Kulkuyhteydet JFK-lentokentältä Bronxiin

Osta liput nyt
JFK-lentokentältä The Bronxiin

Kulkuyhteydet JFK-lentokentältä Bronxiin on helppo varata verkossa jo ennen matkaa. Valittavanasi on useita lentokenttäyhteyksiä JFK-lentokentältä Bronxiin. Junalla tai metrolla matkustaminen ei ole käytännöllistä, sillä sinun tulisi vaihtaa junaa tai metroa vähintään kahdesti, joskus jopa useammin. Julkisilla kulkuneuvoilla matka voi helposti kestää kaksikin tuntia. Jaetut shuttle-bussit eivät kulje Bronxiin asti.

Taksi JFK:ltä Bronxiin

Yksi vaihtoehto on ottaa taksi, mutta tälle reitille ei ole kiinteitä hintoja samalla tavalla kuin taksimatkalle Manhattaniin. Tästä johtuen taksi voi maksaa mitä tahansa 80$ ja 120$ väliltä riippuen päämääräsi tarkasta sijainnista. Mikäli haluat miellyttävän kyydin, jonka hinnan tiedät etukäteen, suosittelen varaamaan yksityiskyydin kuljetuspalvelusta ennen matkaasi. Tällä tavoin tiedät tarkalleen mitä odottaa, eikä sinun tarvitse huolehtia kyytijärjestelyistä paikan päällä. Jos matkaseurueessa on neljä matkustajaa tai enemmän, tämä on ehdottomasti edullisin vaihtoehto.

Varaa tästä kuljetus etukäteen Bronxiin

Tässä ohjeet yksityiskyydin varaamiseen:

  1. Valitse ‘Meeting Area’ -kenttään JFK Airport, täytä lentosi tiedot ja valitse valikosta “International (Outside only)”.
  2.  Valitse Bronx ja sen jälkeen osoite (Jos olet matkalla Opera House Hotelliin, niin valitse Town/Section -osiosta Mott Haven).
  3. Täytä päivämäärä ja noutoaika (riittää kun täytät lentosi saapumisajan, sillä kuljettajat pitävät silmällä saapuvia lentoja)
  4. Valitse haluamasi auto
  5. Täytä henkilötietosi ja valitse maksutapa. Suosittelen valitsemaan maksutavaksi käteisen, sillä voit maksaa kyytisi suoraan kuljettajalle.
  6. Täytä puhelinnumerosi kansainvälisen suuntanumeron kanssa kohtaan “Special Requests” Esimerkiksi: “Hello, my phone number is 00358401112223”.
  7. Vahvista tilauksesi ja tarkista, että olet saanut sähköpostiisi tilausvahvistuksen.

Muista myös varata paluukyytisi lentokentälle

Matkustatko eri lentokentältä?

Lue tästä lisää kulkuyhteyksistä Newark-lentokentältä Bronxiin

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje


Hae lippuja
alkaen
saakka
Hae lippuja