New Yorkin parhaat kattoterassibaarit

New Yorkin parhaat kattoterassibaarit

Kattoterassibaari sijaitsee rakennuksen, yleensä hotellin, katolla. Kuvittele itsesi kattoterassille, viileä juoma kädessä nauttimassa auringosta edessäsi näkymä New Yorkista. Tai miten olisi bileet kattoterassilla kuumana kesäyönä keskellä Manhattanin valoja. Eikö kuulosta upealta? Tässä lista New Yorkin parhaista kattoterassibaareista.

Tyylikäs pubcrawl: kattoterassibaarikierros

Haluatko nähdä New Yorkin parhaat kattoterassibaarit uskomattoman edulliseen hintaan? Lähde siinä tapauksessa opastetulle kierrokselle katsastamaan New Yorkin kattoterassibaarit. Tämän kolmetuntisen kierroksen aikana vierailet kolmessa New Yorkin parhaimmista kattoterassibaareista, joiden joukossa ehkä omat suosikkini Sky Room ja 230 Fifth! Pääset nauttimaan muutamasta kaupungin hotspotista ja kolmesta juomasta, ja saat tämän kaiken hintaan 69€!

Huom: Kierros järjestetään tiistaisin, torstaisin, perjantaisin ja lauantaisin, ja se alkaa kello 19.00. Tämä tarkoittaa, että huhtikuun ja lokakuun välisenä aikana pääset samalla ihastelemaan auringonlaskua Manhattanin yllä.

Varaa tästä liput kattoterassibaarikierrokselle New Yorkissa

New Yorkin parhaat kattoterassibaarit - terassitunnelmaa

 1. Gansevoort Hotel (Plunge Rooftop Bar + Lounge)

  Gansevoort-hotelli sopii moneen eri tarkoitukseen. Jos haluaa rentoutua pitkän päivän jälkeen nauttimalla juoman ja naposteltavaa, niin tämä kattoterassi on the place to be. Happy hour on arkisin kello 17–19.00 välillä, jolloin tarjolla on erityismenu pikkupurtavineen ja alkoholijuomineen edullisempaan hintaan. Tämä kattoterassibaari on todella suosittu, joten kannattaa varmistaa, että sinulla on varaus, jos haluat vierailla siellä iltaisin tai viikonloppuisin.

  Paikka sopii myös erityisesti viikonlopun bilettämiseen. Jos haluat tanssimaan ja tapaamaan ihmisiä, on Gansevoort hyvä suositus. Ensimmäinen huone sopii seurusteluun ja uusien tuttavuuksien tekemiseen. Toisessa huoneessa soittaa DJ läpi koko yön. Mitä myöhäisempi, sitä villimmät bileet. Tsekkaa kattoterassilla ensin upeat maisemat, tilaa sen jälkeen cocktail ja suuntaa tanssilattialle bilettämään. Onnistunut ilta on taattu! Hotelli on erittäin suosittu, joten saatat joutua jonottamaan sisäänpääsyä. Ennen kello 23.00 jonoa ei ole nimeksikään. Paikka alkaa täyttyä keskiyön paikkeilla ja kello 01.00 mennessä ulkona on taatusti pitkä jono.

  Pukukoodi on siisti: kauluspaita ja puvunkengät miehille ja siisti asu naisille (ei sandaaleja). Päivisin saatat päästä lounge-klubin puolelle ilman passia tai jos olet alaikäinen, mutta kello 19.00 jälkeen tämä ei ole mahdollista. Hotellivieraat voivat käyttää kattoterassilla sijaitsevaa uima-allasta päivisin.

  Kattoterassibaarit New Yorkissa - nakyma Gansevoort Hotellista Kattoterassibaarit New Yorkissa - Gansevoort Hotel

 2. The Roof (PUBLIC Hotel)

  The Roof at hotel PUBLIC on yksi New York Cityn uusimmista kattoterassibaaareista, jonka näkymät ovat myös parhaiden joukossa. Se sijaitsee Lower East Sidella, ja on yksi alueen ainoista kattoterassibaareista. Siksi näkymät Downtowniin ja Midtowniin ovat ainutlaatuiset. The Roof koostuu kahdesta terassista ja katetusta baarista ja se tarjoaa 360 asteen panoraamanäkymän New Yorkin ylle. Sieltä voit nähdä Manhattanin korkeat rakennukset, muun muassa Empire State Buildingin ja One World Trade Centerin. Nämä näkymät tekevät auringonlaskun katselusta The Roofilta huikean.

  Pääset sisään melko helposti kello 17.00 ja 19.00 välillä ilman, että sinun täytyy noudattaa tiukkaa pukukoodia. Myöhemmin iltaisin ja erityisesti viikonloppuisin se on yksi kaupungin trendikkäimmistä hot spoteista, joten sinne on tiukemmat sisäänpääsyvaatimukset.

  Astuttuasi sisään hotel PUBLICiin älä mene liukuportaita pitkin ylempiin kerroksiin, vaan suuntaa sen sijaan niiden takana oleville hisseille, jotka vievät sinut The Roofiin.

  New Yorkin parhaat kattoterassibaarit - The Roof at PUBLIC New Yorkin parhaat kattoterassibaarit - The Roof auringonlasku

 3. RH Rooftop Restaurant

  RH Rooftop Restaurant sijaitsee hyvin epätyypillisessä paikassa – nimittäin huonekaluliikkeen katolla! Restoration Hardware on tyylikäs kodin sisustusliike kauniissa, vanhassa rakennuksessa Meatpacking Districtillä. Kattoterassille päästäksesi sinun on ensin käveltävä kaupan läpi, mistä löydät myös useita baareja. Jos ajoitat käyntisi iltapäivään, voit tilata kattoterassilla pientä purtavaa ja drinkin ilman tiukkoja sisäänpääsyvaatimuksia. Osa baarista on katettu. Sisätilat on varattu ruokailijoille, ulkona voit juoda drinkin katsellen Meatpacking Districtin näkymiä.

 4. Jimmy (James Hotel) SoHo

  Tämä on osa uutta hotellia. Hotellissa on itse asiassa kaksi kattoterassia. Ensimmäisen nimi on puutarha (garden) ja se sijaitsee toisessa kerroksessa, jonne todella on rakennettu vaikuttava puutarha. Se on loistava lounaspaikka hyvällä säällä.

  Aito kattoterassibaari sijaitsee tietenkin hotellin katolla. Sinne päästäksesi nouse portaat ja mene hissillä ylös. Kattoterassi on pieni, mutta erittäin kaunis ja käsittää terassin, uima-altaan ja baarin. Paikka on hip, mutta ei pröystäilevä.

  Juuri oikea paikka, kun haluat tehdä vaikutuksen.

  Pukeudu siististi ja ota passi mukaan. Sisäänpääsy ainoastaan yli 21-vuotiaille.

  New Yorkin parhaat kattoterassibaarit - Jimmy New Yorkin parhaat kattoterassibaarit - Allas

 5. The Top of the Standard

  The Top of the Standard on yksi maailman cooleimmista klubeista (tai ainakin he itse ovat sitä mieltä). Yläkerrassa takki pitää ensin jättää narikkaan, minkä jälkeen pääset pöytääsi (mallin tai näyttelijän näköisen) tarjoilijan saattelemana. Jos olette tarpeeksi “cooleja” saatte paikan parhaimman pöydän. Aluksi huomio kiinnittyy uskomattoman upeaan näköalaan sekä paikan sisutukseen. Kesäisin paikassa on myös ulkobaari. Jos haluat tanssimaan, suuntaa hissiä vastapäätä sijaitsevaan Le Bain -klubiin.

  Vinkki: Käy ehdottomasti vessassa, se on näkemisen arvoinen!

  Paikka on loistava vaihtoehto kun haluaa tehdä vaikutuksen. Jos olet shoppailemasssa Meatpacking Districtissä, on tämä loistava taukopaikka.

  Perjantaisin ja lauantaisin on vaikea päästä sisälle, varsinkin jos olet mies ja yksin liikenteessä. Kello 17.00 asti sisään pääsee helposti, jos olet vähintään 21-vuotias ja siististi pukeutunut. Klubi on erittäin eksklusiivinen ja sinulla on hyvät mahdollisuudet törmätä julkkikseen.

  New Yorkin parhaat kattoterassibaarit -The Top of the Standard New Yorkin parhaat kattoterassibaarit-The Top of the Standard nakyma

 6. 230 Fifth

  Sisään tultuasi kulje perälle asti, josta hissi vie sinut ylimpään kerrokseen. Pääset hissistä suoraan Penthouse Loungeen. Lounge on iso, sinne mahtuu 600 henkeä ja se on erittäin trendikäs. Loungen kaikki seinät ovat lasia, joten Manhattanille on upeat näkymät.

  Lounge on auki läpi vuoden 16.00–04.00. Tsekattuasi loungen siirry yläkertaan Rooftop Gardeniin. Näkymät ovat henkeäsalpaavan upeat täälläkin. Näkemistä riittää mm. Empire State Building ja Chrysler Building. Toisella puolella kattoterassia näkyy Downtown ja One World Trade Center. Kirkkaalla säällä saatat nähdä jopa Vapaudenpatsaan. Rooftop Garden on laaja ja ilmapiiri on loistava.

  Vinkki: Jos sinulla on kylmä voit pyytää tarjoilijalta kylpytakin!

  Paikka sopii erinomaisesti rentoutumiseen pitkän ja rankan päivän jälkeen. Viikonloppuisin paikka on usein täynnä ja saat jonottaa pitkään erityisesti kello 23.00 jälkeen. Pukeudu siististi: kauluspaita ja puvunkengät. Sisäänpääsy vain yli 21-vuotiaille, myös kello 16.00. Lapset ovat kuitenkin tervetulleita lauantaisin ja sunnuntaisin brunssille klo 10.00-16.00.

  New Yorkin parhaat kattoterassibaarit - 230 Fifth paivalla 230Fifth -klubi New Yorkissa

 7. Sky Room

  Sky Room on Manhattanin keskellä, lähellä Times Squarea. Baari sijaitsee Fairfield Inn and Suites -hotellin 33. ja 34. kerroksessa. Hotellin keskeinen Midtown-sijainti takaa upeat näkymät Hudsonjoelle ja Empire State Buildingiin. Paikka on myös vähemmän turistien suosima kuten esimerkiksi 230 Fifth.

  Terassi koostuu monesta eri baarista, jotka sijaitsevat eri tasoilla. Paikassa on sekä sisä- että ulkotilat ja eräänlainen kuutio, joka on tupakointitila. Baareja kannattaa kiertää, sillä näkymät ovat erilaiset eri tasoista.

  Sisustus on moderni ja asiakaskunta trendikästä (tyylikkäästi pukeutunutta). Naisten kannattaa laittaa korkokengät jalkaan niin ei tunne itseään alipukeutuneeksi. Tiukasta pukukoodista huolimatta ilmapiiri on kodikas. Siinä mielessä paikka on todella sopiva drinkkipaikaksi.

  Jos mahdollista mene Sky Roomiin viikolla kello 17.00 ja 19.00 välillä. Miksi? Silloin on happy hour! Olut maksaa vain 5 dollaria ja juomasekoitukset sekä viini 7 dollaria (klo 22.00 asti). Tarjolla on myös naposteltavaa kuten pizzaa tai mustekalarenkaita, jotka maksavat 5–8 dollaria happy hourin aikana (normaali hinta 12 dollaria).

  Tämä paikka sopii loistavasti, jos haluat saada ensivaikutelman New Yorkista samalla kun nautit suhteellisen edullisesta happy hourista.

  Vaikea päästä sisään, ellei ole pukeutunut tyylikkäästi.

  New Yorkin parhaat kattoterassibaarit - Skyroom New Yorkissa Skyroom New York nakyma

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje


Hae lippuja
alkaen
saakka
Hae lippuja