Hostellit New Yorkissa

Onko haussa hyvä hostelli New York Cityssä? Olen koonnut tähän tietopaketin hostelleista. New Yorkin hostellien paras puoli on niiden hinta, sillä ovat paljon halvempia kuin hotellit. Jos huoneen jakaminen muiden kanssa ei ole ongelma (melu), on hostelli erittäin hyvä majoitusvaihtoehto New Yorkissa. Tällä sivulla mainitut hostellit ovat hyviä ja erittäin mainioita vaihtoehtoja opiskelijoille ja nuorille aikuisille. Hostellit eivät ole vain halpoja, mutta niissä tutustuu helposti uusiin ihmisiin.

Tässä muutama hyvä hostelli sekä Manhattanilla että sen ulkopuolella. Jos teet varauksen alla olevien linkkien kautta, ei sinun tarvitse maksaa varausmaksuja!

Manhattanilla

Jos sinulle tärkeää pysytellä lähellä New Yorkin monia nähtävyyksiä, kannattaa valita hostelli Manhattanilta. Hostellit ovat hiukan kalliimpia, mutta olet kaikkien tapahtumien keskellä kaupungissa, joka ei koskaan nuku.

Hostelling International

Hostelling Internationalin makuusalit ovat kaikista tämän sivun hostelleista suurimmat: niissä on 10-12 sänkyä per makuusali. Hostelling Internationalin sängyt ovat mukavat ja käytössä on myös keittiö sekä kaksi isoa hostellista löytyvää oleskelutilaa. Hostellin ikäraja on 18 vuotta tai 16 vuotta huoltajan kanssa. Hostelling International sijaitsee Upper West Sidella erittäin lähellä Central Parkia. Matkatavarat voi kätevästi jättää hotelliin säilöön uloskirjautumisen jälkeen.

Varaa sänky Hostelling Internationalissa

West Side YMCA Hostel

West Side YMCA Hostel sijaitsee loistavalla paikalla lähellä Central Parkia ja Midtown Manhattania. Se on kävelymatkan päässä Lincoln Centeristä, Columbus Circleltä ja Times Squarelta. Heillä on huoneita yhdelle, kahdelle ja neljälle henkilölle, joissa on joko jaetut tai semi-private kylpyhuoneet. Hostellissa on kaksi sisällä olevaa uimahallia ja kuntosali sekä ilmainen wifi.

Katso West Side YMCA:n saatavuus tästä

Manhattanin ulkopuolella

Hostelli Manhattanin ulkopuolella on hyvä vaihtoehto, jos haluat säästää rahaa, eikä sinua haittaa matka keskustaan. Samalla tutustut muihin New Yorkin hallintoalueisiin ja kaupunginosiin. Yleensä keskustaan pääsee alle tunnissa, riippuen hiukan hostellin sijainnista.

The Local NYC

Local NYC –hostellissa on mahdollista yöpyä yksityishuoneessa, jossa on kylpyhuone, tai jaetussa huoneessa. Hostelli sijaitsee erittäin taiteellisessa kaupunginosassa Queensissä, jonne metro kulkee seitsemässä minuutissa Times Squarelta. Hostellissa myös kattoterassi, jossa voit halutessasi nauttia juoman. Myös pesutupa löytyy, mikä on kätevää varsinkin, jos viivyt New Yorkissa pidempään. Hostellissa järjestetään myös tapahtumia, esimerkiksi elokuvailtoja ja joogatunteja, joten kaikki vieraat varmasti viihtyvät ja nauttivat matkastaan.

Tarkista Local NYC -hostellin saatavuus tästä
20 minuuttia Times Squarelta

Q4 Hostel

Q4 Hostel sijaitsee Long Island Cityssä se on saanut alueen parhaat arvostelut. Q4 Hostel on avoinna ja vartioitu 24 tuntia vuorokaudessa. Hostelli ei salli alle 17-vuotiaita ilman huoltajaa ja hintaan ei sisälly mitään ruokia. Keskusta on lähellä ja huoneet ovat siistejä.

Tarkista Q4 Hostelin saatavuus tästä
15 minuuttia Times Squarelta

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja