Empire State Building -liput

Osta liput nyt
Empire State Building -liput

Osta Empire State Building -liput ennen New Yorkiin matkustamista ja säästät aikaa. Empire State Building on yksi kuuluisimmista rakennuksista New Yorkissa ja syystäkin: 86. kerroksesta on upeat näkymät kaupungin ylle. Jos olet New Yorkissa ensimmäistä kertaa, pitää vierailun ehdottomasti olla listalla. Kun ostat liput, voit valita joko normaalien tai express-lippujen väliltä. Voit myös ostaa alennuspassin (katso alla), jolloin sisäänpääsy sisältyy passin hintaan. Jos haluat vierailla 102. kerroksessa, voit upgreidata lippusi paikan päällä.

Osta tästä liput Empire State Buildingiin

Ericin vinkki: Tilattuasi liput saat sähköpostiisi kupongin (voucher), jonka voit tulostaa tai näyttää suoraan älypuhelimestasi Empire State Buildingin sisäänkäynnillä. Sisäänkäynti sijaitsee osoitteessa 20 West 34th Street.

Empire State Building liput - Näkymä Uptown Manhattanille Empire State Building liput - Näkymä Downtown Manhattanille

Milloin Empire State Buildingissa kannattaa vierailla?

Empire State Building on avoinna 365 päivää vuodessa, satoi tai paistoi. Paikka on avoinna kello 08.00 aina kello 02.00 asti, mutta viimeinen hissi ylös lähtee jo 01.15. Fiksuinta on tarkistaa näkyvyys ennen ylösmenoa. Jos näkyvyys on huono, älä mene ylös. Jos haluat välttää väkitungokset Empire State Buildingissa, suosittelen menemään joko ennen 10.00 tai kello 21.00 jälkeen.

Mikä on parempaa kuin vierailla Empire State Buildingillä? Vierailu Empire State Buildingillä kahdesti! Käy 86. kerroksen näköalatasanteella kello 8.00 ja 21.00 välillä ja palaa takaisin toisen kerran samana päivänä kello 21.00 ja 02.00 välillä Day and Night -alennuslipuilla. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden nauttia näkymistä sekä päivä- että yövalaistuksessa ja nähdä kaupungin tuikkivat valot ympärilläsi.

Hanki Empire State Building Day and Night -liput tästä

Onko sinulla New York CityPASS? Siinä tapauksessa molemmat vierailut sisältyvät passiin.

Jos ostan liput netissä, saanko itse valita vierailuajankohdan?

Kyllä. Jos ostat liput netissä, voit käydä Empire State Buildingissa juuri silloin kun haluat. Ostaessasi liput, ilmoita päivämääräksi ajankohta jolloin suunnittelet käyväsi Empire State Buildingissa. Jos suunnitelmat muuttuvat tai haluat vierailla päivän (tai pari) aikaisemmin tai myöhemmin, ei se ole ongelma. Sinun ei tarvitse vaihtaa lippuasi, sen kuin menet Empire State Buildingiin ja näytät heille tositteen (voucher).

Empire State Building -liput Empire State Building -liput

Voinko käyttää alennuspassia Empire State Buildingissa?

Kyllä. Sisäänpääsy sisältyy New York Passiin, Explorer Passiin ja New York CityPASSiin. Voit vierailla haluamanasi päivänä eikä sinun tarvitse varata mitään etukäteen. Alennuspassin pitää tietenkin olla voimassa.

Empire State Buildingissa on myös hienoa käydä illalla. Top of the Rockin näkymät eivät ole iltaisin yhtä upeat, koska Central Park ei ole valaistu. New York CityPASSilla tai eksklusiivisilla Day and Night -lipuilla voit käydä Empire State Buildingissa päivällä ja tulla uudestaan illalla. Yksittäisellä lipulla ei voi tehdä näin. Jos vierailet ensimmäistä kertaa kannattaa kuunnella ilmaista audiokierrosta.

86. kerroksen Express Pass ja STATE Grill and Bar -illallinen

Ohita kaikki jonot Empire State Building -express-lipulla 86. kerrokseen. Express Pass oikeuttaa priority-sisäänpääsyyn näköalatasanteella. Näköalatasanteella käynnin jälkeen jatkat rakennuksen katutasossa sijaitsevaan STATE Grill and Bar -ravintolaan, jossa voit nauttia kolmen ruokalajin illallisen.

Hanki Express Pass, joka sisältää pääsyn 86. kerrokseen ja illallisen

Ainutlaatuista: VIP Sunrise Experience

Empire State Buildingillä vierailu auringonnousun aikaan, ennen ovien aukeamista yleisölle, on ainutlaatuinen kokemus. Nouset hissillä ylös näköalatasanteelle aikaisin aamulla ja näet auringon nousevan New Yorkin ylle. Tämä erityinen kokemus on saatavilla enintään 100 vierailijalle per päivä ja vain tiettyinä päivinä. Joten varaa hyvissä ajoin etukäteen!

Hanki VIP Sunrise Experience -liput tästä 

Empire State Building -liput - auringonnousu East River Empire State Building -liput - Flatiron nakyma

Mitä ovat Empire State Buildingin valot?

Empire State Buildingissa on LED-valaistus, joka voi valaista rakennuksen 12 miljoonalla eri värivaihtoehdoilla. Tornin valaistusta vaihdetaan vuoden mittaan eri tapahtumien ja juhlapäivien mukaan. Normaalipäivänä Empire State Buildingin valaistus on valkoinen. Itsenäisyyspäivänä on valaistus punainen, valkoinen ja sininen. Valoista johtuen on joka vierailu Empire State Buildingiin erilainen.

Ericin vinkki: Mielestäni Top of The Rock on parempi, mutta jos olet ensimmäistä kertaa New Yorkissa, on tämä must-nähtävyys. Jos aiot vierailla monissa nähtävyyksissä, osta alennuspassi, sillä säästää aikaa ja rahaa. Jos suunnittelet kosintaa Empire State Buildingissa, tee se torstain ja lauantain välillä jolloin saksofonisti soittaa aina kello 22.00 jälkeen.

Käytännön tietoa

  • Sijainti: Pääsisäänkäynti on 34th Streetillä, Fifth Avenuen ja 6th Avenuen välissä.
  • Aukioloajat: Auki joka päivä, korona vaikuttaa aukioloon. Katso aukioloajat Empire State -lippua varatessa.

Kuinka paljon Empire State Buildingin näköalatasanne maksaa?

Voit käydä Empire State Buildingin 86. kerroksessa sekä halutessasi myös 102. kerroksessa. Hinnat alkaen 39€. Alennuspassi on kuitenkin parempi vaihtoehto hinta-laatusuhteeltaan.

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje


Hae lippuja
alkaen
saakka
Hae lippuja