Otteluohjelma urheilu New Yorkissa 2024 – 2025

Otteluohjelma urheilu New Yorkissa

Selkeä otteluohjelma urheilusta New Yorkissa löytyy tästä. New Yorkissa on läpi vuoden urheiluotteluita: koripalloa, baseballia, jääkiekkoa ja amerikkalaista jalkapalloa, esimerkiksi NBA-, NFL-, MLB- ja NHL-sarjoissa. Voit käydä katsomassa tennistä US Open -turnauksessa tai koe maailmanluokan nyrkkeilyottelu Madison Square Gardenissa. Alla olevasta kalenterista löydät kaikki New Yorkin kuuluisat turnaukset, pelit ja urheiluliigojen matsit. Katso mitä urheilutapahtumia New Yorkissa on matkasi aikana ja osta liput saman tien!

Katso 2024 – 2025 otteluohjelma tästä

Contents

New Yorkin urheilujoukkueet otteluohjelma

New Yorkissa on monia hyviä urheilujoukkueita. Voit lähteä johonkin otteluun lähes aina läpi vuoden. Ei siis kannata jättää väliin mahdollisuutta kokea urheilutapahtuma New Yorkissa. Se on täydellinen tilaisuus nauttia aidosta amerikkalaisesta tunnelmasta, joka on läsnä New Yorkin urheiluotteluissa.

Syys- ja talvikausi New Yorkin urheilussa

Lokakuusta huhtikuuhun voit nähdä kahden NBA-koripallojoukkueen, New York Knicksin ja Brooklyn Netsin, otteluja. NHL-jääkiekkokausi pelataan myös samalla ajanjaksolla ja jääkiekko onkin todella hyvin edustettuna New Yorkissa ja sen lähialueilla. Täällä pelaa 3 NHL-joukkuetta: New York Rangers, New York Islanders ja New Jersey Devils. Syyskuusta tammikuuhun amerikkalaisen jalkapallon fanit voivat lähteä kahden newyorkilaisen NFL-joukkueen, New York Giantsin ja New York Jetsin, peleihin.

Kevät- ja kesäkausi New Yorkin urheilussa

Huhtikuusta lokakuuhun ohjelmassa on MLB-baseball-joukkueen, New York Yankeesin ja New York Metsin, pelejä. Samaan aikaan jalkapallojoukkueet Red Bulls ja New York City FC puolestaan edustavat New Yorkia MLS-jalkapalloliigassa. Paikallisjoukkueiden menestyksestä riippuen New Yorkissa saatetaan pelata myös NHL:n ja NBA:n pudotuspelejä kesäkuuhun asti. Sinulla on itse asiassa mahdollisuus seurata ammattilaiskoripalloa ympäri vuoden Isossa Omenassa, sillä kun NBA-kausi päättyy, alkaa WNBA-kausi (toukokuusta syyskuuhun). Elokuussa New Yorkissa järjestetään myös US Open -tennisturnaus.

Ericin vinkki: “Suosittelen jokaista lähtemään urheiluotteluun. Se on hauska tapa viettää ilta New Yorkissa, eritoten jos sinulla on mahdollisuus maistella myös tarjolla olevia perinteisiä stadionherkkuja. Ei kanna murehtia, vaikkei urheilulaji olisi edes kovin tuttu hyvin, sillä viihdyt takuuvarmasti pelissä jo pelkästään tunnelman ja show’n takia. Osta liput amerikkalaiseen urheiluotteluun, esimerkiksi Madison Square Gardenissa tai Yankee Stadiumilla, ja nauti urheiluhumusta!”

Otteluohjelma urheilu New Yorkissa - Brooklyn Nets Otteluohjelma urheilu New Yorkissa - NY Yankees

Urheilukalenteri ottelut New Yorkissa

Lippujen hinnat

Koripallo

  • New York Knicks -lippujen hinnat alkaen: Liput ei ole vielä saatavilla tulevalle kaudelle
  • Brooklyn Nets -lippujen hinnat alkaen: Liput ei ole vielä saatavilla tulevalle kaudelle
  • New York Liberty -lippujen hinnat alkaen: $ 27,00

Baseball

  • New York Yankees -lippujen hinnat alkaen: $ 10,00
  • New York Mets -lippujen hinnat alkaen: $ 6,00

Joukkueet

  • New York Rangers -lippujen hinnat alkaen: Liput ei ole vielä saatavilla tulevalle kaudelle
  • New York Islanders -lippujen hinnat alkaen: Liput ei ole vielä saatavilla tulevalle kaudelle
  • New Jersey Devils -lippujen hinnat alkaen: Liput ei ole vielä saatavilla tulevalle kaudelle

Amerikkalaisen jalkapallon

  • New York Giants -lippujen hinnat alkaen: $ 10,00
  • New York Jets -lippujen hinnat alkaen: $ 15,00

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja