Lahjakortti NewYork.fi

NewYork.fi-sivuston lahjakortti on loistava lahja kaikille, jotka ovat menossa New Yorkiin. Tilaa lahjakortti netistä ja saat sen heti sähköpostiin. Lahjakortin voi käyttää mihin tahansa tuotteeseen, jota myydään NewYork.fi-sivustolla tai sen kautta, kuten esimerkiksi pääsylippuihin, MetroCardeihin ja Broadway-musikaalilippuihin. Täydellinen lahja syntymäpäivään, jouluun tai muuhun juhlaan!

Contents

Lahjakortti New Yorkiin – kuinka se toimii?

NewYork.fi:n lahjakortin ostaminen ja käyttäminen on hyvin helppoa. Tilaa lahjakortti lähettämällä minulle sähköpostia osoitteeseen [email protected]. Voit valita lahjakortin 10, 25, 50, 100, 150, 200, 250 tai 300 eurolle. Kerro tietosi ja maksun jälkeen saat lahjakortin heti sähköpostiin. Voit joko tulostaa tai lähettää sen sähköpostitse. Haluaisitko lähettää lahjakortin suoraan jollekin toiselle? Täytä siinä tapauksessa ilmoita hänen sähköpostiosoitteensa.

Lahjakortin käyttäminen on myös yksinkertaista. Lähetä sähköpostia osoitteeseen [email protected] ja kerro mitä haluaisit tilata. Jos ostoksesi hinta on suurempi kuin lahjakortin arvo, voit maksaa erotuksen pankki- tai luottokortilla. Lahjakortti on voimassa yhden vuoden ostopäivästä alkaen. Lahjakorttien ostot ovat lopullisia, joten olethan tarkka tuotteen valinnassa.

Anna lahjaksi MetroCard

Haluaisitko mieluummin antaa “valmiin” lahjan? MetroCard on oiva idea! Melkein kaikki, jotka menevät New Yorkiin, tulevat käyttämään metroa, joten on todella kätevää, jos MetroCard on jo valmiina taskussa. Valitse joko 7-Day Unlimited Ride MetroCard tai Pay-Per-Ride MetroCard. Molemmat ovat saatavilla erilaisissa yhteispaketeissa, jotka sisältävät hyödyllistä käyttötavaraa New Yorkiin.

Osta MetroCard tästä

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja