Kulkuyhteydet Manhattanilta Newark-lentokentälle

Kulkuyhteydet Manhattanilta Newark lentokentälle

Taksi Manhattanilta Newark-lentokentälle voi maksaa jopa 120$. Tämän takia en suosittele ottamaan taksia Newark-lentokentälle (EWR), vaan varaamaan sen sijaan pikkubussin tai yksityisauton. Kun varaat lentokenttäkuljetuksen etukäteen, voit nauttia rauhassa viimeisestä lomapäivästä New Yorkissa.

Contents

Yksityinen kuljetus

Haluatko kulkea hotellilta lentokentälle yksityiskyydillä, jonka kuljettaja vie sinut henkilökohtaisesti määränpäähäsi? Ja haluatko järjestää kuljetuksen jo ennen lähtöäsi? Varaa siinä tapauksessa yksityinen kuljetus etukäteen. Voit valita mieleisesi useista kuljetusvaihtoehdoista.

Edullinen yksityiskuljetus

Valitse edullinen yksityiskuljetus ja järjestä kaikki valmiiksi ennen matkaasi New Yorkiin. Kuljetuksen varattuasi saat kupongin, jonka linkistä voit ilmoittaa lentotietosi ja haluamasi noutoajan. Kuljetuksen hinta ei sisällä tietullia ja tippiä.

Varaa edullinen yksityiskuljetus tästä

All inclusive -yksityiskuljetus

Jos haluat maksaa kuljetuksesi kokonaissumman jo etukäteen, niin tämä all inclusive -kuljetus on paras vaihtoehto. Kaikki verot, tietullit ja tippi sisältyvät hintaan.

Varaa all inclusive -yksityiskuljetus tästä

Limusiini

Varaa lentokenttäkuljetus limusiinilla ja saavu New York Cityyn tyylillä. Voit varata limusiinikuljetuksen lentokentältä hotellillesi enintään 7 matkustajalle.

Varaa limusiinikuljetus tästä

Linja-auto

Jos majoitut Midtown Manhattanilla, Coach USA:n linja-autokuljetus voi olla sinulle sopiva lentokenttäyhteys. Kyytiin voi nousta useammassa paikassa: Port Authority Bus Terminalissa, Bryant Parkissa ja Grand Central Terminalissa, joista on hyvä yhteys Newarkin lentokentälle. Bussin tavaratilassa on runsaasti tilaa matkatavaroille.

Kun lähdet Manhattanilta, muista, että bussin matkustusajat ovat vain arvioita. Lähde siis ajoissa liikkeelle, jotta vältät turhan stressin. Mielestäni Port Authorityn lähellä oleva lähtöpaikka on helpoin löytää. Kävele 8th Avenuelta 41st Streetiä pitkin kohti 9th Avenueta. Näet Coach USA -kyltin tai ihmisiä odottamassa.

Varaa linja-autokuljetus tästä

Kulkuyhteydet Manhattanilta Newark-lentokentälle - Linja-autokuljetus Kulkuyhteydet Manhattanilta Newark-lentokentälle - Linja-autokuljetuksen lähtöpaikka

Shuttle-kuljetus – jaetut pikkubussit

Jaettu pikkubussi noutaa sinut hotellilta (tai yksityisasunnolta) ja vie Newark-lentokentälle. Matkaan Newark-lentokentälle menee vähintään 1,5 tuntia. Nämä pikkubussit ovat edullisia ja niitä on helppo käyttää, mutta niillä matkustaminen vie kauemmin kuin taksilla, sillä he noutavat useita matkustajia matkan varrelta. Varattuasi kyydin lue tosite (voucher) tarkkaan. Siinä kerrotaan ohjeet miten tilaat noudon haluamaasi paikkaan ja kellonaikaan. Huomiothan, että useimmat pikkubussit eivät nouda asiakkaita 125th Streetiä kauempaa Manhattanilta.

Varaa tästä jaettu pikkubussikuljetus lentokentältä
Ericin vinkki: “Olen monesti mennyt taksilla Newarkin lentokentälle ja joka kerta sinne saapuessani mietin “miksi menin taas maksamaan näin paljon”. Nykyään en enää ota taksia, vaan varaan jaetun pikkubussin tai yksityiskuljetuksen etukäteen. Pikkubussit noutavat sinut hotellilta/asunnolta. Metron, junan ja AirTrainin yhteishinnaksi tulee 18.90$. Pikkubussi sekä limusiini pitää varata etukäteen.”

NJ Transit Train -juna

New Jersey Transit -juna kulkee Manhattanin Penn Stationilta Newarkin lentokentälle. Päästäksesi terminaaliin asti sinun tulee ottaa vielä AirTrain. Junamatka Newarkille ja AirTrain maksavat yhteensä 16$. AirTrain-lippu pelkästään maksaa 8.50$. Kaikista kulkuyhteyksistä Manhattanilta Newarkille tykkään tästä vaihtoehdosta vähiten. Junaa pitää vaihtaa monta kertaa, mikä ei ole hauskaa kun mukana on paljon matkatavaraa.

Helikopterikuljetus

Lennä Manhattanilta Newarkin lentokentälle helikopterikuljetuksella. Olet perillä lentoasemalla 10 minuutissa ja samalla voit nauttia reitin varrella avautuvista näkymistä.

Kuinka paljon aikaa pitää varata paluumatkaan Newark-lentokentälle?

Fiksuinta on jättää tarpeeksi aikaa Newarkin kentälle siirtymiseen, erityisesti ruuhka-aikaan. Tässä osviittaa kuinka paljon aikaa pitää varata Manhattanilta:

  • Taksi Newark-lentokentälle: 1 – 1,5 h
  • Linja-auto: 1,5 – 2 h
  • Jaettu shuttle-kuljetus Newark-lentokentälle: 1,5 – 2 h
  • Juna Newark-lentokentälle: 1 h (junamatkasta alkaen)
  • Yksityisauto/limusiini Newark-lentokentälle: 45 min – 1,5 h

Muilta hallintoalueilta Newarkin lentokentälle

Etsitkö lentokenttäkuljetusta Newarkiin muilta hallintoalueilta tai toisista osavaltioista, kuten New Jerseystä? Olen kirjoittanut erikseen tarkemmat tiedot näistä vaihtoehdoista:

Matkustatko eri lentokentältä?

Lue tästä lisää kulkuyhteyksistä Manhattanilta JFK:n lentokentälle

Lue tästä lisää kulkuyhteyksistä Manhattanilta LaGuardian lentokentälle

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja