Tietoa Ericistä

EricSelailtuasi sivujani mietit varmaankin kuka Eric oikein on! Kyllä vain, olen kuvassa vasemmalla. Toivottavasti vinkeistäni on ollut hyötyä New Yorkin matkan suunnittelussa. Kerron alla hiukan lisää itsestäni ja siitä mikä NewYork.fi-sivuston tarkoitus on. Jos sinulla on mitään kysyttävää tai sivuilta puuttuu mielestäsi tärkeää tietoa, voit aina lähettää minulle sähköpostia osoitteeseen [email protected]. Muista myös katsastaa Facebook-sivuni, jossa voit nauttia päivittäin uusista New York -kuvista ja osallistua keskusteluun muiden innokkaiden New York -fanien kanssa!

Contents

Tarinani

Ystävät ja sukulaiset vierailivat usein luonani New Yorkissa. En halunnut jatkuvasti toistaa itseäni, joten päätin tehdä kaikista New Yorkin vinkeistäni listan, jonka sitten lähetin ystävilleni. Hankittuani nämä nettisivut minun ei tarvinnut kuin siirtää listan tiedot nettisivuille ja niin syntyi sivusto NewYork.fi. Jatkoin nettisivuille kirjoittamista aivan kuin olisin edelleen kirjoittanut ystävilleni ja omalle äidilleni. Merkkasin omat henkilökohtaiset kokemukseni nettisivuille Ericin vinkeiksi, jotta kaikille tuli selväksi, että olin myös testannut sen mistä kirjoitin.

New Yorkiin matkustaminen

Koska olen matkustanut paljon New Yorkin väliä, tiedän mitä kannattaa ottaa huomioon. Päätin asettaa tavoitteekseni nähdä kaikki nähtävyydet, testata mahdollisimman monta ravintolaa (myönnettäköön että pidän edelleen eniten pizzasta ja hampurilaisista), käydä urheiluotteluissa, yrittää nauttia oopperasta sekä tietenkin kokeilla kaikki helikopterilennot. Tämä on ainoa keino saada selville, mikä New Yorkissa on näkemisen ja kokemisen arvoista (ja mikä ei!). Minkä takia? Koska haluan olla rehellinen. Jos jotain ei mielestäni kannata tehdä, kerron sen myös sinulle. Kun enemmän ihmisiä (vihdoinkin!) päätyi sivuilleni, tajusin, että he etsivät samaa tietoa kuin ystäväni ja sukulaiseni: ajankohtaista, paikallista, rehellistä ja erityisesti ilman turhaa liioittelua.

Sen lisäksi, että olen luonut oman New Yorkin tietopaketin nettiin, minusta on mukava auttaa ihmisiä suunnittelemaan heidän matkaansa Isoon Omenaan. Minulla on kokemusta New Yorkista sinkkuna, isänä, turistina ja paikallisena newyorkilaisena, enkä ole liian tosikko, joten osaan auttaa sinua monessa eri asiassa. Löydät sivuiltani paljon tietoa ja sen lisäksi voit aina ottaa minuun yhteyttä. Mitä tulee New Yorkiin, I’m your guy!

New Yorkin matkasivusto

Koska saan yhä enemmän kysymyksiä New Yorkista ja sivustoni on kasvanut nopeasti, olen perustanut yrityksen ja koonnut asiantuntevan tiimin, jonka kanssa jaan tietoni New Yorkista. Tiimini voi auttaa sinua (melkein) yhtä hyvin kuin minä.

Olen asunut monessa eri kaupunginosassa New Yorkissa: East Villagen 13th Streetillä, Greenwich Villagen Bleecker Streetillä, Upper East Siden Park Avenuella ja Hell’s Kitchenin 9th Avenuella. New York on nopeatempoinen, se on trendikäs, se on eri kulttuurien sulatusuuni – se on juoksulenkki Central Parkissa ja bagel aamiaiseksi. Se on tuntikausien vaeltelua kaupungilla. Tai nopea taksin nappaaminen lennosta (ja siltikin jumiutuminen liikenneruuhkaan). Tiedän mikä tekee tästä kaupungista ainutlaatuisen ja kerron siitä mielelläni myös sinulle.

Koe New York kuin aito newyorkilainen!

Katso tästä ajantasainen tapahtumakalenteri, josta näet tarkalleen mitä tapahtumia ja juhlapyhiä New Yorkissa on meneillään matkasi aikana. Tarvitsetko apua New Yorkin lomapäiviesi suunnittelussa? Katso siinä tapauksessa esimerkkiohjelmani New Yorkiin. Ja lopuksi saat kaiken olennaisen tiedon taskuusi lataamalla ilmaisen sovellukseni Eric’s New York. Se sisältää offline-tilassa toimivan kaupungin kartan, jossa näkyvät nähtävyydet, yleiset vessat ja ilmaiset wifi-paikat. Lataa tästä sovellus Androidille tai lataa tästä sovellus iPhonelle.

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja