölle.

Romanttisia ravintoloita ja baareja New Yorkissa - Balthazar

Daniel Boulud

Daniel Boulud on toinen kuuluisa nimi, jolla on monta huippuravintolaa New Yorkissa. Daniel East 65th Streetillä on niistä paras. Jos haluat oikeasti tehdä vaikutuksen, on tämä New Yorkissa paikka, jonne mennä. Tyylikkään ravintolan sisustus on upea, mutta ranskalainen ruoka vie sinut mennessään. Kunhan sinulla vain on siihen varaa.

La Grande Boucherie

Herkuttele ranskalaisen keittiön antimilla La Grande Boucherie’ssa. Tämä ravintola on erittäin tyylikäs ja kaunis, eli romanttinen tunnelma on taattu. Se koristellaan kunkin vuodenajan mukaan, mikä tekee paikasta entistäkin upeamman. Midtown Manhattanilla sijaitseva brasserie kattaa kokonaisen korttelin. Lämmitetyn lattian ansiosta ulkona voi istua ympäri vuoden. Voit toki suunnata myös sisälle nauttimaan romanttisen illallisen.

Romanttisia ravintoloita ja baareja New Yorkissa - La Grande Boucherie Romanttisia ravintoloita ja baareja New Yorkissa - La Grande Boucherien ruoka

Romanttisia baareja New Yorkissa

Ascent Lounge

Time Warner Centerissä sijaitseva Ascent Lounge on romanttinen ja seksikäs hengailupaikka. Oletko juhlimassa merkkipäivää? Baarin upeat näkymät takaavat onnistuneen illan. Ystävänpäivänä loungessa on erityinen Valentine’s Day Menu, josta löytyy cocktaileja ja pientä naposteltavaa.

Royalton Park Avenue

Royalton Park Avenue (tunnettiin aiemmin nimellä Gansevoort Park Avenue) sopii rauhalliselle illalliselle. Park Avenuella on myös kattoterassibaari, jossa on uima-allas. Rentoudu baarin isoilla sohvilla pitkän illan jälkeen.

Oyster Bar Grand Centralissa

Grand Centralissa, Whispering Galleryn vierestä, löytyy Oyster Bar. Paikka on mainio, jos haluat mennä drinkeille ja syömään ostereita tai nauttimaan runsaan lounaan rakkaasi kanssa. Tarjolla on jopa 30 eri osterilajiketta! Tämä baari toimii myös illallisravintolana.

Romanttisia ravintoloita ja baareja New Yorkissa - Oyster Bar

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja