New York Mets -liput 2024

Osta liput nyt
New York Mets -liput
Alkaen 6.00€

Lippujen ostaminen New York Mets -peliin on helppoa netissä. Baseball-pelissä käynti New Yorkin matkalla on todellinen amerikkalainen kokemus. Vaikka et seuraisi urheilua, suosittelen silti matsin seuraamista paikan päällä ihan vain tunnelman ja kokemuksen vuoksi. New York Mets -liput ovat edullisia ja joukkue pelaa upealla Citi Field -stadionilla Queensissa, jonne pääsee helposti metrolla. MLB-pesäpallokausi kestää huhtikuusta lokakuuhun.

Osta New York Mets -liput tästä

Saat 5 euron alennuksen, kun ostat yli 100 eurolla ja käytät alennuskoodia HELLOTICKETS5

Contents

Osta New York Mets -liput

Osta New York Mets -liput hakemalla tästä mieleisesi päivämäärän mukaan baseball-peliä. Liput voi maksaa luottokortilla. Oston jälkeen saat liput sähköpostitse. Lippuja ei tarvitse tulostaa, vaan voit näyttää QR-koodin suoraan puhelimesta. Liput ovat aina 100% aidot ja toimitetaan perille ajoissa.

Liput myydään alennettuun hintaan sillä ne ovat kausikorttilaisten, jotka ovat itse estyneitä tulemaan peliin. Joskus liput tosin ovat kalliimmat kuin alkuperäinen hinta. Se tarkoittaa, että New York Mets -peli on loppuunmyyty.

Jos Mets ei pelaa sinä päivänä kun haluat nähdä pelin, tarkista pelaako New York Yankees.

New York Mets -liput - Pelaaja New York Mets -liput - Stadion

Missä minun kannattaa istua baseball-pelissä Citi Field -stadionilla?

Kohtuullinen hinta hyvästä paikasta CitiFieldillä on 20–80$ per lippu. Kun lähdet katsomaan Metsin peliä Citi Fieldin stadionille, haluat luultavasti nähdä ja kokea niin paljon kuin mahdollista. Olen merkinnyt alla olevaan istumapaikkakarttaan punaisella suosittelemani paikat, joista on parhaat näkymät kentälle.

Jos olet menossa otteluun pääasiassa tunnelman takia, voit myös valita liput 500-katsomosta (punaisella merkityn alueen yläpuolella). Mitä pienempi katsomon numero on, sitä paremmin näet.

Kentän takana olevat paikat ovat ainoita, joille en suosittele ostamaan lippuja. Jos istut kentän takana, pystyt näkemään vain osan kenttää.

Osta tästä liput New York Mets -peliin

New York Mets -liput - Citi Field Katsomokartta

Käytännön tietoa

Miten pääsen Citi Field -stadionille?

Mets Citi Field -stadionille pääsee helposti metrolla. En suosittele kulkemaan sinne taksilla, koska se ei ole käytännöllistä. Joudut myös ylittämään sillan, mikä tekee taksimatkasta vieläkin kalliimman. Metrolinja 7 vie sinut aivan stadionin eteen. Pysäkin nimi on Mets – Willets Point. Sinun ei tarvitse pelätä, että ajaisit pysäkin ohi, sillä melkein kaikki jäävät samalla pysäkillä pois. Ennen peliä ja sen jälkeen metrossa voi olla ruuhkaa, mutta ei koskaan vaivaksi asti.

Mitä voin tuoda mukanani Citi Field -stadionille?

Citi Fieldille ei voi tuoda reppuja. Voit tuoda mukanasi muuntyyppisiä laukkuja, kunhan niiden mitat eivät ole yli 40 x 40 x 20 cm (16 x 16 x 8 tuumaa).

Mihin aikaan minun kannattaa saapua stadionille?

Ihanteellisesti olet jo istumassa ennen kuin kansallislaulun esitys alkaa, mikä on ehdottomasti osa kokemusta. Älä kuitenkaan saavu paikalle liian aikaisin, sillä tylsistyt luultavasti odottaessa pelin alkamista. Yritä päästä paikalle 30–60 minuuttia ennen pelin alkamista. Joinakin päivinä saat ilmaisia fanituotteita, kun saavut ajoissa paikalle. Jaossa voi olla esimerkiksi bobblehead-figuuri tai promopaita. Tartu tilaisuuteen ja syö jotain stadionilla lounaaksi tai illalliseksi. Tarjolla on laaja valikoima erilaisia ruokia. Perinteisten hampurilaisten ja hotdogien lisäksi ruokaa löytyy myös kasvissyöjille ja vegaaneille.

Miten palaan takaisin Manhattanille?

Helpoin tapa palata takaisin Manhattanille on myös metrolla. Linja 7 pysähtyy Grand Central Stationilla, Times Squarella ja Fifth Avenue -pysäkeillä.

Ericin vinkki: “Suosittelen baseball-pelissä käyntiä kaikille New Yorkissa vieraileville. Se on myös loistava aktiviteetti perheille ja lapsille. Sinun ei tarvitse missään nimessä katsoa kokoa peliä loppuun. Itse lähden pois yleensä kahdeksannen vuoroparin paikkeilla.”

Osta tästä New York Mets -liput!

Mitä maksaa lippu Mets-peliin?

Voit ostaa sivuiltani liput New York Metsin peleihin alkaen $ 6,00

Onko Citi Fieldillä tänään peli?

Voit katsoa kaikki Citi Fieldillä pelattavat ottelut tästä.

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja