Kulkuyhteydet JFK-lentokentältä Bronxiin

Osta liput nyt
JFK-lentokentältä The Bronxiin

Kulkuyhteydet JFK-lentokentältä Bronxiin on helppo varata verkossa jo ennen matkaa. Valittavanasi on useita lentokenttäyhteyksiä JFK-lentokentältä Bronxiin. Junalla tai metrolla matkustaminen ei ole käytännöllistä, sillä sinun tulisi vaihtaa junaa tai metroa vähintään kahdesti, joskus jopa useammin. Julkisilla kulkuneuvoilla matka voi helposti kestää kaksikin tuntia. Jaetut shuttle-bussit eivät kulje Bronxiin asti.

Taksi JFK:ltä Bronxiin

Yksi vaihtoehto on ottaa taksi, mutta tälle reitille ei ole kiinteitä hintoja samalla tavalla kuin taksimatkalle Manhattaniin. Tästä johtuen taksi voi maksaa mitä tahansa 80$ ja 120$ väliltä riippuen päämääräsi tarkasta sijainnista. Mikäli haluat miellyttävän kyydin, jonka hinnan tiedät etukäteen, suosittelen varaamaan yksityiskyydin kuljetuspalvelusta ennen matkaasi. Tällä tavoin tiedät tarkalleen mitä odottaa, eikä sinun tarvitse huolehtia kyytijärjestelyistä paikan päällä. Jos matkaseurueessa on neljä matkustajaa tai enemmän, tämä on ehdottomasti edullisin vaihtoehto.

Varaa tästä kuljetus etukäteen Bronxiin

Tässä ohjeet yksityiskyydin varaamiseen:

  1. Valitse päivämäärä, noutoaika (ilmoita lennon saapumisaika, yritys tarkistaa milloin ja mille portille kone laskeutuu) sekä matkustajien ja matkatavaroiden määrä.
  2. Valitse lentokenttä, ilmoita lentosi tiedot ja valitse tapaamispaikaksi "International (Outside Only)".
  3. Täytä osoite ja valitse vastaava vaihtoehto avautuvasta valikosta.
  4. Valitse haluamasi auto.
  5. Anna tietosi ja valitse maksutapa. Suosittelen valitsemaan maksutavaksi maksa myöhemmin "Pay Later". Näin maksat kuljettajalle käteisellä tai luottokortilla. Jos haluat tietää koko summan etukäteen, voit valita vaihtoehdoista maksa heti luottokortilla.
  6. Anna puhelinnumerosi kansainvälisessä muodossa, maatunnuksen kanssa.
  7. Vahvista varauksesi ja saat vahvistussähköpostin.

Muista myös varata paluukyytisi lentokentälle

Matkustatko eri lentokentältä?

Lue tästä lisää kulkuyhteyksistä Newark-lentokentältä Bronxiin

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje


Hae lippuja
alkaen
saakka
Hae lippuja