Parhaat hampurilaiset New Yorkissa

Parhaat hampurilaiset New Yorkissa

Mielestäni parhaat hampurilaiset New Yorkissa olen koonnut tälle sivulle. Nämä ovat paikkoja, joissa käyn mieluiten syömässä hampurilaisen New Yorkissa. Ja voin vakuuttaa, että olen testannut monta. Listalla on sekä lounaaseen että illalliseen sopivia paikkoja, joista voi hakea mukaan tai istua syömään. Tunnelmallisesta ravintolasta aina herkulliseen pikahampurilaispaikkaan, tässä ovat suosikkihampurilaiseni New Yorkissa.

 1. Contents

  Au Cheval (33 Cortlandt Alley)

  Au Cheval sijaitsee kujalla, jollaisia näet elokuvissa ja sarjoissa. Sijainti saattaa näyttää karulta, mutta ravintola on sisältä trendikäs ja tunnelmallinen. Tämä newyorkilaisten keskuudessa suosittu hengailupaikka sopii erinomaisesti niin lounas- kun illallispaikaksi. Tilaa heidän kuuluisa burgerinsa ja lisää siihen pekoni ja paistettu kananmuna. Tilaa samalla juoma ja nauti! Varaa pöytä etukäteen.

  Parhaat hampurilaiset New Yorkissa - Au Cheval Parhaat hampurilaiset New Yorkissa - Au Cheval -hampurilainen

 2. Hamburger America (51 MacDougal Street)

  Jos kaipaat nopeaa purtavaa amerikkalaisessa diner-kuppilassa, Hamburger America on erinomainen valinta! Dinerin perusti George Motz, joka tunnetaan myös Yhdysvaltain “hampurilaisasiantuntijana”. Hän on kirjoittanut kirjoja hampurilaisista Yhdysvalloissa ja tehnyt niistä jopa tv-ohjelman. Kuka voisi kehittää paremman burgerin kuin joku, joka tietää asiasta kaiken?

  Hamburger American listalta löytyy smash burger, jonka pihvi painetaan litteäksi pannulla. Oma suosikkini on classic burger, mutta saatavilla on myös muita vaihtoehtoja. Voit ruokailla sisällä tai ottaa hampurilaisen mukaan.

  Parhaat hampurilaiset New Yorkissa - Hamburger America Parhaat hampurilaiset New Yorkissa - Hamburger America -hampurilainen

 3. Corner Bistro (331 West 4th Street)

  Tämä hampurilaisravintola on itse asiassa baari, jonne paikalliset pysähtyvät pikaisesti syömään ennen klubeille siirtymistä. Ei kannata odottaa hienoja ruokailuvälineitä, lautasia tai laseja, mutta kaikesta huolimatta hampurilainen on herkullinen. Corner Bistro tunnetaan Bistro Burgerista, jonka välissä on cheddarjuustoa ja pekona. Annos ei ole liian raskas, mutta varmasti täyttävä. Tilaa halutessasi vielä annos ranskalaisia, ja kasassa on hyvä lounas. Jos et ole nälkäinen, Corner Bistroon voi mennä myös drinkeille. Ota kuitenkin huomioon, että baarissa käy vain käteinen. Pankkiautomaatti sijaitsee vessojen lähellä.

  Parhaat hampurilaiset New Yorkissa - Corner Bistro Parhaat hampurilaiset New Yorkissa - Corner Bistro -hampurilainen

 4. Peak Restaurant & Bar (30 Hudson Yards, 101st floor)

  Ravintola Peak Restaurant & Barsijaitsee osoitteessa 30 Hudson Yards, rakennuksen 101. kerroksessa, kerrosta ylempänä kuin Edge Observation Deck.Mahtavien näköalojen lisäksi paikan päällä voi nauttia myös herkullisen hampurilaisen. Black Hawk Brisket Burger on tuplahampurilainen, jossa on savustettua pekonia ja juustoa. Hampurilaisen voi tilata vain lounasaikaan ja se on hieman hintavampi, mutta näissä uskomattomissa näkymissä annos on ehdottomasti rahansa arvoinen.

  Parhaat hampurilaiset New Yorkissa - Peak Parhaat hampurilaiset New Yorkissa - Peak-hampurilainen

 5. Burger Joint (119 West 56th Street, Thompson Central Park)

  Ylellisessä Thompson Central Park -hotellissa piilee suuri salaisuus. Kävele aulan läpi ja huomaat kapean käytävän respan jälkeen. Käytävän päässä odottaa yllätys. Saavut hampurilaisbaariin. Burger Jointissa on underground-tunnelma ja se näyttää luolalta. Mutta hampurilaiset ovat taivaallisen hyviä.

  Ehdottomasti herkullisin hampurilainen on juustohampurilainen kaikilla lisukkeilla eli “with The Works”. Tämä on todella ainutlaatuinen kokemus ja mikä yllätys löytää tämmöinen paikka luksus-hotellista. Burger Joint sopii lounaspaikaksi tai kun haluat huikopalaa, mutta ei romanttiselle illalliselle.

  Parhaat hampurilaiset New Yorkissa - Burger Joint Parhaat hampurilaiset New Yorkissa - Burger Joint -hampurilainen

 6. 5 Napkin Burger (630 9th Avenue)

  Makumieltymykset vaihtelevat, mutta kaikki newyorkilaiset tykkäävät tästä ravintolasta. Hampurilaisten lisäksi 5 Napkin Burgerissa on saatavilla myös muita ruokia, kuten Loaded fries -ranskanperuna-annoksia, salaatteja ja meren antimia. Mielestäni ruokalistan maukkain hampurilainen on 5 Napkin Burger. Hampurilaisen kruunaa erikoisjuusto ja kastike. Burgeri on todella täyttävä, mutta otan tehtävän nautinnolla vastaan.

  sijaitsee Hell’s Kitchenissä, joten se on loistava ruokapaikka ennen Broadway-musikaaliin menoa.

  Parhaat hampurilaiset New Yorkissa - 5 Napkin Burger Parhaat hampurilaiset New Yorkissa - 5 Napkin Burger -hampurilainen

 7. Shake Shack (Madison Square Park)

  Shake Shack tunnetaan paitsi herkullisista pirtelöistään mutta myös maukkaista hampurilaisistaan. Shake Shackilla on useita ravintoloita New Yorkissa, mutta oma suosikkini sijaitsee Madison Square Parkissa. Kyseessä on nimittäin ketjun aivan ensimmäinen toimipaikka, ja se on mielestäni täydellinen Shake Shack -kokemus. Varaudu jonoihin. Valitse mieluiten Shack Burger ja tilaa tarvittaessa ranskalaiset kylkeen. Herkuttele sitten hampurilaisella samalla kun ihailet Flatiron Buildingia.

  Parhaat hampurilaiset New Yorkissa - Shake Shack Parhaat hampurilaiset New Yorkissa - Shake Shack -hampurilainen

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja