New Yorkin parhaat kattoterassibaarit

New Yorkin parhaat kattoterassibaarit

Missä sijaitsevat New Yorkin parhaat kattoterassibaarit? Tältä listalta löydät omat suosikkini kaupungin kattoterasseista, joissa voit käydä drinkeillä, nauttia hieman purtavaa ja ihailla näkymiä Manhattanista. Kattoterassibaarit New Yorkissa ovat myös hyviä illanviettopaikkoja, kun haluat lähteä ulos, juhlia ja tavata uusia ihmisiä.

Contents

New Yorkin kattoterassibaarikierros

Haluatko nähdä New Yorkin parhaat kattoterassibaarit? Lähde siinä tapauksessa opastetulle kierrokselle katsastamaan New Yorkin kattoterassibaarit. Tämän kierroksen aikana voit heittää huolet narikkaan ja vierailla kahdessa New Yorkin suosituimmista kattoterassibaareista. Nauti illasta New Yorkissa ja kahdesta hintaan sisältyvästä juomasta!

Kierros järjestetään tiistaisin ja perjantaisin kello 18.45 alkaen. Tämä tarkoittaa, että huhtikuun ja lokakuun välisenä aikana pääset samalla ihastelemaan auringonlaskua Manhattanin yllä. Kierros on loistava johdatus kaupungin yöelämään ja hyvä tapa tavata uusia ihmisiä, jotka ovat paikalla samasta syystä: pitämässä hauskaa.

Varaa tästä liput kattoterassibaarikierrokselle New Yorkissa

New Yorkin parhaat kattoterassibaarit - terassitunnelmaa

 1. Panorama Room

  Roosevelt Islandilla sijaitseva Panorama Room on saaren ainoa kattoterassibaari ja siksi se tarjoaa aivan ainutlaatuiset näkymät Manhattanille ja Queensboro Bridgelle. Tilaa cocktail tai olut ja suuntaa ulkoterassille. Tämä lounge-baari tarjoilee myös pientä purtavaa enimmäkseen merenelävistä. Tee kokemuksesta täydellinen menemällä terassille tai sen jälkeen Roosevelt Island Tramin kyytiin ja käytä MetroCardia. Pidä mielessä, että tarvitset baariin henkkarit ja siistit vaatteet.

  Kattoterassibaarit New Yorkissa - Panorama Room Kattoterassibaarit New Yorkissa - Panorama Room sisältä

 2. The Roof (PUBLIC Hotel)

  The Roof at hotel PUBLIC on yksi New York Cityn kattoterassibaaareista, jonka näkymät ovat myös parhaiden joukossa. Se sijaitsee Lower East Sidella ja siksi näkymät Downtowniin ja Midtowniin ovat ainutlaatuiset. The Roof tarjoaa 360 asteen panoraamanäkymän New Yorkin ylle. Sieltä voit nähdä Manhattanin korkeat rakennukset, muun muassa Empire State Buildingin ja One World Trade Centerin. Nämä näkymät tekevät auringonlaskun katselusta The Roofilta huikean. Pääset sisään melko helposti kello 17.00 ja 19.00 välillä ilman, että sinun täytyy noudattaa tiukkaa pukukoodia. Myöhemmin iltaisin ja erityisesti viikonloppuisin se on yksi kaupungin trendikkäimmistä hot spoteista, joten sinne on tiukemmat sisäänpääsyvaatimukset ja odotettavissa on jonoa.

  Astuttuasi sisään hotel PUBLICiin älä mene liukuportaita pitkin ylempiin kerroksiin, vaan suuntaa sen sijaan niiden takana oleville hisseille, jotka vievät sinut The Roofiin.

  New Yorkin parhaat kattoterassibaarit - The Roof at PUBLIC New Yorkin parhaat kattoterassibaarit - The Roof auringonlasku

 3. RT60

  RT60 on kattobaari Hard Rock -hotellissa, joka sijaitsee Times Squaren lähellä. Tämän takia siellä voi olla vilkkaampaa, joten on kätevää tehdä varaus etukäteen. Kattoterassilta avautuu molemmin puolin näköala ja kummastakin löytyy myös istumapaikkoja. Toiselta puolelta voi nähdä vilauksen Times Squaresta. Voit halutessasi istua myös sisällä tai baaritiskin luona. Siellä soittaa usein DJ. Tämä kattoterassi ei ole kovin iso, eikä näköala ole erityisen upea, mutta se on kuitenkin kiva paikka käydä yksillä. Poikkea myös Hard Rock -hotelliin, jotta näet megatähtien erityisesineistöä.

  New Yorkin parhaat kattoterassibaarit - RT60 ulkoa New Yorkin parhaat kattoterassibaarit - RT60

 4. RH Rooftop Restaurant

  RH Rooftop Restaurant sijaitsee hyvin epätyypillisessä paikassa – nimittäin huonekaluliikkeen katolla! Restoration Hardware on tyylikäs kodin sisustusliike kauniissa, vanhassa rakennuksessa Meatpacking Districtillä. Voit tehdä varauksen etukäteen. Kattoterassille päästäksesi sinun on ensin käveltävä kaupan läpi, mistä löydät myös useita baareja. Jos ajoitat käyntisi iltapäivään, voit tilata kattoterassilla pientä purtavaa ja drinkin ilman tiukkoja sisäänpääsyvaatimuksia. Tai voit mennä ravintolaan illalliselle. Mielestäni paikkaan on helppo mennä ja tunnet olosi tervetulleeksi. Voit tilata esimerkiksi hampurilaisen, hummerirullan tai paistettua kanaa eli listalta löytyy kaikenlaista ruokaa. Osa baarista on katettu. Sisätilat on varattu ruokailijoille, ulkona voit juoda drinkin katsellen Meatpacking Districtin näkymiä.

 5. Electric Lemon

  Electric Lemon sijaitsee Hudson Yardsissa Equinox-hotellin 24. kerroksessa. Ulkona sijaitsevasta baarista avautuu ainutlaatuinen näkymä Hudsonjoelle ja ympäröiviin rakennuksiin. Sisätiloissa olevasta baarista avautuu näkymä Vesselille. Tämä rooftop bar on loistava valinta, kun olet käymässä Edge-näköalatasanteella. Voit myös halutessasi syödä jotain. Ota huomioon, että ulkona voi olla tuulista.

  New Yorkin parhaat kattoterassibaarit - Electric Lemon New Yorkin parhaat kattoterassibaarit - Electric Lemon näkymä

 6. 230 Fifth

  Kun tulet sisään 230 Fifthiin, kulje perälle asti, josta hissi vie sinut ylimpään kerrokseen. Pääset hissistä suoraan Penthouse Loungeen. Lounge on iso ja se on erittäin trendikäs. Loungen kaikki seinät ovat lasia, joten Manhattanille on upeat näkymät.

  Lounge on auki läpi vuoden kello 14.00 alkaen. Tsekattuasi loungen siirry yläkertaan Rooftop Gardeniin. Näkymät ovat henkeäsalpaavan upeat täälläkin, mm. Empire State Building ja Chrysler Building. Toisella puolella kattoterassia näkyy Downtown ja One World Trade Center. Kirkkaalla säällä saatat nähdä jopa Vapaudenpatsaan. Rooftop Garden on valtava. Siellä kaikki tuntevat olonsa tervetulleeksi ja se on paikka, jossa ottaa rennosti. Viikonloppuisin voi olla tungosta ja oven eteen muodostuu jonoja, erityisesti klo 23.00 jälkeen. Pukeudu siististi: aina paita ja puvunkengät.

  New Yorkin parhaat kattoterassibaarit - 230 Fifth paivalla 230Fifth -klubi New Yorkissa

 7. 5 o’Clock Somewhere Bar

  Kun olet Times Squarella ja etsit paikkaa jossa käydä yksillä, 5 o’Clock Somewhere Bar on hyvä vaihtoehto. Se sijaitsee Margaritaville Resort -hotellissa, jossa on kaksi eri baaria. Toinen niistä on kuudennessa kerroksessa ja sieltä löytyy myös uima-allas. Mutta itse pidän enemmän 5 o’Clock Somewhere -baarista. Vaikka siellä ei ole niin paljon menoa ja meininkiä, näkymät ovat paremmat kuin toisesta baarista. Näkymät avautuvat Downtown Manhattanille ja näet jopa palan Times Squarea. Siemaile juomaasi sisätiloissa tai suuntaa ulos terassille.

  New Yorkin parhaat kattoterassibaarit - 5 o'clock New Yorkin parhaat kattoterassibaarit - 5 o'clock Somewhere Bar

 8. Gansevoort Hotel

  Gansevoort-hotelli sopii moneen eri tarkoitukseen. Jos haluaa rentoutua pitkän päivän jälkeen nauttimalla juoman ja naposteltavaa, niin tämä kattoterassi on the place to be. Paikka sopii myös erityisesti viikonlopun bilettämiseen ja uusien ihmisten tapaamiseen. Tämä kattoterassibaari on todella suosittu, joten kannattaa varmistaa, että sinulla on varaus, jos haluat mennä sinne illalla tai viikonloppuna. Muussa tapauksessa ota huomioon, että saatat joutua jonottamaan. Päivisin saatat päästä lounge-klubin puolelle ilman passia tai jos olet alaikäinen, mutta kello 19.00 jälkeen tämä ei ole mahdollista. Pidä mielessä, että paikkaan on pukeuduttava hyvin.

  Kattoterassibaarit New Yorkissa - nakyma Gansevoort Hotellista Kattoterassibaarit New Yorkissa - Gansevoort Hotel

 9. JIMMY at ModernHaus SoHo

  JIMMY sijaitsee ModernHaus SoHo -hotellissa. Sinne päästäksesi nouse portaat ja mene hissillä ylös. Kattoterassi on pieni, mutta voit nauttia siellä drinkin uima-altaan reunalla. JIMMYssä on myös baari sisätiloissa. Katolta avautuvat näkymät Downtown ja Midtown Manhattanista. Paikka on hip, mutta ei pröystäilevä, joten pukeudu siististi ja ota passi mukaan. Sisäänpääsy ainoastaan yli 21-vuotiaille.

  New Yorkin parhaat kattoterassibaarit - Jimmy New Yorkin parhaat kattoterassibaarit - Allas

 10. Bonus – kattoterassi lapsille

  Jos käyt päivällä Bryant Parkissa tai ostoksilla Fifth Avenuella, voit suunnata New Yorkin kirjaston haaran kattoterassille. Kirjastoon pääsee sisään ilmaiseksi ja sinne on hauska mennä lasten kanssa. Terassilta voit katsella ympäröiviä rakennuksia ja nähdä kuuluisan New York Public Libraryn pääkirjaston. Kirjastoon mennessä mene hissillä ylös. Jos samassa kerroksessa oleva kahvila on auki, voit hakea sieltä juotavaa ja pientä purtavaa ja nauttia ne terassilla.

  New Yorkin parhaat kattoterassibaarit - Lapsille

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja