New York Red Bulls -liput 2021

Osta liput nyt
New York Red Bulls
Alkaen $ 19,00

Voit ostaa New York Red Bulls -liput netissä. Urheiluottelussa käynti kuuluu ehdottomasti New Yorkin matkan suosituksiini. Jalkapallokausi on maaliskuusta lokakuuhun. Red Bulls -joukkueella on oma areena Newarkissa: Red Bulls Arena. Amerikassa pelattava jalkapallo ei ole sama asia kuin Euroopassa, mutta kannattajat ovat erittäin innostuneita: he laulavat, hurraavat ja käyvät kiihtyneitä keskusteluita katsomossa ja areenan ilmapiiri on todella mukava.

Osta New York Red Bulls -liput tästä

Osta New York Red Bulls -liput

Osta New York Red Bulls -liput etsimällä haluamasi päivämäärän tästä otteluohjelmasta. Voit maksaa liput luottokortilla tai PayPalilla. Suurin osa lipuista on e-lippuja, jotka voit näyttää suoraan puhelimesta portilla. Et voi tulostaa mobiililippuja, mutta PDF-muodossa lähettyjen lippujen tulostaminen on mahdollista. Jotkin lipuista ovat paperilippuja, jotka voidaan postittaa sinulle.

Kannattaa kuitenkin tilata sähköiset (e-liput) tai mobiililiput. Tämä on nopein vaihtoehto, etkä maksa lähetyskuluja. Rajaa hakutulokset näyttämään vain nämä lipputyypit. Liput ovat aina 100% aidot ja toimitetaan ajoissa perille.

Sivuilla myytävät liput ovat kausikorttilaisten, jotka ovat itse estyneitä pääsemään peliin, minkä takia liput myydään alennettuun hintaan. Joskus liput ovat kalliimmat kuin alkuperäinen hinta mikä tarkoittaa, että Red Bullsin peli on loppuunmyyty.

Jos et pääse katsomaan Red Bulls -peliä, tarkista pelaako New York City FC.

New York Red Bulls -liput - Kenttä New York Red Bulls -liput

Missä minun kannattaa istua jalkapallopelissä Red Bulls -areenalla?

Melkein kaikki istumapaikat ovat hyviä Red Bull -areenalla. New York Red Bull -areenalle mahtuu noin 25 000 ihmistä. Halvimmat liput maksavat noin 15$, mutta paikat ovat maalin takana. Keskipaikat alkavat 35$. Kalleimmat liput ovat aivan keskellä ja alkavat 75$. Valokuvat on otettu katsomosta 119, riviltä 7.

Osta tästä liput New York Red Bulls -peliin

New York Red Bulls -liput - Red Bull Arena katsomokartta

Käytännön tietoa

Miten löydän areenalle?

Red Bulls -areenalle on erittäin helppo kulkea julkisilla. PATH-juna kulkee suoraan WTC-asemalta Newarkiin. Jää pois Harrison-asemalle, matka kestää noin 20 minuuttia. Voit käyttää MetroCardia ja matka maksaa 2.75$ per suunta. Huomioithan, ettet voi matkustaa Unlimited MetroCardilla. Harrison-asemalta on noin kuuden minuutin pituinen kävelymatka Red Bull -areenalle. Näet areenan jo ennen kuin PATH-juna saapuu asemalle. Seuraa väkijoukkoa (yleensä pukeutuneina siniseen ja punaiseen) etkä voi missata areenaa.

Mihin aikaan minun pitäisi olla Red Bull -areenalla?

Jos olet areenalla puoli tuntia ennen pelin alkamista, on sinulla tarpeeksi aikaa löytää istumapaikat ja ostaa jotain juotavaa ja syömistä. Voit tietenkin tulla paljon aikaisemminkin, paikan päällä riittää tekemistä ja näkemistä. Jotkut perheet tulevat asuntoauton kanssa ja he grillaavat ennen peliä parkkipaikalla. DJ soittaa musiikkia, lapset pelaavat jalkapalloa ja myyntikojusta voi ostaa New York Red Bulls -lippiksiä ja t-paitoja.

Tullessasi areenalle menet turvatarkastuksen läpi. Voit tuoda mukanasi laukun ja kameran ja jopa juomapullon (korkki tosin poistetaan). Areenalta löytyy tarpeeksi juotavaa ja syötävää: pieni cokis, pizzapala ja popcorn maksaa 19$.

Miten palaan takaisin Manhattanille?

Manhattanille on helppo palata PATH-junalla. Voit myös ostaa meno-paluulipun tai käyttää MetroCardia taas.

COVID-19-säännökset

Rajoitettu määrä lippuja saatavilla. Riittävät turvavälit ja kasvomaskit pakollisia. Esitettävä todistus täyden koronarokotussarjan ottamisesta.

New York Red Bulls -liput - Red Bull Arena New York Red Bulls -liput - Areena

Alla näet listan päivämääristä ja voit varata liput heti!

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje


Hae lippuja
alkaen
saakka
Hae lippuja