Summit One Vanderbilt -liput

One Vanderbilt The Summit  liput

Summit New York -liput ovat myynnissä verkossa. Tämä näköalatasanne New Yorkissa sijaitsee One Vanderbilt -pilvenpiirtäjässä Midtown Manhattanilla, Grand Central Terminalin vieressä. Näköala avautuu 305 metrin korkeudesta. Summitin ainutlaatuinen sijainti mahdollistaa upeat näkymät ympärillä olevista maamerkeistä, kuten Empire State Buildingistä. Summit ei ole vain näköalatasanne, vaan se on myös erityinen audiovisuaalinen kokemus.

 

Osta SUMMIT One Vanderbilt -liput tästä

Contents

SUMMIT One Vanderbilt

One Vanderbilt sijaitsee Grand Centralia vastapäätä. Näköalatasanne SUMMIT One Vanderbilt kattaa vaikuttavasta pilvenpiirtäjästä kolme kerrosta. Summitista avautuu ainutlaatuiset näkymät lähellä oleviin maamerkkeihin kuten Empire State Buildingille, Chrysler Buildingille, Bryant Parkiin ja Times Squarelle. Kauniiden näköalojen lisäksi pääset kokemaan “Air”-nimisestä taide-elämyksen, jonka läpi voi kulkea. Näköalatasanteen sisältä löytyy myös takallinen kahvila ja ulkoa terassi, jossa on baari.

Summit One Vanderbilt -liput - Näkymä Empire State Buildingista Summit One Vanderbilt -liput - Näkymä Central Parkiin

Summit-näköalatasanteen erityispiirteet

Summit ei ole tavanomainen näköalatasanne, vaan siihen kuuluu myös neljä Kenzo Digitalin luomaa aistielämystä. Käynti Summitissa ympäröi sinut New Yorkin parhailla näkymillä monin eri tavoin.

Transcendence

Sisään tullessa saavut korkeakattoiseen “Transcendence”-tilaan, joka on täynnä peilejä. Ne tekevät kokemuksesta surrealistisen, joten voit ottaa vaikuttavimmat Instagram-kuvat. Huoneen yläpuolella pääsee kaidetta pitkin kävelemään ja katsomaan suuriin pyöreisiin peileihin. Summitiin mennessä ei kannata pukeutua hameeseen tai mekkoon, sillä sen lattiat ja katot ovat peilejä.

Summit One Vanderbilt -liput - Transcendence

Affinity

Kun jatkat matkaa, tulet “Affinity”-tilaan, jossa satoja hopeapalloja leijuu ympäriinsä. Paikka on täydellinen erikoisempiin selfie-kuviin. Huoneesta avautuu näkymät Central Parkiin ja Uptown Manhattanille.

Summit One Vanderbilt -liput - Affinity

Levitation

Lisäksi SUMMIT One Vanderbiltissa on kaksi ulkonevaa tasannetta, joiden nimi on “Levitation“. Jos et pelkää korkeita paikkoja, voit astua sen lasilattialle, josta avautuu mahtavat näkymät Madison Avenuelle.

Ascent

Ascent, eli kaksi lasihissiä rakennuksen ulkopuolella, vie sinut One Vanderbilt -rakennuksen huipulle. Hissit pysyvät ylhäällä muutaman minuutin, jotta pääset ihailemaan kauniista näkymistä. Huomioithan, että hissit ovat lisänähtävyys, joten tarvitset niitä erillisen lipun.

Ascent on tilapäisesti suljettu
Ericin vinkki: “Varaa riittävästi aikaa Summit One Vanderbiltissa vierailuun. Kannattaa esimerkiksi istahtaa alas tarkkailemaan kaikkea ympärilläsi näkyvää. Tavallisesti vietän näköalatasanteella noin 1,5 tuntia. Muista käydä myös vessassa – sieltä avautuu kauniit kaupunkinäkymät.”

Summit päivällä ja illalla

Näköalatasanteella voi käydä sekä päiväsaikaan että illalla. Kumpikin ajankohta tarjoaa erilaisia elämyksiä. Päivällä pääset nauttimaan hienoista näkymistä Central Parkiin ja näköalatasanteella valo on Instagram-kuville täydellinen. Peilien takia auringonvalo on erittäin kirkas. Siksi kannattaa ottaa aurinkolasit mukaan.

Illalla taide-elämys “Air” on entistä intensiivisempi. Eri värit tulevat näkyviin ja heräävät henkiin toistettavan äänimaailman kautta. Tämä tekee näköalatasanteesta – yhdessä kaupunkinäkymien kanssa – entistä merkittävämmän paikan.

Osta SUMMIT One Vanderbilt -liput tästä
Ericin vinkki: “Summitista on hyvä näkymä Central Parkiin. Jos haluat nähdä Manhattanin suurimman puiston ylhäältä päin, kannattaa käydä näköalatasanteella päiväsaikaan.”

Summit One Vanderbilt -liput - Ilta Summit One Vanderbilt -liput - Illalla

Ulkoilmakokemus

Näköalatasanteella on myös ulkoalue, josta avautuu näkymät Empire State Buildingin ja Times Squaren suuntiin. Ulkoterassin baarissa voi siemailla juotavaa ja sieltä pääsee myös “Ascent”-hisseihin, jotka sijaitsevat rakennuksen ulkopuolella.

Käytännön tietoa

  • Sijainti: sisäänkäynti on Grand Central Terminalin pääaulan kautta (Main Concourse)
  • Aukioloajat:
    • kello 09.00 – 00.00
    • Viimeinen sisäänpääsy on 90 minuuttia ennen sulkemisaikaa

Tämä näköalatasanne ei sisälly alennuspassiin.

Osta SUMMIT One Vanderbilt -liput tästä

Mikä on paras kellonaika vierailla Summit One Vanderbiltissa?

Summit One Vanderbiltissa vierailuun ei ole varsinaista "parasta" aikaa. Päiväsaikaan voit ottaa upeita kuvia, illalla kokemus on intensiivisempi. Lue lisää tästä.

Kuinka paljon Summit One Vanderbilt -liput maksavat?

Summit One Vanderbilt -liput ovat alkaen 45€.

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja