Kulkuyhteydet LaGuardia-lentokentältä Manhattanille

Kulkuyhteydet LaGuardia-lentokentalta Manhattanille

LaGuardia-lentokentältä Manhattanille voi kulkea taksilla, pikkubussilla tai yksityisautolla. LaGuardia-lentokenttä (LGA) sijaitsee Queensissa, lähellä Uptown Manhattania. Samat tiedot pätevät, jos matkustat LaGuardialta Long Island Cityyn tai jos olet menossa Manhattanilta takaisin LaGuardian kentälle.

Contents

Taksi LaGuardia-lentokentältä Manhattanille

Taksimatka LaGuardia-lentokentältä maksaa 40–60$, johon lisätään tietullimaksut ja tippi. Takseilla ei ole kiinteää hintaa. Manhattanilta LaGuardialle matkan hinta riippuu siitä mistä päin Manhattania olet tulossa.

Yksityinen kuljetus

Haluaisitko kulkea lentokentältä hotelliisi yksityisellä kyydillä, jonka kuljettaja vie sinut henkilökohtaisesti määränpäähäsi? Ja haluaisitko järjestää kyytisi ennen matkaasi New Yorkiin? Siinä tapauksessa varaa yksityinen kuljetus etukäteen. Voit valita mieleisesi useista kuljetusvaihtoehdoista.

Edullinen yksityiskuljetus

Valitse edullinen yksityiskuljetus ja järjestä kaikki valmiiksi ennen matkaasi New Yorkiin. Laskeuduttuasi lentokentälle ja noudettuasi matkatavarat sinun täytyy ainoastaan soittaa nopea puhelu kyytipalveluun ja kuljettaja noutaa sinut terminaalin ulkopuolelta.

Varaa tästä edullinen yksityiskuljetus

Yksityiskuljetus ja meet & greet -palvelu

Jos haluaisit, että kuljettaja tulee noutamaan sinut henkilökohtaisesti tuloterminaalistasi, niin voit varata tämän kuljetusvaihtoehdon. Tehdessäsi varausta ennen matkaasi annat kaikki lentoasi koskevat tiedot, joten sinun ei tarvitse soittaa saapuessasi New Yorkiin. Kuljettaja on sinua vastassa siinä terminaalissa, jonne lentosi laskeutuu ja hän pitelee kylttiä, jossa on nimesi. Tämä kuljetusvaihtoehto sopii myös niille, joiden englanninkielen taito ei ole kovin hyvä.

Varaa yksityiskuljetus ja meet & greet -palvelu tästä

Limusiini

Varaa lentokenttäkuljetus limusiinilla ja saavu New York Cityyn tyylillä. Voit varata limusiinikuljetuksen lentokentältä hotellillesi enintään 7 matkustajalle.

Varaa limusiinikuljetus tästä

Shuttle-kuljetus – jaetut pikkubussit

Voit varata jaetun pikkubussin, joka vie sinut perille hotellille tai asunnolle asti. Pikkubussi on taksin jälkeen paras vaihtoehto. Nämä pikkubussit ovat edullisia ja niitä on helppo käyttää, mutta niillä matkustaminen vie kauemmin kuin taksilla, sillä ne pudottavat useita matkustajia matkan varrelle. Varaa paikka pikkubussissa etukäteen. Saat sähköpostitse tositteen (voucher), jonka sinun tulee tulostaa ja ottaa mukaan. Pikkubussit odottavat terminaalin ulkopuolella. Tällä hetkellä voi matkustaa vain pienemmillä shuttlebusseilla, sillä suuret lentokenttäbussit eivät liikennöi.

Varaa tästä jaettu pikkubussikuljetus lentokentältä

Julkinen liikenne

Päästäksesi LaGuardialta Manhattanille sinun tulee ensin mennä bussilla metroasemalle. Jos suuntaat Midtowniin tai Downtowniin, pääset Q70-bussilla Roosevelt Avenuelle, josta voit jatkaa metrolinjoilla E, M, F, R ja 7. Jos olet menossa Upper East Sideen tai Upper West Sideen, ota M60-bussi 125th Streetille. Julkisella liikenteellä matkustaminen on varsin edullista. Ota huomioon, että tämä vaihtoehto sisältää useita vaihtoja, eikä ole kovin kätevä isojen matkalaukkujen kanssa pitkän lennon jälkeen.

Ericin vinkki: “Itse kulkisin LaGuardia-lentokentän ja Manhattanin välin taksilla. Se on kaikista helpoin vaihtoehto. Lentokenttä- tai pikkubussit ovat myös hyvä vaihtoehto, mutta niillä matka kestää pidempään. Unohda julkiset, se ei ole vaivan arvoista.”

Matkustatko eri lentokentältä?

Lue tästä lisää kulkuyhteyksistä JFK-lentokentältä Manhattanille

Lue tästä lisää kulkuyhteyksistä Newark-lentokentältä Manhattanille

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja