Big Bus New Yorkissa

Osta liput nyt
Big Bus New Yorkissa

Big Bus on yksi New Yorkissa toimivista Hop on Hop off -bussiyhtiöistä. Hop on Hop off -bussi on kätevä tapa nähdä New Yorkista mahdollisimman paljon lyhyessä ajassa. Erityisesti New Yorkin matkan ensimmäisinä päivinä kaupunki tulee näin tutuksi mukavalla tavalla.

Osta Big Bus New Yorkissa -liput tästä

Big Bus -reitit

Hop on Hop off -bussi tarjoaa sinulle vapauden luoda oma matkasuunnitelmasi joustavasti. Halutessasi voit jäädä pois bussista millä tahansa pysäkillä reitin varrella ja tutustua eri kaupunginosiin, tai voit myös rentoutua bussissa nauttien koko kaupunkikierroksesta yhdellä kertaa. Big Bus -yhtiö tarjoaa 5 eri reittivaihtoehtoa New Yorkissa:

 • Uptown-reitti
 • Downtown-reitti
 • Harlem-reitti
 • Brooklyn-reitti
 • Kiertoajelu illalla (Evening Tour)

Uptown-reitti (n. 1,5 tuntia)

Bussi suunnistaa Uptown-reitillä Manhattanin Midtownin ja Upper East Siden katujen halki. Näet useita Manhattanin kuuluisimpia nähtävyyksiä, kuten Grand Central Terminalin, Chrysler Buildingin ja Met-museon.

Downtown-reitti (n. 1,5 tuntia)

Downtown-reitillä pääset tutustumaan New Yorkin eri kaupunginosiin, kuten esimerkiksi SoHoon, Chinatowniin ja Financial Districtiin. Kierroksen aikana sinulla on mahdollisuus ikuistaa valokuviin kaupungin monia nähtävyyksiä, joita ovat mm. Empire State Building, One World Center ja Flatiron Building.

Harlem-reitti (n. 1 tunti 10 min)

Harlem-reitti vie sinut Harlemin tunnetuimmille nähtävyyksille ja Manhattanin Upper West Siden halki. Tällä kierroksella näet laajan Central Parkin sekä sitä ympäröivät kadut ja pilvenpiirtäjät. Reitti kulkee monen mielenkiintoisen kohteen, kuten American Museum of Natural Historyn, St. John the Divinen katedraalin ja Apollo-teatterin kautta.

Brooklyn-reitti (n. 1,5 tuntia)

Haluaisitko tehdä kiertoajelun Brooklynissa? Siinä tapauksessa sinun tulee vaihtaa bussia pysäkillä numero 13 Downtown-reitillä. Brooklyn-reitti vie sinut New Yorkin tiiviimmin asutuimmalle hallintoalueelle, trendikkääseen Brooklyniin. Siellä pääset tutustumaan hallintoalueen tunnetuimpiin nähtävyyksiin, joihin kuuluvat mm. Brooklyn Bridge, Flatbush, Barclays Center ja Brooklyn Botanic Garden.

Kiertoajelu illalla (noin. 2 tuntia)

New York näyttää aivan erilaiselta ilta-aikaan kuin päivänvalossa! Bussista on upeat näkymät New Yorkin vilkkaille kaduille ja matkalla näet myös kuuluisia nähtävyyksiä, esimerkiksi Rockefeller Centerin, Times Squaren ja the Empire State Buildingin. Bussi ajaa Manhattan Bridgen yli Brooklyniin, ja pääset ihastelemaan kaupungin siluettia näköalapaikalta. Toisin kuin muilla kierroksilla, kiertoajelu illalla (Evening Tour) ei ole Hop on Hop off -bussi, vaan olet bussissa koko kierroksen ajan.

Jos tämä Big Bus -kiertoajelu ei ole saatavilla, varaa tämä bussikierros illalla

Ericin vinkki: Busseissa on suhteellisen paljon tilaa aamuisin. Löysitkö hyvän paikan bussista? Sitten kannattaa pysyä kyydissä ja nauttia maisemista. Hop on Hop off -bussit eivät kuitenkaan sovellu käytettäväksi julkisen liikenteen sijaan, sillä ne ovat liian hitaita siihen.

Big Bus -liput

Valittavanasi on useita erilaisia lippuja: classic, premium, deluxe ja evening tour. Classic-lippu oikeuttaa Uptown- ja Downtown-kierroksiin yhden päivän ajan. Jos noudat lippusi kello 15.00 jälkeen, sen voimassaoloaika jatkuu myös seuraavalle päivälle. Premium-lipulla pääset kahden päivän ajan Uptown- ja Downtown -reiteille, ja tämän lisäksi voit valita vielä Brooklyn, Harlem tai Evening Tour -kiertoajeluiden välillä. Deluxe-lippu kattaa kaikki Big Bus -reitit kahden päivän ajan ja sisältää myös kaupunkiristeilyn.

Kaikkiin lippuihin sisältyy ilmaiset kuulokkeet, joilla voit kuunnella asiantuntevaa opasta, joka kertoo kaiken olennaisimman maailmankuuluista nähtävyyksistä. Samalla opit paljon myös Ison Omenan historiasta.

Suunnitteletko New York Passin ostamista? Siihen sisältyy Big Bus -lippu, joka oikeuttaa sinut käyttämään Uptown- ja Downtown-reittejä.

Käytännön tietoa

Tehtyäsi varauksen saat sähköpostiisi kupongin, josta löydät kaikki tarvittavat tiedot. Näytä tulostettu kuponkisi tai sähköisesti älylaitteestasi Big Bus -yhtiön työntekijälle millä tahansa pysäkillä ennen bussiin nousua.

 • Lähtöajat ja lähtöpaikat:
  • Downtown-reitti: kello 9.00–16.00, säännöllisin väliajoin, Times Square
  • Uptown-reitti: kello 9.00–16.00, säännöllisin väliajoin, Times Square
  • Brooklyn-reitti: kello 10.00, 12.00 ja 14.00, Battery Park
  • Harlem-reitti: kello 10.00, 12.00 ja 14.00, Columbus Circle
  • Kiertoajelu illalla (Night Tour): kello 18.00–20.00, 30 minuutin välein, Times Square
 • Bussit eivät kulje kiitospäivänä ja uudenvuodenaattona
 • Alle 3-vuotiaat lapset matkustavat ilmaiseksi

Osta Big Bus New Yorkissa -liput tästä

Katso muut Hop on Hop off -kiertoajelut New Yorkissa

Kuinka kauan New York Big Bus -kiertoajelu kestää?

Bussit ajavat eri kierroksia. Haluamastasi kierroksesta riippuen kesto on 2-2,5 tuntia. Lue kierroksista lisää tästä.

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja