New York Red Bulls -liput 2024

Osta liput nyt
New York Red Bulls
Alkaen 15.00€

Voit ostaa New York Red Bulls -liput netissä. Urheiluottelussa käynti kuuluu ehdottomasti New Yorkin matkan suosituksiini. MLS-jalkapallokausi on maaliskuusta lokakuuhun. Red Bulls -joukkueella on oma stadion Newarkissa: Red Bulls Arena. Amerikassa pelattava jalkapallo ei ole verrattavissa lajin suosioon Euroopassa, mutta kannattajat ovat silti erittäin innostuneita: he laulavat, hurraavat ja käyvät kiihtyneitä keskusteluita katsomossa ja stadionin tunnelma on todella mukava.

Osta New York Red Bulls -liput tästä

Saat 5 euron alennuksen, kun ostat yli 100 eurolla ja käytät alennuskoodia HELLOTICKETS5

Contents

Osta New York Red Bulls -liput

Osta New York Red Bulls -liput etsimällä haluamasi päivämäärän tästä otteluohjelmasta. Voit maksaa liput luottokortilla. Liput ovat mobiililippuja, jotka voit näyttää suoraan puhelimesta portilla. Näitä e-lippuja ei tarvitse tulostaa. Liput ovat aina 100% aidot ja toimitetaan ajoissa perille.

Sivuilla myytävät liput ovat kausikorttilaisten, jotka ovat itse estyneitä pääsemään peliin, minkä takia liput myydään alennettuun hintaan. Joskus liput ovat kalliimmat kuin alkuperäinen hinta mikä tarkoittaa, että Red Bullsin peli on loppuunmyyty.

Jos et pääse katsomaan Red Bulls -peliä, tarkista pelaako New York City FC.

New York Red Bulls -liput - Kenttä New York Red Bulls -liput

Missä minun kannattaa istua jalkapallopelissä Red Bulls Arenalla?

Melkein kaikki istumapaikat ovat hyviä Red Bull Arenalla. New York Red Bullin stadionille mahtuu noin 25 000 ihmistä. Halvimmat liput maksavat noin 15$, mutta paikat ovat maalin takana. Keskipaikat ovat alkaen 35$. Kalleimmat liput ovat aivan keskellä ja hinnat alkavat 75$:sta. Valokuvat on otettu katsomosta 119, riviltä 7.

Osta tästä liput New York Red Bulls -peliin

New York Red Bulls -liput - Red Bull Arena katsomokartta

Käytännön tietoa

Miten löydän stadionille?

Red Bulls Arenalle on erittäin helppo kulkea julkisilla. PATH-juna kulkee suoraan WTC-asemalta Newarkiin. Jää pois Harrison-asemalle, matka kestää noin 20 minuuttia. Voit käyttää MetroCardia ja matka maksaa 2.75$ per suunta. Huomioithan, ettet voi matkustaa Unlimited MetroCardilla. Harrison-asemalta on noin kuuden minuutin pituinen kävelymatka Red Bull Arenalle. Näet stadionin jo ennen kuin PATH-juna saapuu asemalle. Seuraa väkijoukkoa (yleensä pukeutuneina siniseen ja punaiseen) etkä voi missata Red Bull Arenaa.

Mihin aikaan minun pitäisi olla Red Bull Arenalla?

Jos olet stadionilla puoli tuntia ennen pelin alkamista, on sinulla tarpeeksi aikaa löytää istumapaikat ja ostaa jotain juotavaa ja syömistä. Voit tietenkin tulla paljon aikaisemminkin, paikan päällä riittää tekemistä ja näkemistä. Jotkut perheet tulevat asuntoauton kanssa ja he grillaavat ennen peliä parkkipaikalla. DJ soittaa musiikkia, lapset pelaavat jalkapalloa ja myyntikojusta voi ostaa New York Red Bulls -lippiksiä ja t-paitoja.

Stadionille tullessa on mentävä turvatarkastuksen läpi. Voit tuoda mukanasi laukun ja kameran ja jopa juomapullon (korkki tosin poistetaan). Areenalta löytyy tarpeeksi juotavaa ja syötävää: pieni cokis, pizzapala ja popcorn maksaa noin 19$.

Miten palaan takaisin Manhattanille?

Manhattanille on helppo palata PATH-junalla. Voit myös ostaa meno-paluulipun tai käyttää taas MetroCardia.

New York Red Bulls -liput - Red Bull Arena New York Red Bulls -liput - Areena

Alla näet listan päivämääristä ja voit varata liput heti!

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja