Edullisesti New Yorkiin

Pääset edullisesti New Yorkiin tältä sivulta löytyvien tarjousten avulla. Edullisia hintoja ei tarjota vain lyhyellä aikavälillä, vaan halvat lennot New Yorkiin voi varata pari kuukautta etukäteen. Hotellihuoneita on myös tarjolla alennettuun hintaan. Löydät tästä omat, henkilökohtaisesti valitsemani suosikit. Voit varata nyt erittäin edullisen New Yorkin matkan!

Tarjoukset New York

Löydät alta tämän hetken tarjoukset New Yorkiin ja ne päivitetään joka päivä. Nämä ovat itse valitsemiani edullisia hotelleja New Yorkissa.

Ericin vinkki: Kaikki tällä sivulta olevat tarjoukset ovat hotelleista, jotka tiedän tai joissa olen yöpynyt. Siksi olen varma, että niissä on hyvä hinta-laatusuhde ja ne kannattaa varata. Valitsemissani hotelleissa on ilmainen peruutusoikeus, mikä minimoi riskin tehdä varaus.

Halvat hotellit New Yorkissa

Olen erottanut toisistaan halvat hotellit ja ensiluokkaiset hotellit New Yorkissa. Löydät alta oman valikoimani edullisista budjettihotelleista. Nämä eivät ole aina halvimmat hotellit New Yorkissa kyseisinä päivinä, mutta niiden hintataso on edullinen ja ne ovat hyviä valintoja esimerkiksi sijainnin ja laadun suhteen.

PäivätHotelliHintaMuuta
Jan 16 - Jan 21Varaa The Carvi Hotel tästä$ 733
Feb 12 - Feb 17Varaa Holiday Inn Financial District tästä$ 755
Mar 13 - Mar 18Varaa Artel Hotel Times Square tästä$ 643 

 

Ensiluokkaiset hotellit New Yorkissa

Alla olevat hotellit ovat kalliimpia kuin aiemmat, halvat hotellit. Hotellitarjousten takia ne ovat kuitenkin hyvin varteenotettavia, jos vertaa vuodenajan normaalihintoihin. Lyhyesti sanottuna: ensiluokkainen hotelli New Yorkissa suhteellisen edulliseen hintaan. Myös nämä hotellit valitsen päivittäin perustuen tämänhetkisiin hintoihin. Katso alla olevasta taulukosta mitkä tasokkaat hotellit New Yorkissa voit nyt varata!

PäivätHotelliHintaMuuta
Jan 16 - Jan 21Varaa Sonder l Chambers tästä$ 1047
Feb 12 - Feb 17Varaa M Social Hotel Times Square tästä$ 1003
Mar 13 - Mar 18Varaa Riu Plaza Manhattan Times Square tästä$1039

 

Halvat lennot New Yorkiin

Jos olet bongannut edullisen hotellin, olet varmasti myös kiinnostunut mitkä lennot varata. Alta löytyvät halvimmat lennot New Yorkiin mainittuina päivinä. Olen valinnut tietyt matkustuspäivät, joiden edullisimmat lennot tarkistan päivittäin. Jos kuitenkin matkustat päivää aiemmin tai myöhemmin, hinnat saattavat olla vielä alhaisemmat! Klikkaa linkkiä ja sinut ohjataan suoraan halpaan lentoon.

PäivätLentoHinta
Jan 16 - Jan 21Helsinki - New York€ 514 - Varaa tästä
Feb 12 - Feb 17Helsinki - New York€ 407 - Varaa tästä
Mar 13 - Mar 18Helsinki - New York€ 484 - Varaa tästä

Merkkien selitykset:

  • = Maksuton peruutus
  • = Olen itse yöpynyt hotellissa vähintään 3 yötä
  • = Vähintään 30% säästöt ajanjakson normaalihintoihin verrattuna

Kaikki hinnat tarkistetaan ja päivitetään päivittäin. Verkkosivuilla on linkitetty dynaaminen hinnoittelu, joten hinnat voivat muuttua.

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja