New York Yankees -liput 2024

Osta liput nyt
New York Yankees -liput
Alkaen 10.00€

New York Yankees -lippujen ostaminen on melko helppoa. Tiesitkö, että New York Yankees pelaa usein jopa kuusi kertaa viikossa? Sinulla on siten monta tilaisuutta nähdä peli livenä. Etkö ole kiinnostunut urheilusta tai nimenomaan baseballista? Ei hätää, stadionin ilmapiiri itsessään on jo reissun arvoinen. Erityisesti koska liput voi ostaa halvalla ja pelistä voi lähteä pois silloin kun huvittaa. MLB:n baseball-kausi on huhtikuusta lokakuuhun.

Osta New York Yankees -liput tästä

Saat 5 euron alennuksen, kun ostat yli 100 eurolla ja käytät alennuskoodia HELLOTICKETS5

Contents

Osta New York Yankees -liput

Valitse ensin päivämäärä, jolloin haluat lähteä baseball-otteluun tai tarkista peliaikataulu alla. Liput voi maksaa luottokortilla. Oston jälkeen saat liput sähköpostitse. Lippuja ei tarvitse tulostaa, vaan voit näyttää QR-koodin suoraan puhelimesta. Liput ovat aina 100% aidot ja lähetetään sinulle ajoissa.

Sivuilla myytävät liput ovat kausikorttilaisten, jotka ovat itse estyneitä tulemaan peliin, ja liput myydään tämän takia alennettuun hintaan. Joskus liput ovat kalliimpia kuin alkuperäinen hinta. Se tarkoittaa, että New York Yankees -peli on loppuunmyyty.

Jos Yankees ei pelaa kotipeliä, tarkista pelaako New York Mets.

New York Yankees -liput - Yleisö New York Yankees -liput - Pelaajat

Missä minun kannattaa istua Yankees-pelissä?

Lippujen hinnat alkavat 10 dollarista ja voivat nousta aina tuhansiin dollareihin. Normaali- ja kohtuuhintainen lippu hyvälle paikalle maksaa 35–105$ per lippu. Yankee Stadium on valtava. Suosittelen valitsemaan paikat punaisella merkityistä alueista alla olevassa istumapaikkakarttassa. Näistä paikoista on hyvät näkymät kentälle.

Jos olet menossa otteluun pääasiassa tunnelman takia, voit myös valita liput 400-katsomosta (punaisella merkityn alueen yläpuolella). Suosittelen kuitenkin valitsemaan mahdollisimman pienen katsomonumeron.

Kentän takana olevat paikat ovat ainoita, joille en suosittele ostamaan lippuja. Kentän takana näet pelin vain osittain.

Osta tästä liput New York Yankees -peliin

New York Yankees -liput - Yankee Stadium Katsomokartta

Käytännön tietoa

Miten pääsen Yankee Stadiumille?

Helpoin tapa matkustaa Yankee Stadiumille on metrolla. Metroasema on 161st Street ja sijaitsee aivan stadionia vastapäätä. Metrolinjat D ja 4 vievät sinut suoraan Yankee Stadiumille. Molemmat linjat ajavat periaatteessa Manhattanin läpi, joten voit nousta kyytiin monelta eri pysäkiltä.

Mihin aikaan minun kannattaa saapua stadionille?

Saapuisin paikalle vähintään 30–60 minuuttia ennen pelin alkua. Parasta on, jos olet jo istumassa 5–10 minuuttia ennen kuin peli alkaa, niin kansallislaulun esitys ei jää väliin, se itsessään on esitys. Seitsemännen vuoroparin paikkeilla tosin se lauletaan uudestaan. Mikäli saavut ajoissa paikalle, käy tutustumassa kentän keskellä, videotaulun alla olevaan Monument Parkiin. Täällä voit nähdä entisten Yankeesin pelaajien muistomerkkejä – ja mikä vielä parempaa – näet kentän todella läheltä. Sisäänpääsy Monument Parkiin on ilmainen, ja se on avoinna siihen saakka, kunnes pelin alkuun on 45 minuuttia.

Miten palaan takaisin Manhattanille?

Metro on paras vaihtoehto palata takaisin Manhattanille pelin jälkeen. Jos haluat välttää ruuhkat, lähde ajoissa.

Ericin vinkki: “Baseball-peli paikan päällä New Yorkissa on aktiviteetti, jota suosittelen jokaiselle. Se on loistavaa ajanvietettä sekä perheille että lapsille. Sinun ei tarvitse katsoa peliä loppuun asti. Itse lähden yleensä pois kahdeksannen vuoroparin paikkeilla.”

New York Yankees -liput - Pelikenttä New York Yankees -liput - Yankee Stadium

Alla lista pelien päivämääristä, varaa liput heti!

Mitä New York Yankees -liput maksavat?

Voit ostaa sivuiltani liput New York Yankeesin peleihin alkaen $ 10,00

Voinko ostaa Yankees-liput stadionilta?

Yleensä Yankees-liput myydään loppuun ennen peliä. Suosittelen valmistautumaan matkaan hyvin ja varaamaan liput netistä etukäteen.

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja