Limusiinin vuokraus New Yorkissa

Limusiinin vuokraus New Yorkissa

Limusiinin vuokraus New Yorkissa on hauska idea syntymäpäivään, vuosipäivään tai muuhun juhlaan. Limusiinipalvelun voi vuokrata eri pituisille ajoille ja vuokran vähimmäisaika on kaksi tuntia.  Nouto- ja paluupaikka voivat sijaita missä tahansa Manhattanilla. Vuokraa limusiini, jos haluat upean kiertoajelun Manhattanin läpi tai jos haluat saapua tyylillä ravintolaan, baariin tai klubille; kaikki on mahdollista!

Varaa limusiini New Yorkissa tästä

Jos limusiini ei ole vuokrattavissa haluamanasi päivänä, varaa tämä meno-paluukuljetus limusiinilla tai limusiiniajelu New Yorkissa

Contents

Limusiinin vuokraus per tunti

New York on, totta kai, täydellinen matkakohde jos haluat juhlistaa jotain erityistä. Syntymäpäivä, polttarit tai häämatka on erityisen upea kaupungissa, joka ei koskaan nuku. Ja mikä sopisi tilaisuuteen paremmin kuin tyylikäs limusiinikyyti? Ylelliseen Lincoln Stretch Limoon mahtuu enintään 10 matkustajaa. Tarjolla on vettä, karkkia ja jopa sanomalehti. Myös wifi on saatavilla. Auton saa vuokralle eri pituisille ajoille.

Ericin vinkki: Jos haluat tehdä jotain erityistä pienemmällä porukalla, on limusiinin vuokraus ylellinen mutta silti suhteellisen edullinen vaihtoehto. Limusiini on täydellinen valinta, kun haluat lähteä hienoon ravintolaan tai muuhun tilaisuuteen. Voit käyttää limusiinimatkan nähtävyyksien katseluun ja pysähtyä matkan varrella ottamaan valokuvia. Suosittelen varaamaan limusiinin enintään kahdeksalle hengelle, sillä 10 hengen seurueen kanssa saattaa tehdä tiukkaa.

Käytännön tietoa

Varauksen tehtyäsi saat sähköpostiisi kupongin, jonka voit tulostaa ja käyttää lippuna tai näyttää mobiililippuna puhelimestasi.

  • Lähtöaika: joustava
  • Lähtöpaikka: vapaavalintainen paikka Manhattanilla
  • Paluuaika: joustava
  • Paluupaikka: vapaavalintainen paikka Manhattanilla

Varaa limusiini New Yorkissa tästä

Limusiinin vuokraus New Yorkissa - Auto sisältä Limusiinin vuokraus New Yorkissa - Limusiini

Limusiini/SUV ja helikopterilento

Jos kaipaat täydellistä luksuskokemusta, yhdistä limusiini/SUV ja helikopterilento Manhattanilla. Auto noutaa Manhattanilla (alueet 59th Streetistä etelään) sijaitsevista hotelleista ja kuljettaa sinut Downtown Manhattanin helikentälle. Voit valita joko tavallisen tai pitkän helikopterilennon New Yorkin yllä. Pääset ihailemaan kuuluisia kaupunkinäkymiä ilmasta käsin – tämä on ainutlaatuinen kokemus! Laskeutumisen jälkeen sinut kuljetetaan takaisin hotellille.

Varaa limusiini/SUV ja helikopterilento tästä

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja