Edullisesti New Yorkiin

Meatpacking District New York Standard Hotel

Pääset edullisesti New Yorkiin tältä sivulta löytyvien tarjousten avulla. Edullisia hintoja ei tarjota vain lyhyellä aikavälillä, vaan halvat lennot New Yorkiin voi varata pari kuukautta etukäteen. Hotellihuoneita on myös tarjolla alennettuun hintaan. Löydät tästä omat, henkilökohtaisesti valitsemani suosikit. Voit varata nyt erittäin edullisen New Yorkin matkan!

Contents

Tarjoukset New York

Löydät alta tämän hetken tarjoukset New Yorkiin ja ne päivitetään joka päivä. Nämä ovat itse valitsemiani edullisia hotelleja New Yorkissa.

Ericin vinkki: Kaikki tällä sivulta olevat tarjoukset ovat hotelleista, jotka tiedän tai joissa olen yöpynyt. Siksi olen varma, että niissä on hyvä hinta-laatusuhde ja ne kannattaa varata. Valitsemissani hotelleissa on ilmainen peruutusoikeus, mikä minimoi riskin tehdä varaus.

Halvat hotellit New Yorkissa

Olen erottanut toisistaan halvat hotellit ja ensiluokkaiset hotellit New Yorkissa. Löydät alta oman valikoimani edullisista budjettihotelleista. Nämä eivät ole aina halvimmat hotellit New Yorkissa kyseisinä päivinä, mutta niiden hintataso on edullinen ja ne ovat hyviä valintoja esimerkiksi sijainnin ja laadun suhteen.

Päivät Hotelli Hinta Muuta
Jul 21 - Jul 26 Varaa Hotel Richland LES tästä $ 1233
Aug 11 - Aug 16 Varaa Hotel Hayden tästä $ 1182
Sep 1 - Sep 6 Varaa Aloft Manhattan Downtown tästä $ 1321

 

Ensiluokkaiset hotellit New Yorkissa

Alla olevat hotellit ovat kalliimpia kuin aiemmat, halvat hotellit. Hotellitarjousten takia ne ovat kuitenkin hyvin varteenotettavia, jos vertaa vuodenajan normaalihintoihin. Lyhyesti sanottuna: ensiluokkainen hotelli New Yorkissa suhteellisen edulliseen hintaan. Myös nämä hotellit valitsen päivittäin perustuen tämänhetkisiin hintoihin. Katso alla olevasta taulukosta mitkä tasokkaat hotellit New Yorkissa voit nyt varata!

Päivät Hotelli Hinta Muuta
Jul 21 - Jul 26 Varaa Mint House at 70 Pine tästä $ 2067
Aug 11 - Aug 16 Varaa Walker Hotel Greenwich Village tästä $ 1971
Sep 1 - Sep 6 Varaa Archer Hotel New York tästä $ 2777

 

Merkkien selitykset:

  • = Maksuton peruutus
  • = Olen itse yöpynyt hotellissa vähintään 3 yötä
  • = Vähintään 30% säästöt ajanjakson normaalihintoihin verrattuna

Halvat lennot New Yorkiin

New Yorkin matkaa varatessa on mukava löytää myös halvat lennot. Yleissääntö on: mitä aikaisemmin varaat, sitä paremmat tarjoukset saat. Mutta sinulla saattaa käydä tuuri, etenkin jos voit joustaa päivien suhteen, voit säästää rahaa lennoissa. Katso lentoja päivää aikaisemmin tai myöhemmin, ja hinnat voivat olla vieläkin alhaisemmat! Klikkaa tästä New Yorkin lentoihin.

Kaikki hinnat tarkistetaan ja päivitetään päivittäin. Verkkosivuilla on linkitetty dynaaminen hinnoittelu, joten hinnat voivat muuttua.

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja