Edullisesti New Yorkiin

Pääset edullisesti New Yorkiin tältä sivulta löytyvien tarjousten avulla. Koronakriisin takia mahdollisuudet matkustaa ovat tällä hetkellä rajatut. Matkailualan vastaus tähän on houkutella ihmisiä, jotka haluavat edelleen lennot tai hotellin New Yorkiin halvalla. Ja sinä voit hyötyä tästä! Edullisia hintoja ei tarjota vain lyhyellä aikavälillä, vaan halvat lennot New Yorkiin voi varata pari kuukautta etukäteen. Hotellihuoneita on myös tarjolla alennettuun hintaan. Jos uskallat ottaa riskin ja ennakoida Yhdysvaltojen avautumisen, voit varata nyt erittäin edullisen New Yorkin matkan!

Miksi tämä sivu?

Kukaan ei voi tietää mitä tulevina kuukausina tapahtuu, mutta lentäminen ja matkustaminen sallitaan varmasti lopulta. Kotimaan lomat saattavat kallistua, sillä nyt lähimatkailusta on tullut houkuttelevampi vaihtoehto ja kysyntä on kasvanut. Sama tulee epäilemättä tapahtumaan myös muille matkakohteille, kun matkustusrajoitukset poistuvat. Tämä sivu on tarkoitettu niille, jotka ovat valmiit ottamaan riskin. Jos uskallat varata seuraavan New Yorkin matkan ennen kuin matkustuskielto Yhdysvaltoihin poistuu, voit hyödyntää super halvat lomatarjoukset New Yorkiin.

Tarjoukset New York

Löydät alta tämän hetken tarjoukset New Yorkiin ja ne päivitetään joka päivä. Kaikissa valitsemissani hotelleissa on maksuton peruutus, joka minimoi varauksen riskit.

Halvat lennot New Yorkiin

Alta löytyvät halvimmat lennot New Yorkiin mainittuina päivinä. Olen valinnut tietyt matkustuspäivät, joiden edullisimmat lennot tarkistan päivittäin. Jos kuitenkin matkustat päivää aiemmin tai myöhemmin, hinnat saattavat olla vielä alhaisemmat! Klikkaa linkkiä ja sinut ohjataan suoraan halpaan lentoon.

PäivätLentoHinta
May 1 - May 8Helsinki - New York€ 613 - Varaa tästä
Jun 5 - Jun 12Helsinki - New York€ 513 - Varaa tästä
Jul 4 - Jul 11Helsinki - New York€ 548 - Varaa tästä

Halvat hotellit New Yorkissa

Jos olet bongannut edulliset lennot, olet varmasti myös kiinnostunut minkä hotellin voit varata. Olen erottanut toisistaan halvat hotellit ja ensiluokkaiset hotellit New Yorkissa. Löydät alta oman valikoimani edullisista budjettihotelleista. Nämä eivät ole aina halvimmat hotellit New Yorkissa kyseisinä päivinä, mutta niiden hintataso on edullinen ja ne ovat hyviä valintoja esimerkiksi sijainnin ja laadun suhteen.

PäivätHotelliHintaMuuta
May 1 - May 8Varaa Four Points By Sheraton New York Downtown tästä$ 741
Jun 5 - Jun 12Varaa Fairfield Inn & Suites by Marriott tästä$ 769
Jul 4 - Jul 11Varaa Sheraton Tribeca New York tästä$ 818

 

Ensiluokkaiset hotellit New Yorkissa

Alla olevat hotellit ovat kalliimpia kuin aiemmat, halvat hotellit. Hotellitarjousten takia ne ovat kuitenkin hyvin varteenotettavia, jos vertaa vuodenajan normaalihintoihin. Lyhyesti sanottuna: ensiluokkainen hotelli New Yorkissa suhteellisen edulliseen hintaan. Myös nämä hotellit valitsen päivittäin perustuen tämänhetkisiin hintoihin. Katso alla olevasta taulukosta mitkä tasokkaat hotellit New Yorkissa voit nyt varata!

PäivätHotelliHintaMuuta
May 1 - May 8Varaa Artezen Hotel tästä$ 1168
Jun 5 - Jun 12Varaa Standard - East Village tästä$ 1526
Jul 4 - Jul 11Varaa Evelyn tästä$ 1193

 

Merkkien selitykset:

  • = Maksuton peruutus
  • = Olen itse yöpynyt hotellissa vähintään 3 yötä
  • = Vähintään 30% säästöt ajanjakson normaalihintoihin verrattuna

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje


Hae lippuja
alkaen
saakka
Hae lippuja