Limusiinin vuokraus New Yorkissa

Osta liput nyt
Limusiinin vuokraus New Yorkissa

Limusiinin vuokraus New Yorkissa on hauska idea syntymäpäivään, vuosipäivään tai muuhun juhlaan. Limusiinipalvelun voi vuokrata per tunti enintään 10 hengelle ja vuokran vähimmäisaika on kaksi tuntia.  Nouto- ja paluupaikka voivat sijaita missä tahansa Manhattanilla, Brooklynissa tai Queensissa. Vuokraa limusiini, jos haluat upean kiertoajelun Manhattanin läpi tai jos haluat saapua tyylillä ravintolaan, baariin tai klubille; kaikki on mahdollista!

Varaa limusiini New Yorkissa tästä

Limusiinin vuokraus per tunti

New York on, totta kai, täydellinen matkakohde jos haluat juhlistaa jotain erityistä. Syntymäpäivä, polttarit tai häämatka on erityisen upea kaupungissa, joka ei koskaan nuku. Ja mikä sopisi tilaisuuteen paremmin kuin tyylikäs limusiinikyyti? Ylelliseen Lincoln Stretch Limoon mahtuu enintään 10 matkustajaa. Tarjolla on vettä, karkkia ja jopa sanomalehti. Myös wifi on saatavilla. Auton saa vuokralle tuntivuokrana, vähimmäisaika on kaksi tuntia.

Ericin vinkki: Jos haluat tehdä jotain erityistä pienemmällä porukalla, on limusiinin vuokraus ylellinen mutta silti suhteellisen edullinen vaihtoehto. Kahden tunnin vähimmäisaika sopii täydellisesti, kun haluat lähteä hienoon ravintolaan tai muuhun tilaisuuteen. Voit käyttää limusiinimatkan nähtävyyksien katseluun ja pysähtyä matkan varrella ottamaan valokuvia. Suosittelen varaamaan limusiinin enintään kahdeksalle hengelle, sillä 10 hengen seurueen kanssa saattaa tehdä tiukkaa.

Käytännön tietoa

Varauksen tehtyäsi saat sähköpostiisi kupongin, jonka voit tulostaa ja käyttää lippuna tai näyttää mobiililippuna puhelimestasi.

  • Lähtöaika: joustava
  • Lähtöpaikka: vapaavalintainen paikka Manhattanilla, Brooklynissa tai Queensissa
  • Paluuaika: joustava
  • Paluupaikka: vapaavalintainen paikka Manhattanilla, Brooklynissa tai Queensissa

Limusiinin vuokraus New Yorkissa - Auto sisältä Limusiinin vuokraus New Yorkissa - Limusiini

Limusiiniajelu ja helikopterilento

Jos kaipaat täydellistä luksuskokemusta, yhdistä limusiiniajelu ja helikopterilento Manhattanilla. Limusiini noutaa Manhattanilla (alueet 59th Streetistä etelään) sijaitsevista hotelleista ja kuljettaa sinut Downtown Manhattanin helikentälle. Voit valita joko tavallisen tai pitkän helikopterilennon New Yorkin yllä. Pääset ihailemaan kuuluisia kaupunkinäkymiä ilmasta käsin – tämä on ainutlaatuinen kokemus! Laskeutumisen jälkeen limusiini kuljettaa takaisin hotellille.

Varaa limusiiniajelu ja helikopterilento tästä

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje


Hae lippuja
alkaen
saakka
Hae lippuja