Hostellit New Yorkissa

Hostellit New Yorkissa ovat kätevä majoitusvaihtoehto, sillä niiden iso etu on hinta. New Yorkin hostellit ovat paljon halvempia kuin hotellit. Jos huoneen jakaminen muiden kanssa ei ole ongelma, on hostelli erittäin hyvä valinta. Tällä sivulla mainitut hostellit ovat hyviä ja erittäin mainioita vaihtoehtoja opiskelijoille ja (nuorille) aikuisille. Hostellit eivät ole vain halpoja, vaan hyviä paikkoja myös tehdä uusia tuttuvuuksia ja tutustua New Yorkiin.

Onko sinulla haussa hyvä hostelli New York Cityssä? Olen koonnut tähän tietopaketin hostelleista. Tässä muutama hyvä hostelli sekä Manhattanilla että Manhattanin ulkopuolella.

Contents

Hostellit Manhattanilla

Jos sinulle tärkeää pysytellä lähellä New Yorkin monia nähtävyyksiä, kannattaa valita hostelli Manhattanilta. Hostellit ovat hiukan kalliimpia kuin Manhattanin ulkopuolella, mutta olet kaikkien tapahtumien keskellä kaupungissa, joka ei koskaan nuku.

Nap York Central Park Sleep Station

Kokeile nukkumista petikapselissa Nap York Central Park Sleep Stationissa! Tässä modernissa hostellissa voit varata oman nukkumakapselin eli podin huoneessa, josta saattaa olla jopa näkymät kaupunkiin. Huoneet ovat joko seka (mixed) tai vain naisille tarkoitettu. Jokaisessa huoneessa on 2-6 podia ja oma kylpyhuone. Kapselien ansiosta sinulla on enemmän yksityisyyttä. Lisäksi hostelli on erittäin turvallisen tuntuinen.

Jokaisesta kerroksesta löytyy ilmainen WiFi sekä majoittujille yhteinen oleskelutila ja keittiö. Tarjolla on ilmaista kahvia ja teetä sekä kattoterassi. Jos majoitut naisten makuusalissa, ne sijaitsevat vain naisille tarkoitetussa kerroksessa; henkilökuntaa lukuunottamatta miehiltä on pääsy kielletty. Voit säilyttää matkatavaroitasi hostellissa ennen sisään- ja uloskirjautumista.

Kuten nimestä voi päätellä, hostellissa keskitytään nukkumiseen (nap), ja siksi vieraita pyydetään noudattamaan hiljaisuutta. Nap Sleep Station ei siis ole tyypillinen hostelli, jossa voi vapaasti seurustella, vaan pikemminkin tarkoitettu niille, jotka ovat kaupungissa esimerkiksi työmatkalla tai niille, jotka haluavat vain varmistaa että saavat tarvittavan rauhan ja levon. Hostelli sijaitsee Columbus Circlen ja Central Parkin lähellä, keskellä useita Broadway-teattereita, joten se on täydellinen tukikohta tutustua New Yorkiin.

Tarkista Nap York Central Park Sleep Stationin saatavuus tästä

Hostellit New Yorkissa - Nap York Central Park Sleep Station Hostellit New Yorkissa - Nap York Central Park Sleep Station yhteistilat

HI New York City Hostel

HI New York City Hostellin makuusalit ovat kaikista tämän sivun hostelleista suurimmat: niissä on 10-12 vuodepaikkaa per makuusalii, mutta myös neljän hengen makuusaleja on tarjolla. Hostelling International tuntuu silti erittäin turvalliselta, sillä sinne pääsee sisään vain avainkortilla. Hostellissa saat sängyn; vessat ja suihkut sijaitsevat käytävän päässä. Yleisesti ottaen hostelli on erittäin siisti. Keittiössä voit valmistaa itsellesi aterian ja nauttia sen esimerkiksi ulkoterassilla. Hostellissa on useita yhteisiä tiloja, ja siellä järjestetään kaikenlaista toimintaa, joten uusien ihmisten tapaaminen on helppoa ja hauskaa.

Hostellin ikäraja on 18 vuotta tai 13 vuotta huoltajan kanssa. HI NYC Hostel sijaitsee Upper West Sidella erittäin lähellä Central Parkia. Matkatavarat voi kätevästi jättää hotelliin säilöön uloskirjautumisen jälkeen.

Tarkista HI NYC Hostellin saatavuus tästä

Ericin vinkki: “HI Hostel New York on loistava majoituspaikka, jos haluat tavata ihmisiä. Yhteisten tilojen ansiosta voit helposti tutustua muihin ihmisiin. Hostelli järjestää tapahtumia, kuten pubikierroksia, joogatunteja ja kävelykierroksia, joten voit myös tutustua New Yorkiin. Etenkin yksin matkustaville tämä on oiva vaihtoehto.”

Hostellit New Yorkissa - HI New York City Hostel Hostellit New Yorkissa - HI New York City Hostel Makuusali

Manhattanin ulkopuolella

Hostelli Manhattanin ulkopuolella on hyvä vaihtoehto, jos haluat säästää rahaa, eikä sinua haittaa matka keskustaan. Samalla tutustut muihin New Yorkin hallintoalueisiin ja kaupunginosiin. Yleensä keskustaan pääsee puolessa tunnissa, riippuen hiukan hostellin sijainnista.

The Local NYC

Local NYC -hostellissa on mahdollista yöpyä yksityishuoneessa, jossa on kylpyhuone, tai jaetussa huoneessa. Sängyt ovat todella mukavat, ja hostellissa on mahtava tunnelma. Hostelli sijaitsee erittäin taiteellisessa kaupunginosassa Queensissä, mikä näkyy myös hostellissa, sillä siellä on paikallisten taiteilijoiden taidenäyttelyitä. Metrolla pääsee Times Squarelle 20 minuutissa.

Hostellissa myös kattoterassi, kahvila josta saa hyvää kahvia ja baari jossa voit halutessasi käydä drinkeillä. Sisäänkirjautumisen yhteydessä saat kupongin ilmaiseen olueen tai viinilasilliseen. Myös pesutupa löytyy, mikä on kätevää varsinkin, jos viivyt New Yorkissa pidempään. Hostellissa järjestetään myös tapahtumia, esimerkiksi elokuvailtoja ja joogatunteja, joten kaikki vieraat varmasti viihtyvät ja nauttivat matkastaan.

Tarkista Local NYC -hostellin saatavuus tästä
20 minuuttia Times Squarelta

Hostellit New Yorkissa - The Local NYC Hostellit New Yorkissa - The Local NYC kattoterassi

Q4 Hostel

Q4 Hostel sijaitsee Long Island Cityssä. Q4 Hostel on avoinna ja vartioitu 24 tuntia vuorokaudessa. Hostelli ei salli alle 17-vuotiaita ilman huoltajaa ja hintaan ei sisälly mitään ruokia. Keskusta on lähellä ja huoneet ovat siistejä. Varattavissa on sekä yksityishuoneita että miesten ja naisten makuusaleja.

Tarkista Q4 Hostelin saatavuus tästä
15 minuuttia Times Squarelta

Ericin vinkki: “Suosittelen yöpymään hotellissa Manhattanilla, vaikka se maksaisikin hieman enemmän. Varsinkin jos matkustat yksin; olet keskellä kaikkea, eikä sinun tarvitse murehtia niin paljon turvallisuudesta. En kuitenkaan suosittele majoittumista West Side YMCA -hostellissa. Yövyin siellä yhden yön vuonna 2023, ja kokemukseni oli hyvin valitettava. YMCA on hyvin ikoninen majapaikka ja minulta kysytään siitä aina silloin tällöin. Valitettavasti se on kuitenkin nähnyt parhaat ja siisteimmät vuotensa. Paikka on valtava ja jokaisessa kerroksessa on niin paljon ihmisiä, mikä voi tehdä olon epävarmaksi.”

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja