Kulkuyhteydet Newark-lentokentältä Bronxiin

Osta liput nyt
Newark-lentokentältä Bronxiin

Varaa kulkuyhteydet Newark-lentokentältä Bronxiin jo etukäteen. Jos laskeudut Newark-lentokentälle ja olet matkalla Bronxiin, liikut itse asiassa New Jerseystä New Yorkiin. Osavaltion rajojen ylittäminen tekee taksilla matkustamisesta todella kallista. Tämä reitti voi maksaa 110-130$ välillä riippuen tarkasta määränpäästäsi. Jos haluaisit matkustaa Newarkista Bronxiin julkisella liikenteellä, sinun täytyy mennä ensin Manhattanille ja ottaa sieltä vielä metro Bronxiin. Tämä on todella epäkäytännöllistä ja vie paljon aikaa.

Newarkin lentokenttäyhteydet

Suosittelenkin, että varaat kyydin kuljetuspalvelusta etukäteen alla olevan linkin kautta. Yksityiskyydin varaaminen ennen matkaasi on todella helppoa ja antaa rahoillesi hyvän vastineen. Tiedät myös etukäteen täsmälleen kuinka paljon matkasi tulee maksamaan, huolimatta liikenneolosuhteista sinä päivänä. Jos matkaseurueessa Newark-lentokentältä Bronxiin on neljä matkustajaa tai enemmän, niin tämä on ehdottomasti edullisin vaihtoehto.

Varaa yksityiskuljetus Bronxiin etukäteen tästä

Tässä ohjeet kuljetuspalvelun varaamiseen:

  1. Valitse ‘Meeting Area’ -kenttään Newark Airport, täytä lentosi tiedot ja valitse valikosta “International (Outside only)”.
  2. Valitse Bronx ja sen jälkeen osoite (Jos olet matkalla Opera House Hotelliin, niin valitse Town/Section -osiosta Mott Haven).
  3. Täytä päivämäärä ja noutoaika (riittää kun täytät lentosi saapumisajan, sillä kuljettajat pitävät silmällä saapuvia lentoja)
  4. Valitse haluamasi auto
  5. Täytä henkilötietosi ja valitse maksutapa. Suosittelen valitsemaan maksutavaksi maksaa käteisen, sillä voit maksaa kyytisi suoraan kuljettajalle
  6. Täytä puhelinnumerosi, mutta lisää numerosi myös kansainvälisen suuntanumeron kanssa kohtaan “Special Requests”. Esimerkiksi: “Hello, my phone number is 00358401234567”.
  7. Vahvista tilauksesi ja tarkista, että olet saanut sähköpostiisi tilausvahvistuksen.

Muista myös varata paluukyytisi lentokentälle

Matkustatko eri lentokentältä?

Lue tästä lisää kulkuyhteyksistä JFK-lentokentältä Bronxiin

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje


Hae lippuja
alkaen
saakka
Hae lippuja