Summit One Vanderbilt -liput

One Vanderbilt The Summit  liput

Summit One Vanderbilt -liput eivät ole vielä saatavilla verkossa. Tämä uusi näköalatasanne New Yorkissa sijaitsee One Vanderbilt -pilvenpiirtäjässä Midtown Manhattanilla, Grand Central Terminalin vieressä. Näköala avautuu 335 metrin korkeudesta. Summitin ainutlaatuinen sijainti mahdollistaa upeat näkymät ympärillä olevista maamerkeistä, kuten Empire State Buildingistä. Näkymät poikkevat täysin New Yorkin muista näköalatasanteista.

Summit One Vanderbilt Observation Deckin avajaiset on suunniteltu 21. lokakuuta 2021.

Liput eivät ole vielä saatavilla
Haluaisitko saada sähköpostiisi ilmoituksen heti kun liput ovat saatavilla sivuillani? Laita minulle viestiä osoitteeseen [email protected] ja lähetän sinulle viestiä lippujen tultua myyntiin!

Näköalatasanne Grand Centralilla

One Vanderbilt sijaitsee 42nd Streetin ja Vanderbilt Avenuen kulmassa, Grand Centralia vastapäätä. One Vanderbiltin näköalatasanne sijaitsee pilvenpiirtäjän 57., 58. ja 59. kerroksessa, joista avautuu ainutlaatuinen näkymä lähistöllä sijaitsevien Empire State Buildingin, Chrysler Buildingin, Bryant Parkin ja Times Squaren suuntaan. Ulkoilmaterassilla tarjoillaan korkealuokkaista ruokaa ja virvokkeita. One Vanderbiltista löytyy myös toimistotiloja, kauppoja ja jopa kulttuuritila erilaisia projekteja varten.

Summit-näköalatasanteen erityispiirteet

Summit One Vanderbilt ei ole tavanomainen näköalatasanne. Jos et pelkää korkeita paikkoja, näköalatasanteella on kaksi ulkonevaa tasannetta nimeltään “Levitation“, joiden lasilattioista avautuu mahtavat näkymät Madison Avenuelle. Sieltä löytyy myös erikoinen “infinity room”, jonka korkea katto ja peilit luovat lähes surrealistisen kokemuksen ja pääset ottamaan erittäin hienoja selfiekuvia. Summitissa voi kaiken kaikkiaan ympäröidä itsensä New Yorkin parhailla näkymillä monin eri tavoin.

Ulkoilmakokemus

Sinun on tietysti käytävä myös ulkona, jotta pääset kokemaan kokonaisuudessaan kaiken mitä Summit tarjoaa. Upeiden maisemien lisäksi päänähtävyytenä täällä on “Ascent” eli kaksi lasihissiä, jotka lähtevät näköalatasanteelta ylöspäin. Ja ne sijaitsevat rakennuksen ulkopuolella! Kun hissit ovat saavuttaneet korkeimman kohdan, ne pysyvät ylhäällä muutaman minuutin, jotta voit ihailla näitä uskomattomia näkymiä. Hissin palattua takaisin, voit mennä saman tien ulkoilmaterassille nauttimaan juotavaa. Après-terassilta saa korkealuokkaista ruokaa ja juomaa. Huomioithan, että hissit ovat lisänähtävyys, joten tarvitset niitä erillisen liput.

Ericin vinkki: Summit on melko lähellä Empire State Buildingia. Minut yllätti se, että näköalatasanteelta avautuu mahtava lähikuva tästä New Yorkin ikonisesta pilvenpiirtäjästä. Summitin rakennukseen pääsee sisään Grand Centralin uudesta yhdyskäytävästä, jonne on rakennettu näyttävä sisäänkäynti.

One Vanderbilt The Summit -liput - Näköala Empire State Buildingille One Vanderbilt The Summit -liput - Näköala Central Parkiin

Haluatko vierailla jo nyt jollakin näköalatasanteella? Osta siinä tapauksessa Empire State Building -liput, Top of the Rock -liput, One World Observatory -liput tai Edge Observation Deck -liput.

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje


Hae lippuja
alkaen
saakka
Hae lippuja