Big Bus New Yorkissa

Osta liput nyt
Big Bus New Yorkissa

Big Bus on yksi New Yorkissa toimivista Hop on Hop off -bussiyhtiöistä. Hop on Hop off -bussi on kätevä tapa nähdä New Yorkista mahdollisimman paljon lyhyessä ajassa. Erityisesti New Yorkin matkan ensimmäisinä päivinä kaupunki tulee näin tutuksi mukavalla tavalla.

Kierroksen aikana näet suurimman osan kuuluisista nähtävyyksistä. Halutessasi voit jäädä pois bussista reitin millä tahansa pysäkillä ja tutustua kohteisiin, tai voit myös rentoutua bussissa nauttien kaupunkikierroksesta yhdellä kertaa kuunnellen ääniopasta.

Osta Big Bus New Yorkissa -liput tästä

Contents

Big Bus -reitit

Hop on Hop off -bussi tarjoaa sinulle vapauden luoda oma matkasuunnitelmasi joustavasti. Big Bus -yhtiö tarjoaa tällä hetkellä 3 eri reittivaihtoehtoa New Yorkissa:

 • Downtown-reitti
 • Uptown-reitti
 • Kiertoajelu illalla
 • Brooklynin kierros

Downtown-reitti (n. 2 tuntia)

Downtown-reitillä pääset tutustumaan New Yorkin eri kaupunginosiin, kuten esimerkiksi SoHoon, Chinatowniin ja Financial Districtiin. Kierroksen aikana sinulla on mahdollisuus ikuistaa valokuviin kaupungin monia nähtävyyksiä, joita ovat mm. Empire State Building, One World Center ja Flatiron Building. Halutessasi voit poistua bussista katsomaan Vapaudenpatsasta, vierailla 9/11-museossa ja tutustua eri kaupunginosiin tarkemmin.

Ericin vinkki: “Busseissa on suhteellisen paljon tilaa aamuisin. Löysitkö hyvän paikan bussista? Sitten kannattaa pysyä kyydissä ja nauttia maisemista. Hop on Hop off -bussit eivät kuitenkaan sovellu käytettäväksi julkisen liikenteen sijaan, sillä ne ovat liian hitaita siihen.”

Uptown-reitti (n. 2 tuntia)

Bussi suunnistaa Uptown-reitillä Manhattanin Midtownin ja Upper East Siden katujen halki. Näet useita Manhattanin kuuluisimpia nähtävyyksiä, kuten Grand Central Terminalin, Chrysler Buildingin ja Met-museon.

Big Bus New Yorkissa - Bussi Big Bus New Yorkissa - Näkymät

Kiertoajelu illalla (noin. 1,5 – 2 tuntia)

New York näyttää aivan erilaiselta ilta-aikaan kuin päivänvalossa! Bussista on upeat näkymät New Yorkin vilkkaille kaduille ja matkalla näet myös kuuluisia nähtävyyksiä, esimerkiksi Flatiron Buildingin, Times Squaren ja the Empire State Buildingin. Bussi ajaa Manhattan Bridgen yli Brooklyniin, ja pääset ihastelemaan kaupungin siluettia näköalapaikalta. Toisin kuin muilla kierroksilla, kiertoajelu illalla (Evening Tour) ei ole Hop on Hop off -bussi, vaan olet bussissa koko kierroksen ajan oppaan selostaessa eri nähtävyyksistä.

Osta Big Bus kiertoajelu illalla -liput tästä

Big Bus New Yorkissa - Times Square illalla Big Bus New Yorkissa - Ilta-ajelu

Brooklynin kierros (n. 3 tuntia)

Haluaisitko tehdä kiertoajelun Brooklynissa? Brooklynin kierros vie sinut New Yorkin tiiviimmin asutuimmalle hallintoalueelle, trendikkääseen Brooklyniin. Tutustu DUMBOon, Brooklynin kaupunginosaan, joka on täynnä taidegallerioita, kahviloita ja mukulakivikatuja. Täällä vierailette Jacques Torresin suklaakaupassa suklaanmaistelussa sekä valokuvaussessiossa! Reitin varrella pääsee nauttimaan Manhattanin skyline-näkymistä.

Osta liput Brooklynin kierrokselle tästä

Big Bus -liput

Big Bus tarjoaa erityyppisiä lippuja:

 • Downtown-kierros: koko päivän käyttöoikeus Downtown-reitin busseihin
 • 1 päivän lippu: koko päivän käyttöoikeus sekä Downtown- että Uptown-reittien busseihin
 • 2 päivän lippu: 2 päivän täysi käyttöoikeus Downtown- ja Uptown-reittien busseihin

Kaikkiin lippuihin sisältyy ilmaiset kuulokkeet, joilla voit kuunnella audio-opasta, joka kertoo kaiken olennaisimman maailmankuuluista nähtävyyksistä. Samalla opit paljon myös Ison Omenan historiasta.

Suunnitteletko New York Passin ostamista? Siihen sisältyy Big Bus -lippu, joka oikeuttaa sinut käyttämään Uptown- ja Downtown-reittejä.

Big Bus New Yorkissa - Times Squaren läpi

Käytännön tietoa

Tehtyäsi varauksen saat sähköpostiisi kupongin, josta löydät kaikki tarvittavat tiedot. Näytä tulostettu kuponkisi tai sähköisesti älylaitteestasi Big Bus -yhtiön työntekijälle millä tahansa pysäkillä ennen bussiin nousua.

 • Lähtöajat ja lähtöpaikat:
  • Downtown-reitti: kello 9.00–16.00, säännöllisin väliajoin, Times Square
  • Uptown-reitti: kello 9.00–16.00, säännöllisin väliajoin, Times Square
 • Bussit eivät kulje kiitospäivänä ja uudenvuodenaattona
 • Alle 3-vuotiaat lapset matkustavat ilmaiseksi

Osta Big Bus New Yorkissa -liput tästä

Katso muut Hop on Hop off -kiertoajelut New Yorkissa

Mitä maksaa Big Bus Hop on Hop off -lippu?

Big Bus Hop on Hop off -lippu maksaa alkaen 55€.

Kuinka kauan New York Big Bus -kiertoajelu kestää?

Bussit ajavat eri kierroksia. Haluamastasi kierroksesta riippuen kesto on 2-2,5 tuntia. Lue kierroksista lisää tästä.

Kannattaako lähteä Big Bus -kiertoajelulle New Yorkissa?

Kyllä, suosittelen erityisesti ensikertalaisia lähtemään Big Bus -kiertoajelulle. Saat nähdä kaupungista paljon hyvin lyhyessä ajassa. Lue lisää tästä.

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja