Dyker Heights Christmas Lights

Dyker Heights Christmas Lights

Dyker Heights Christmas Lights -kierrosta ei kannata jättää väliin jos on New Yorkissa joulun alla käymässä. New Yorkissa ja erityisesti Brooklynissa näkee joulun alla yltiöpäisesti koristeltuja taloja: paljon jouluvaloja ja valaistuja poroja, lumihiutaleita ja joulupukkeja. Joulukoristelussa erityisesti kunnostautunut alue on Dyker Heights, josta löytyy kaikkein upeimmin koristellut talot löytyvät juuri täältä. Opastettu bussikierros Dyker Heightsiin on loistava tapa tutustua alueeseen ja nähdä kaikki vilkkuvat ja välkkyvät jouluvalot.

Vuoden 2022 liput eivät ole vielä saatavilla
Haluaisitko saada sähköpostiisi ilmoituksen heti kun liput tulevat myyntiin? Laita minulle viestiä osoitteeseen [email protected] ja lähetän sinulle sähköpostin lippujen tultua myyntiin.

Dyker Heights ja Bay Ridge -kierros

Kierroksella käydään Dyker Heightsin lisäksi myös Bay Ridgessa Brooklynissa. Nämä kaksi italialais-amerikkalaista naapurustoa kilpailevat vuosittain upeimmista joulukoristeista. Nouse bussin kyytiin Midtown Manhattanilta ja lähde Brooklyniin, jossa kierrät alueen oppaan kanssa ja pääset ihastelemaan upeasti valaistuja taloja läheltä. Alueeseen on paljon parempi tutustua oppaan kanssa, sillä samalla kuulet alueen, jouluvalojen ja koristeiden historiasta sekä siitä miten kaikki alkoi aikoinaan vain yhdestä koristellusta talosta. Saatat jopa päästä tervehtimään ylpeää talonomistajaakin. Osa heistä laittaa talonsa koristeluun vuosittain tuhansia dollareita.

Dyker Heights Christmas Lights - Siniset valot Dyker Heights Christmas Lights - Jouluseimi

Joulukoristeet Manhattanilla

Kun olette nähneet Brooklynin koristeet, palaatte takaisin Manhattanille. Bussin kyydistä näet Manhattanin valaistun siluetin ja kierros päättyy Union Squarelle. Kierros, joka alkaa kello 16.00, päättyy Midtowniin lähelle Times Squarea ja Bryant Parkia.

Ericin vinkki: Tärkein neuvo, jonka voin antaa tälle kierrokselle, on varata se saman tien! Dyker Heights -kierros on ehdoton suosikki, jos olet New Yorkissa joulukuussa. Nämä kierrokset ovat erittäin suosittuja ja ne myydään usein loppuun. Älä siis viivyttele lippujen varaamisessa, sillä niitä ei välttämättä ole enää saatavilla haluamanasi ajankohtana.

Dyker Heights Christmas Lights - Koristeluja

Käytännön tietoa

Maksettuasi ostoksesi saat kupongin (voucher) sähköpostiisi, jonka voit tulostaa ja se toimii lippunasi kierrokselle.

  • Koronarokotetodistus tarvitaan
  • Lähtöaika: kello 17.00, 18.00, 19.00 ja 20.00
  • Kesto: 3,5 tuntia
  • Lähtöpaikka: Union Squaren lähellä
  • Priority seating: Nämä ovat paikat bussin ensimmäisillä paikkariveillä, eli pääset bussiin sisään ja ulos ennen muita.

Kierros, joka alkaa kello 16.00, kestää hieman pidempään. Lähtöpaikka on myös eri kuin muina kellonaikoina:

  • Lähtöpaikka: kello 16.00
  • Kesto: 4 tuntia
  • Lähtöpaikka: Times Squaren lähellä

Dyker Heights -kierroksen peruutusehdot:
Vähintään 7 päivää ennen kierrosta: ilmainen peruutus
3-6 päivää ennen kierrosta: ilmainen uudelleen varaus tai 75% käteispalautus
Alle 72 tuntia ennen kierrosta: ei hyvitystä

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja