Kuljetus New Yorkissa: satama ja lentokenttä

Kuljetus lentokentalta satamaan New Yorkissa

Haetko kuljetusvaihtoehtoa New Yorkissa sataman ja lentokentän välillä? New Yorkissa on kolme satamaa, joissa risteilyalukset pysähtyvät: Manhattan Cruise Terminal, Brooklyn Cruise Terminal ja Cape Liberty Cruise Port New Jerseyssä. New Yorkissa on myös kolme lentokenttää: John F. Kennedy International Airport (JFK), Newark International Airport (ERW) ja LaGuardia (LGA).

Kuljetuspalvelu on mielestäni aina paras vaihtoehto riippumatta siitä minne olet matkalla. Miksi? Se on nopea ja edullinen. Lisäksi yksityisauto ja kuljettaja on turvallinen ja yksinkertainen vaihtoehto.

Varaa tästä kuljetus lentokentältä satamaan

Varaa tästä kuljetus satamasta lentokentälle

Contents

Lentokenttäkuljetus New Yorkin satamaan tai satamasta

All-inclusive kuljetuspalvelu on kuin taksipalvelu, jossa varaat oman auton ja kuljettajan. Tee varaus ajoissa. Kun varaat auton etukäteen, tulee se halvemmaksi. Hinta riippuu lentokentästä, satamasta ja matkustajien määrästä. Tietullimaksut ja tippi sisältyvät hintaan, joten ikäviä yllätyksiä ei tule.

Matkustaminen eri osavaltioden välillä

Matka kahden eri valtion välillä, esimerkiksi New Yorkin ja New Jerseyn? Kuljetuspalvelu on silloinkin parempi vaihtoehto. Taksit saavat veloittaa erikoishinnan, kun he ajavat toiseen osavaltioon, kun taas yksityiskuljetuksessa ei saa veloittaa ylimääräistä.

Haluatko viettää aikaa New Yorkissa ennen tai jälkeen risteilyn?

Lue tästä lisää kuljetusvaihtoehdoista sataman ja hotellin (tai minkä tahansa Manhattanin osoitteen) välillä.

Transfer between airports and cruise ports in New York

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja