Konsertit New Yorkissa 2024

Osta liput nyt
Konsertit New Yorkissa

New Yorkin konserttikalenterista löydät kaikki tulevat konsertit New Yorkissa. Jokaiselle illalle löytyy eri konsertti New Yorkissa. Konsertteja on pop-tähtien megakonserteista Central Parkissa tai Madison Square Gardenissa (vielä) tuntemattomien artistien esityksiin pienemmissä konserttipaikoissa tai hämyisillä jazzklubeilla – kaikki on mahdollista. Moni konsertti järjestetään Manhattanilla, mutta esityksiä on säännöllisesti myös Brooklynissa ja Queensissa, jos haluat viettää illan musiikin parissa.

Katso kaikki konsertit New Yorkissa tästä

Contents

Osta liput konserttiin New Yorkissa

Lippujen ostaminen verkossa on helppoa ja turvallista. Lippuja on saatavilla eri konsertteihin, esityksiin ja urheiluotteluihin New Yorkissa.

Osta liput valitsemalla päivämäärä, jolloin haluat käydä konsertissa. Liput voi maksaa luottokortilla ja saat ne sähköpostitse. New Yorkissa on paljon eri esiintymispaikkoja, joten tarkista tiedot tarkkaan ennen lippujen ostamista.

Liput ovat sähköisiä e-lippuja, jotka voit näyttää suoraan puhelimesta portilla. Mobiililippuja ei tarvitse tulostaa. Liput ovat aina 100% aidot ja lähetetään perille ajoissa.

Sivusto, jossa liput ovat myynnissä, on ns. jälleenmyyntialusta. Liput tulevat ihmisiltä, jotka eivät pääsekään konserttiin. Siksi liput ovat usein myynnissä alennettuun hintaan. Jos konsertti on loppuunmyyty, liput voivat kuitenkin olla alkuperäistä hintaa kalliimpia.

New Yorkin konserttikalenteri

Alta löydät valikoimanin New Yorkin parhaista tulevista konserteista. Valitse päivämäärät, jolloin olet New Yorkissa, ja näet mitä keikkoja kaupungissa on matkasi aikana.

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja