Otteluohjelma urheilu New Yorkissa 2021 – 2022

Selkeä otteluohjelma urheilusta New Yorkissa löytyy tästä. New Yorkissa on läpi vuoden urheiluotteluita: koripalloa, baseballia, jääkiekkoa ja amerikkalaista jalkapalloa, esimerkiksi NBA-, NFL-, MLB- ja NHL-sarjoissa. Voit käydä katsomassa tennistä US Open -turnauksessa tai koe maailmanluokan nyrkkeilyottelu Madison Square Gardenissa. Alla olevasta kalenterista löydät kaikki New Yorkin kuuluisat turnaukset, pelit ja urheiluliigojen matsit. Katso mitä urheilutapahtumia New Yorkissa on matkasi aikana ja osta liput saman tien!

Katso 2021 – 2022 otteluohjelma tästä

New Yorkin urheilujoukkueet otteluohjelma

New Yorkissa on monia hyviä urheilujoukkueita. Voit lähteä johonkin otteluun lähes aina läpi vuoden. Ei siis kannata jättää väliin mahdollisuutta kokea urheilutapahtuma New Yorkissa. Se on täydellinen tilaisuus nauttia aidosta amerikkalaisesta tunnelmasta, joka on läsnä New Yorkin urheiluotteluissa. Lokakuusta huhtikuuhun voit nähdä kahden NBA-koripallojoukkueen, New York Knicksin ja Brooklyn Netsin, otteluja. Huhtikuusta lokakuuhun ohjelmassa on MLB-baseball-joukkueen, New York Yankeesin ja New York Metsin, pelejä. Jääkiekko on myös todella hyvin edustettuna. New Yorkissa ja sen lähialueilla pelaavat NHL-joukkueet New York Rangers, New York Islanders ja New Jersey Devils. Amerikkalaisen jalkapallon fanit voivat lähteä kahden newyorkilaisen NFL-joukkueen, New York Giantsin ja New York Jetsin, peleihin. Jalkapallojoukkueet Red Bulls ja New York City FC puolestaan edustavat New Yorkia MLS-liigassa.

Ericin vinkki: Suosittelen jokaista lähtemään urheiluotteluun. Se on hauska tapa viettää ilta New Yorkissa, eritoten jos sinulla on mahdollisuus maistella myös tarjolla olevia perinteisiä stadionherkkuja. Ei kanna murehtia, vaikkei urheilulaji olisi edes kovin tuttu hyvin, sillä viihdyt takuuvarmasti pelissä jo pelkästään tunnelman ja show’n takia. Osta liput amerikkalaiseen urheiluotteluun, esimerkiksi Madison Square Gardenissa tai Yankee Stadiumilla, ja nauti urheiluhumusta!

Otteluohjelma urheilu New Yorkissa - Brooklyn Nets Otteluohjelma urheilu New Yorkissa - NY Yankees

Urheilukalenteri ottelut New Yorkissa