Empire State Building -liput

Osta liput nyt
Empire State Building -liput

Osta Empire State Building -liput ennen New Yorkiin matkustamista ja säästät aikaa. Empire State Building on yksi kuuluisimmista rakennuksista New Yorkissa ja syystäkin: 86. kerroksesta on upeat näkymät kaupungin ylle. Jos olet New Yorkissa ensimmäistä kertaa, pitää vierailun ehdottomasti olla listalla. Voit valita joko normaalien tai express-lippujen väliltä. Voit myös ostaa alennuspassin (katso alla), jolloin sisäänpääsy sisältyy passin hintaan.

Osta tästä liput Empire State Buildingiin

Ericin vinkki: “Tilattuasi liput saat sähköpostiisi QR-koodin, jonka voit tulostaa tai näyttää suoraan puhelimestasi Empire State Buildingin sisäänkäynnillä. Sisäänkäynti sijaitsee osoitteessa 20 West 34th Street. Voit mennä suoraan sisään valittuun kellonaikaan ja ohittaa lipunmyyntikopin.”

Empire State Building liput - Näkymä Uptown Manhattanille Empire State Building -liput - Näkymä

Contents

Milloin Empire State Buildingissa kannattaa vierailla?

Empire State Building on avoinna 365 päivää vuodessa, satoi tai paistoi. Paikka on avoinna kello 09.00 – 00.00 ja viimeinen hissi ylös lähtee 45 minuuttia ennen sulkemisaikaa. Kun ostat lippuja, valitse haluamasi kellonaika, saavu paikalle kyseisenä aikana ja esitä kuponkisi. Koska liput varataan tietylle kellonajalle, jonoja on rajoitetusti.

Ericin vinkki: “Jos aiot vierailla Empire State Buildingissa aamulla ensimmäiseksi, saatat joinakin päivinä päästä sisään jopa 30 minuuttia aikaisemmin. Voit jo tutustua 80. kerroksen näyttelyihin kunnes näköalatasanne avataan virallisesti. Näin pääset heti ensimmäisten mukana hissillä näköalatasanteen 86. kerrokseen.”

Mikä on parempaa kuin vierailla Empire State Buildingillä? Vierailu Empire State Buildingillä kahdesti! Käy 86. kerroksen näköalatasanteella ennen kello 19.59 ja palaa takaisin toisen kerran samana päivänä kello 20.00 jälkeen Day and Night -lipuilla. Näin sinulla on mahdollisuus nauttia näkymistä sekä päivä- että iltavalaistuksessa ja nähdä kaupungin tuikkivat valot ympärilläsi.

Hanki Empire State Building Day and Night -liput tästä

Onko sinulla New York CityPASS? Siinä tapauksessa molemmat vierailut sisältyvät passiin.

Jos ostan liput netissä, saanko itse valita vierailuajankohdan?

Ei. Jos ostat liput netissä, voit käydä Empire State Buildingissa vain valitsemanasi kellonaikana. Ostaessasi liput, ilmoita päivämäärä ja kellonaika jolloin haluat käydä Empire State Buildingissa.

Voit myös ostaa express-lipun, jolla pääset jonojen ohi. Tällä lipulla sinulla on etuoikeus lippu- ja turvatarkastusjonossa, mutta hinnaltaan se on kalliimpi vaihtoehto. Valitsisin pikalipun silloin, kun sinulla ei ole paljon aikaa käytettävissä ja haluat päästä Empire State Buildingiin nopeasti ja helposti. Varsinkin vilkkaimpina aikoina, joita ovat huhti-, touko-, marras- ja joulukuu sekä kesäkuukausina, kannattaa ostaa express-lippu.

Osta Skip the Line Express -liput Empire State Buildingiin tästä

Empire State Building -liput - Päivällä Empire State Building -liput - Illalla

Empire State Buildingin 102. kerros

Tiesitkö, että Empire State Buildingissa on ylätasanne? 102. kerroksessa, Manhattanin katujen yllä, sijaitsee on erikoiskerros, jossa yhdellä silmäyksellä näkee koko New Yorkin. Pääset ihailemaan lattiasta kattoon ulottuvista ikkunoista upeita, 360 asteen näkymiä. Päivittäin vain rajattu määrä ihmisiä pääsee Empire State Buildingin huipulle, mikä tekee tästä ainutlaatuisen kokemuksen.

Varaa liput 86. ja 102. kerroksiin tästä

Empire State Building -liput - 102. kerros Empire State Building -liput - 102

Ainutlaatuista: VIP Sunrise Experience

Empire State Buildingillä vierailu auringonnousun aikaan, ennen ovien aukeamista yleisölle, on ainutlaatuinen kokemus. Nouset hissillä ylös näköalatasanteelle aikaisin aamulla ja näet auringon nousevan New Yorkin ylle. Tämä erityinen kokemus on saatavilla enintään 100 vierailijalle per päivä ja vain tiettyinä päivinä. Joten varaa hyvissä ajoin etukäteen!

Hanki VIP Sunrise Experience -liput tästä

Empire State Building -liput - auringonnousu East River Empire State Building -liput - Ulkotasanne

Voinko käyttää alennuspassia Empire State Buildingissa?

Kyllä. Sisäänpääsy Empire State Buildingiin sisältyy New York Passiin, Explorer Passiin, Sightseeing Flex Passiin ja New York CityPASSiin. Sinun ei tarvitse vierailla näköalatasanteella juuri tiettynä päivänä, mutta käyntiaika on varattava etukäteen. Hyvin usein voit varata käyntiajan jopa päivää aiemmin. Alennuspassin pitää tietenkin olla voimassa.

Empire State Buildingissa on myös hienoa käydä illalla. Top of the Rockin näkymät eivät ole iltaisin yhtä upeat, koska Central Park ei ole valaistu. New York CityPASSilla tai eksklusiivisilla Day and Night -lipuilla voit käydä Empire State Buildingissa päivällä ja tulla uudestaan illalla. Yksittäisellä lipulla ei voi tehdä näin.

Mitä ovat Empire State Buildingin valot?

Empire State Buildingissa on LED-valaistus, joka voi valaista rakennuksen 12 miljoonalla eri värivaihtoehdoilla. Tornin valaistusta vaihdetaan vuoden mittaan eri tapahtumien ja juhlapäivien mukaan. Normaalipäivänä Empire State Buildingin valaistus on valkoinen. Itsenäisyyspäivänä on valaistus punainen, valkoinen ja sininen. Valoista johtuen on joka vierailu Empire State Buildingiin erilainen.

Ericin vinkki: “Mielestäni Summit on parempi, mutta jos olet ensimmäistä kertaa New Yorkissa, Empire State Building tämä must-nähtävyys. Jos aiot vierailla monissa nähtävyyksissä, osta alennuspassi, sillä se säästää aikaa ja rahaa. Ennen kuin menet ulos näköalatasanteelle, kuljet läpi erilaisten näyttelyiden ja hauskojen kokemusten. Tämä on hyvä pitää mielessä kun suunnittelet käyntiä.”

Käytännön tietoa

  • Sijainti: Pääsisäänkäynti on 34th Streetillä, Fifth Avenuen ja 6th Avenuen välissä.
  • Aukioloajat: kello 09.00 – 00.00
    • Viimeinen hissi menee ylös 45 minuuttia ennen sulkemisaikaa

Kuinka paljon Empire State Buildingin näköalatasanne maksaa?

Voit käydä Empire State Buildingin 86. kerroksessa sekä halutessasi myös 102. kerroksessa. Hinnat alkaen 45€. Alennuspassi on kuitenkin parempi vaihtoehto hinta-laatusuhteeltaan.

Mikä on paras aika käydä Empire State Buildingissa?

Paras aika vierailla Empire State Buildingissa on illalla, kun näet valaistun kaupungin. Mitä myöhemmin menet, sitä vähemmän ihmisiä siellä todennäköisesti on. Lue vinkkini tästä.

Mitä on Empire State Buildingin sisällä?

Kun vierailet Empire State Buildingissa, voit nähdä art deco -aulan ja erikoisnäyttelyitä 2. ja 80. kerroksessa, kun taas näköalatasanteet sijaitsevat 86. ja 102. kerroksessa. Lue lisää tästä.

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja