Hop On Hop Off -bussit New Yorkissa

Osta liput nyt
Hop on Hop off Bus in New York

Hop on Hop off -bussit on New Yorkissa kätevä tapa tutustua kaupunkiin. Nämä turistikierroksia ajavat bussit (joita kutsutaan myös HOHO-busseiksi) ajavat Manhattanin ja Brooklynin halki. Ne pysähtyvät useissa kohteissa, joissa voit jäädä pois bussista tai hypätä kyytiin. Kiertoajelu on loistava vaihtoehto ensikertalaisille New Yorkissa!

Mikä Hop on Hop off -bussi sinun tulisi valita?

New Yorkista löytyy useita Hop on Hop off -kiertoajeluiden tarjoajia. Listasin tähän pari eri vaihtoehtoa, joista löydät tarkempia lisätietoja kunkin vaihtoehdon alta.

 • Vaihtoehto 1: Jos haluat käyttää Hop on Hop off -bussia yhden päivän, tämä vaihtoehto on todella rahanarvoinen. Voit käyttää päivälippua halutessasi kahdella reitillä siinä missä muiden bussiyhtiöiden vastaavaa lippu käy vain yhdelle reitille.
  Lue 1 päivän lipusta lisää tästä
 • Vaihtoehto 2: Haluatko tutustua kaupunkiin, vierailla Empire State Buildingissa ja tehdä myös risteilyn Vapaudenpatsaalle? Siinä tapauksessa tämä on mainio vaihtoehto sinulle.
  Lue lisää tästä vaihtoehdosta
 • Vaihtoehto 3: Tämä paketti sisältää 72 tunnin Hop on Hop off -bussilipun. Voit kiertää Manhattania päiväsaikaan, mutta myös illalla Night Tourin kyydissä. Voit tutustua Brooklyniin Brooklyn-kierroksella. Mukaan kuuluu myös risteily, pyöränvuokraus Central Parkissa ja Museum of the City of New York -lippu.
  Lue 72 tunnin lipusta lisää

Hop On Hop Off -bussit New Yorkissa - Näkymä bussista Hop on Hop off Bus in New York 8th Avenue

Miten Hop on Hop off -busseilla liikutaan?

Hop on Hop off -busseja löytyy yhä enemmän suosituista kaupunkikohteista. Nämä kaksikerroksiset bussit kiertävät kaupungin tärkeimmät nähtävyydet ja pysähtyvät säännöllisesti useilla pysäkeillä reittien varrella. Voit itse valita haluatko jäädä pois bussista ja tutustua eri kaupunginosiin, vai pysyä bussissa nauttien maisemista. Päätös on sinun.

Kierroksen aikana seuraa audio-opasta ja tutustu kaikkiin reitin varrella oleviin nähtävyyksiin. Kaikissa busseissa voit myös käyttää omia kuulokkeitasi tai bussista löytyviä ilmaisia kuulokkeita.

Kaikki bussiyhtiöt tarjoavat useita reittivaihtoehtoja, joista voit hyödyntää yhtä tai useampaa reittiä (riippuen lipusta).

Hop On Hop Off -bussit New Yorkissa - Nähtävyyksien katselua

Mistä lippuja voi ostaa?

Netistä. Hop on Hop off -bussien liput ovat voimassa aina tietyn aikaa. Lippusi aktivoidaan, kun astut bussiin ensimmäistä kertaa. Katso onko sinulla päivälippu, joka on voimassa vain samana päivänä (1 päivän lippu) vai lippu, joka on voimassa tietyn tuntimäärän, yleensä joko 24, 48 tai 72 tuntia. Tällaisten lippujen kanssa, jos esimerkiksi nouset bussiin kello 10.00 aamulla, lippusi on voimassa seuraavan päivän kello 10.00 asti (tai sitä seuraavaan päivään, riippuen lipusta).

Liput täytyy aina käyttää kerralla. Jos ostat 72 tunnin lipun, se on voimassa 72 tuntia alkaen sen aktivointihetkestä. Ei ole esimerkiksi mahdollista käyttää lipusta ensin 24 tuntia yhtenä päivänä ja säästää loppuja 48 tuntia käytettäväksi myöhemmin matkan aikana.

Ericin vinkki: Hop on Hop off -bussit eivät sovellu kovin hyvin kulkuneuvoksi paikasta toiseen liikkumiselle, mutta ne ovat mainio tapa tutustua kaupungin nähtävyyksiin. Bussit ajavat suhteellisen hitaasti ja saattavat joskus jäädä jumiin liikenneruuhkiin. Siksi suosittelenkin näitä busseja erityisesti New Yorkin matkan ensimmäisille päiville. Jos et ole varma kuinka monen päivän lippu sinun tulisi ostaa, ehdottaisin kahden päivän lippua, jolla voit käyttää useita reittejä.

Kuinka monta reittiä sinulla on valittavana?

Eri bussiyhtiöillä on omat reitit ja pysäkit. Bussiyhtiöt tarjoavat seuraavia reittejä:

 • Downtown -reitti (2,5 tuntia)
 • Uptown -reitti (2 tuntia)
 • Brooklyn -reitti (2 tuntia)
 • Kiertoajelu illalla (2-2,5 tuntia)

Hop on Hop off -bussit New Yorkissa - Gray Line punanen bussi Hop on Hop off -bussit New Yorkissa - Big Bus

Mitä bussiyhtiöitä sinulla on valittavana?

New Yorkista löytyy useita kiertoajeluja tarjoavia bussiyhtiöitä. Niiden välillä on eroavaisuuksia lippujen hinnoissa sekä bussireiteissä. Jos et ole varma mikä bussiyhtiö sinun tulisi valita, tässä minun suositukseni:

Big Bus

Big Bus on oma suosikkini bussiyhtiöistä. Big Busin kiertoajelut eivät ole yhtä ruuhkaisia kuin muiden yhtiöiden kierrokset ja heiltä löytyy mukavimmat bussit. Toinen hyvä syy valita Big Bus on se, että heidän 1 päivän lipulla pääsee Uptown- ja Downtown -reiteille. Muiden yhtiöiden vastaavalla lippu oikeuttaa käyttämään vain Downtown-reittiä.

Ericin vinkki: Newyorkilaisena en kiinnittänyt paljon huomiota näihin kiertoajeluihin ennen kuin ostin ensimmäisen bussilipun nettisivujani varten. Täytyy myöntää, että osallistuttuani kiertoajelulle näin kaupungin uudesta näkökulmasta. Ensikertalaisille New Yorkissa tämä on rento tapa tutustua kaupunkiin – mikäs sen mukavampaa kuin istua bussin toisessa kerroksessa ja kuunnella opasta.

Entä muut bussiyhtiöt?

Kaupungista löytyy muitakin kiertoajeluja tekeviä bussiyhtiöitä kuin yllä mainitsemani yhtiöt, eli Manhattanilla vastaan tulee varmasti muidenkin yhtiöiden busseja. Syy miksi en suosittele näiden yhtiöiden kierroksia on yksinkertaisesti se, että minulla on joko ollut huonoja kokemuksia heidän kiertoajeluistaan tai yhtiöiden tarjonta ei ole mielestäni yhtä hyvä kuin niiden, joita itse suosittelen.

Mikä on paras kiertoajelu bussilla New Yorkissa?

New Yorkissa on useita eri Hop on Hop off -bussiyhtiöitä. Olen testannut niistä jokaisen ja valikoinut parhaat vaihtoehdot.

Mikä on Hop on Hop off -kiertoajelu New Yorkissa?

Hop on Hop off -bussi on kaksikerroksinen kiertoajelubussi nähtävyyksien katseluun Manhattanilla ja Brooklynissa. Kiertoajeluita järjestää useampi eri yhtiö, joten parhaan bussin valitseminen voi olla joskus vaikeaa.

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja