Big Bus New Yorkissa

Osta liput nyt
Big Bus New Yorkissa

Big Bus on yksi New Yorkissa toimivista Hop on Hop off -bussiyhtiöistä. Hop on Hop off -bussi on kätevä tapa nähdä New Yorkista mahdollisimman paljon lyhyessä ajassa. Erityisesti New Yorkin matkan ensimmäisinä päivinä kaupunki tulee näin tutuksi mukavalla tavalla.

Osta Big Bus New Yorkissa -liput tästä

Contents

Big Bus -reitit

Hop on Hop off -bussi tarjoaa sinulle vapauden luoda oma matkasuunnitelmasi joustavasti. Halutessasi voit jäädä pois bussista millä tahansa pysäkillä reitin varrella ja tutustua eri kaupunginosiin, tai voit myös rentoutua bussissa nauttien koko kaupunkikierroksesta yhdellä kertaa. Big Bus -yhtiö tarjoaa tällä hetkellä 3 eri reittivaihtoehtoa New Yorkissa:

  • Uptown-reitti
  • Downtown-reitti
  • Kiertoajelu illalla

Uptown-reitti (n. 2 tuntia)

Bussi suunnistaa Uptown-reitillä Manhattanin Midtownin ja Upper East Siden katujen halki. Näet useita Manhattanin kuuluisimpia nähtävyyksiä, kuten Grand Central Terminalin, Chrysler Buildingin ja Met-museon.

Downtown-reitti (n. 2 tuntia)

Downtown-reitillä pääset tutustumaan New Yorkin eri kaupunginosiin, kuten esimerkiksi SoHoon, Chinatowniin ja Financial Districtiin. Kierroksen aikana sinulla on mahdollisuus ikuistaa valokuviin kaupungin monia nähtävyyksiä, joita ovat mm. Empire State Building, One World Center ja Flatiron Building.

Big Bus New Yorkissa - Bussi Big Bus New Yorkissa - Näkymät

Kiertoajelu illalla (noin. 1,5 – 2 tuntia)

New York näyttää aivan erilaiselta ilta-aikaan kuin päivänvalossa! Bussista on upeat näkymät New Yorkin vilkkaille kaduille ja matkalla näet myös kuuluisia nähtävyyksiä, esimerkiksi Rockefeller Centerin, Times Squaren ja the Empire State Buildingin. Bussi ajaa Manhattan Bridgen yli Brooklyniin, ja pääset ihastelemaan kaupungin siluettia näköalapaikalta. Toisin kuin muilla kierroksilla, kiertoajelu illalla (Evening Tour) ei ole Hop on Hop off -bussi, vaan olet bussissa koko kierroksen ajan.

Osta Big Bus kiertoajelu illalla -liput tästä

Big Bus New Yorkissa - Times Square illalla Big Bus New Yorkissa - Ilta-ajelu

Brooklyn-reitti (n. 2 tuntia)

Haluaisitko tehdä kiertoajelun Brooklynissa? Siinä tapauksessa sinun tulee vaihtaa bussia pysäkillä numero 13 Downtown-reitillä. Brooklyn-reitti vie sinut New Yorkin tiiviimmin asutuimmalle hallintoalueelle, trendikkääseen Brooklyniin. Siellä pääset tutustumaan hallintoalueen tunnetuimpiin nähtävyyksiin, joihin kuuluvat mm. Brooklyn Bridge, Flatbush, Barclays Center ja Brooklyn Botanic Garden.

Big Bus Brooklyn-reitti ei liikennöi tällä hetkellä. Ainoa varattavissa ole vaihtoehto on tämä Brooklyn Sightseeing Bus Tour, mutta toinen hyvä tapa tutustua Brooklyniin on pyörän vuokraaminen

Ericin vinkki: “Busseissa on suhteellisen paljon tilaa aamuisin. Löysitkö hyvän paikan bussista? Sitten kannattaa pysyä kyydissä ja nauttia maisemista. Hop on Hop off -bussit eivät kuitenkaan sovellu käytettäväksi julkisen liikenteen sijaan, sillä ne ovat liian hitaita siihen.”

Big Bus -liput

Valittavanasi on useita erilaisia lippuja: discover, essential, explore ja evening tour. Discover-lippu oikeuttaa Downtown-kierrokseen yhden päivän ajan. Essential-lipulla pääset yhden päivän ajan sekä Uptown- että Downtown-reiteille. Explore -lippu kattaa Big Busin Uptown ja Downtown -reitit kahden päivän ajan.

Kaikkiin lippuihin sisältyy ilmaiset kuulokkeet, joilla voit kuunnella asiantuntevaa opasta, joka kertoo kaiken olennaisimman maailmankuuluista nähtävyyksistä. Samalla opit paljon myös Ison Omenan historiasta.

Suunnitteletko New York Passin ostamista? Siihen sisältyy Big Bus -lippu, joka oikeuttaa sinut käyttämään Uptown- ja Downtown-reittejä.

Big Bus New Yorkissa - Times Squaren läpi

Käytännön tietoa

Tehtyäsi varauksen saat sähköpostiisi kupongin, josta löydät kaikki tarvittavat tiedot. Näytä tulostettu kuponkisi tai sähköisesti älylaitteestasi Big Bus -yhtiön työntekijälle millä tahansa pysäkillä ennen bussiin nousua.

  • Lähtöajat ja lähtöpaikat:
    • Downtown-reitti: kello 9.00–16.00, säännöllisin väliajoin, Times Square
    • Uptown-reitti: kello 9.00–16.00, säännöllisin väliajoin, Times Square
  • Bussit eivät kulje kiitospäivänä ja uudenvuodenaattona
  • Alle 3-vuotiaat lapset matkustavat ilmaiseksi

Osta Big Bus New Yorkissa -liput tästä

Katso muut Hop on Hop off -kiertoajelut New Yorkissa

Kuinka kauan New York Big Bus -kiertoajelu kestää?

Bussit ajavat eri kierroksia. Haluamastasi kierroksesta riippuen kesto on 2-2,5 tuntia. Lue kierroksista lisää tästä.

Kannattaako lähteä Big Bus -kiertoajelulle New Yorkissa?

Kyllä, suosittelen erityisesti ensikertalaisia lähtemään Big Bus -kiertoajelulle. Saat nähdä kaupungista paljon hyvin lyhyessä ajassa. Lue lisää tästä.

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja