Dyker Heights Christmas Lights

Osta lippusi tästä

Dyker Heights Christmas Lights

Dyker Heights Christmas Lights -kierrosta ei kannata jättää väliin jos on New Yorkissa joulun alla käymässä. New Yorkissa ja erityisesti Brooklynissa näkee joulun alla yltiöpäisesti koristeltuja taloja: paljon jouluvaloja ja valaistuja poroja, lumihiutaleita ja joulupukkeja. Joulukoristelussa erityisesti kunnostautunut alue on Dyker Heights, josta löytyy kaikkein upeimmin koristellut talot löytyvät juuri täältä. Opastettu bussikierros Dyker Heightsiin on loistava tapa tutustua alueeseen ja nähdä kaikki vilkkuvat ja välkkyvät jouluvalot.

Vuoden 2024 liput eivät ole vielä saatavilla
Haluaisitko saada sähköpostiisi ilmoituksen heti kun liput tulevat myyntiin? Laita minulle viestiä osoitteeseen [email protected] ja lähetän sinulle sähköpostin lippujen tultua myyntiin.

Contents

Dyker Heights ja Bay Ridge -kierros

Kierroksella käydään Dyker Heightsin lisäksi myös Bay Ridgessa Brooklynissa. Nämä kaksi italialais-amerikkalaista naapurustoa kilpailevat vuosittain upeimmista joulukoristeista. Nouse bussin kyytiin Midtown Manhattanilta ja lähde Brooklyniin, jossa kierrät alueen oppaan kanssa ja pääset ihastelemaan upeasti valaistuja taloja läheltä. Alueeseen on paljon parempi tutustua oppaan kanssa, sillä samalla kuulet alueen, jouluvalojen ja koristeiden historiasta sekä siitä miten kaikki alkoi aikoinaan vain yhdestä koristellusta talosta. Saatat jopa päästä tervehtimään ylpeää talonomistajaakin. Osa heistä laittaa talonsa koristeluun vuosittain tuhansia dollareita.

Dyker Heights Christmas Lights - Siniset valot Dyker Heights Christmas Lights - Jouluseimi

Joulukoristeet Manhattanilla

Kun olette nähneet Brooklynin koristeet, palaatte takaisin Manhattanille. Bussin kyydistä näet Manhattanin valaistun siluetin ja kierros päättyy Union Squarelle. Kierros, joka alkaa kello 16.00, päättyy Midtowniin lähelle Times Squarea ja Bryant Parkia.

Ericin vinkki: “Tärkein neuvo, jonka voin antaa tälle kierrokselle, on varata se saman tien! Dyker Heights -kierros on ehdoton suosikki, jos olet New Yorkissa joulukuussa. Nämä kierrokset ovat erittäin suosittuja ja ne myydään usein loppuun. Älä siis viivyttele lippujen varaamisessa, sillä niitä ei välttämättä ole enää saatavilla haluamanasi ajankohtana.”

Dyker Heights Christmas Lights - Koristeluja

Käytännön tietoa

Maksettuasi ostoksesi saat kupongin (voucher) sähköpostiisi, jonka voit halutessasi tulostaa ja se toimii lippunasi kierrokselle.

  • Lähtöaika: kello 18.00, 19.00 ja 20.00
  • Kesto: 3,5-4 tuntia liikenteestä riippuen
  • Lähtöpaikka: Union Squaren lähellä
  • Tällä kierroksella: Dyker Heights ja Bay Ridge
  • Priority seating: Nämä ovat paikat bussin ensimmäisillä paikkariveillä, eli pääset bussiin sisään ja ulos ennen muita.

Kierroksella, joka alkaa kello 16.00, on eri lähtöpaikka ja reitti kuin muina kellonaikoina:

  • Lähtöpaikka: kello 16.00 – Dyker Heightsiin saapuessa on jo hämärää
  • Kesto: 3,5-4 tuntia liikenteestä riippuen
  • Lähtöpaikka: Times Squaren lähellä
  • Tällä kierroksella: Dyker Heights

Dyker Heights -kierroksen peruutusehdot:
Vähintään 7 päivää ennen kierrosta: ilmainen peruutus
3-6 päivää ennen kierrosta: ilmainen uudelleen varaus tai 75% käteispalautus
Alle 72 tuntia ennen kierrosta: ei hyvitystä

Milloin Dyker Heightsin valot sytytetään?

Dyker Heightsin jouluvalot sytytetään kiitospäivän jälkeisenä viikonloppuna, ja suurin osa valoista on esillä joulukuun ensimmäisellä viikolla. Lue lisää tästä.

Mihin asti Dyker Heightsin valot ovat päällä?

Dyker Heightsin jouluvalot laitetaan pois yleensä tammikuun alussa. Katso tästä saatavilla olevat kierrokset.

Miten pääsen näkemään Dyker Heightsin valot?

Pääset naapurustoon metrolla, jonka jälkeen kävelymatka noin 20 minuuttia. Tutustu parhaisiin katuihin ja koristeisiin opastetulla Dyker Heights -kierroksella. Lue kierroksesta tästä.

Mikä on Dyker Heights Christmas lights?

Dyker Heightsin jouluvalot viittaavat tämän Brooklynin kaupunginosan ikonisiin amerikkalaisiin joulukoristeluihin. Joulun aikaan alue on kuuluisa kaikkein upeimmin valaistuista ja koristelluista kodeista. Katso kierrokset tästä.

Onko Dyker Heightsin jouluvaloihin vapaa pääsy?

Voit tutustua alueeseen ilmaiseksi, mutta suosittelen Dyker Heightsin jouluvalokierrosta, jotta löydät valtavan kaupunginosan parhaat kadut. Varaa bussikierros tästä.

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja