Parhaat hampurilaiset New Yorkissa

Parhaat hampurilaiset New Yorkissa

Jos etsit hyvää hampurilaista, löytyy New Yorkista loputon määrä vaihtoehtoja. Hampurilaista ei pidetä gourmet-ruokana, mutta hyvä hampurilainen voi olla todellinen taidonnäyte. Parhaat hampurilaiset löytyvät tietenkin, mistäs muualta kuin New Yorkista. Tässä lista viidestä parhaasta hampurilaispaikasta New Yorkissa:

 1. Five Napkin Burger

  Makuasioista ei voi kiistellä, mutta tämä ravintola on kaikkien top-5 listalla ja oma suosikkini numero yksi. Five Napkin Burger on hampurilaisravintola, josta löytyy myös sushia ja muita ruokalajeja. Tämä on loistava vaihtoehto kun seuralaisesi haluaa syödä jotain terveellisempää kun taas itse himoitset New Yorkin parasta hampurilaista.

  Ravintolan ehdottomasti paras hampurilainen on Original Five Napkin Burger. Hampurilaiseen kuuluu erikoisjuusto- ja kastike. Hampurilainen on todella iso ja täyttävä, eivätkä kaikki todellakaan saa sitä syötyä loppuun. Ranskalaiset ovat hyviä, mutta niiden taso voi vaihdella. Yleensä ne ovat ok.

  Sijainti: Monta eri paikkaa, mutta tunnetuin ravintola on Midtownissa, Manhattanin länsipuolella lähellä Times Squarea.

  Ericin vinkki: Kello 18.15 – 21.00 joutuu pöytää usein odottamaan yli tunnin. Sama saattaa käydä kello 12.00 – 13.00. Ravintolan ruoka on herkullista ja ilmapiiri miellyttävä, mutta paikka on aina täpötäysi.

  Parhaat hampurilaiset New Yorkissa - Five Napkin Burger New Yorkissa Parhaat hampurilaiset New Yorkissa - Five Napkin Burger annos

 2. Corner Bistro

  Tämä hampurilaisravintola on itse asiassa baari. Älä odota saavasi haarukkaa, veistä, lautasta tai lasia. Äläkä ylläty jos paikassa on pitkä jono. Paikan paras hampurilainen on Bistro Burger. Tämä on hampurilainen, jossa on täytteenä cheddar-juustoa ja pekonia. Annos ei ole liian raskas, mutta varmasti täyttävä. Paikan ranskalaiset ovat aina aika rasvaisia.

  Sijainti: Chelsean ja Meatpacking Districtin välissä

  Nettisivut: Corner Bistro

  Ericin vinkki: Tämä täytyy kokea ainakin kerran. Paikka on hauska lounaskokemus, muttei sovi oikein illallispaikaksi. Lounasta joutuu joskus odottamaan jopa puolisen tuntia. Voit myös nauttia oluen baarissa. Paikka ei hyväksy mitään luottokortteja, ainoastaan käteistä.

  Parhaat hampurilaiset New Yorkissa - Corner Bistro NYC Parhaat hampurilaiset New Yorkissa - Corner Bistro NYC

 3. Burger Joint

  Ylellisessä Le Parker Meridien –hotellissa piilee suuri salaisuus. Kävele aulan läpi ja huomaat kapean käytävän respan vasemmalla puolella. Käytävän päässä odottaa yllätys. Saavut hampurilaisbaariin. Burger Jointissa on underground-tunnelma ja se näyttää luolalta. Mutta hampurilaiset ovat taivaallisen hyviä. Ehdottomasti herkullisin hampurilainen on juustohampurilainen kaikilla lisukkeilla. Tämä on todella ainutlaatuinen kokemus ja mikä yllätys löytää tämmöinen paikka luksus-hotellista. Burger Joint sopii lounaspaikaksi tai kun haluat huikopalaa, mutta ei romanttiselle illalliselle.

  Sijainti: Midtown Manhattan lähellä Central Parkia ja Columbus Circleä

  Nettisivut: Burger Joint

  Ericin vinkki: Älä kysele liikoja. Älä liity jonoon, ennen kuin tiedät mitä haluat. Älä kysele onko heillä jotain tiettyä lisuketta. Heidän mottonsa on, jos sitä ei löydy ruokalistalta, ei meillä ole sitä. Paikkaan saa jonottaa kaikkina kellonaikoina. Lyhyin jono on mielestäni ollut kello 15.00 ja 17.00 välillä. Burger Jointissa voi maksaa ainoastaan käteisellä, ei luottokorteilla.

  Parhaat hampurilaiset New Yorkissa - Burger Joint Parhaat hampurilaiset New Yorkissa - Burger Joint

 4. Shake Shack

  Shake Shack on tunnettu herkullisista pirtelöistä sekä käsittämättömän pitkistä jonoista. Ravintoloita on ympäri New Yorkia. Minun neuvoni? Jätä 8th Avenuen ravintola väliin, sillä se on aina täpöten täynnä. Suuntaa mihin tahansa ravintolaan Midtownin ulkopuolella. Ultimate kokemus on kuitenkin heidän ensimmäinen ravintolansa Madison Square Parkissa. Varaudu jonottmaan. Jos haluat ainoastaan milkshaken, siirry C-jonoon. Jos he kysyvät: Do you want it malted? – vastaa kyllä! Hetkinen, eikös tämä ole hampurilaisten top-5 lista? Kyllä, myös hampurilaiset ova herkullisia. Tilaa Shake Shack Burger.

  Sijainti: monia ravintoloita, joista Madison Square Park on tunnetuin

  Nettisivut: Shake Shack

  Ericin vinkki: Vaikka pitäisit pirtelön tai hampurilaisen vuoksi jonottamista hullun hommana, on se todella sen arvoista. Jos jonotusaika on 15-30 minuuttia kannattaa ehdottomasti lähteä paikan päälle maistamaan näitä herkkuja. Kesäisin paikka on aina täynnä, mutta ennen puoltapäivää on silti hiljaisempaa. Kun sää viilenee, eivät illat ole enää niin kiireisiä. Pieni pirtelö on tarpeeksi suuri, sillä ne ovat todella täyttäviä. Itse jaan aina pirtelön jonkun kanssa.

  Parhaat hampurilaiset New Yorkissa - Shake Shack Parhaat hampurilaiset New Yorkissa - Shake Shack annos
 5. Maialino Gramercy Park Hotel

  Maialino Gramercy Park Hotellissa on jokeri. Se ei ole hampurilaisravintola, itse asiassa ainoa hampurilainen jonka he tarjoilevat on tilattavissa ainoastaan kello 22.30 ja 24.00 välillä jolloin voit nauttia sen italiaisen oluen tai kera lasillisen viiniä. Hampurilainen on maukas ja tarjoillaan gorgonzolan, pekonin ja punasipulin kera. Maialinon tunnelma sopii illan päätteksi tai sen avaamiseksi! Gramercy Park -hotellin klubi on hot. Klubiväki saapuu limusiineissa korkeat korot jalassa, sen tyyppinen skene. Jos et pääse sisään, älä huoli. En päässyt minäkään!

  Sijainti: Gramercy Park Hotel, 2 Lexington Avenue

  Parhaat hampurilaiset New Yorkissa - Maialino Parhaat hampurilaiset New Yorkissa - Maialino burger

Ekstra! Kategoria: sliders. The STK Slider

Slidersit ovat mini-hampurilaisia. Näitä on yleensä tarjolla sporttibaareissa tai muissa naposteltavaa tarjoilevissa paikoissa. STK-ravintolassa New Yorkissa on ehdottomasti koko Amerikan parhaat slidersit. Täältä korkealuokkaisesta ja trendikkäästä ravintolasta, jossa myös julkimot viihtyvät, löytyy ruokalistalta Little Big Macs -slidersannos. Ne ovat aivan käsittämättömän hyviä! STK on kallis pihviravintola Meatpacking Districtissä. Little Big Mac -annos, joka sisältää kaksi slidersia, maksaa $20, mutta siitä riittää helposti kahdelle hengelle. Ruokalista ei ole halvimmasta päästä, mutta saatat päästä istumaan kuuluisan rap-artistin tai mallin viereen.

Sliders maksaa: $10 per kappale, mutta ne myydään kahden erissä

Sijainti: Meatpacking District

Ericin vinkki: Ravintolaan pitää ehdottomasti tehdä varaus ja siellä on aina kiireistä. Kuten mainitsin yllä, tämä on ravintola korkealuokkainen, joten pue parhaat päällesi. Joskus ravintolassa on DJ soittamassa. Vessassa on avustaja, joka ojentaa sinulle saippuaa ja käsipyyhkeitä. Kun saavut STK:hon on palvelu usein kylmäkiskoista ennen kuin ilmoitat, että sinulla on varaus. Sen jälkeen henkilökunta on todella avuliasta ja auttaa sinua mielellään. Sliders-annoksen voi myös tilata ja syödä ravintolan baarissa. Tämä on hauska tapa yllättää seuralaisesi. Lasku on luultavasti noin 100–150$ riippuen mitä juomia tilaat.

Parhaat hampurilaiset New Yorkissa - STK Sliders Parhaat hampurilaiset New Yorkissa - STK

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje


Hae lippuja
alkaen
saakka
Hae lippuja