Käyttöehdot

Käyttöehdot
New York Media Group B.V.
Päivitetty: Heinäkuu 2019

Tervetuloa sivustollemme NewYork.fi. New York Media Group B.V. (kauppanimi NewYork.fi – jäljempänä “NYMG”) tarjoaa alustan, jonka avulla voit valmistella matkan New York Cityyn ja siellä yöpymisen. Löydät tietoa ja voit varata opastettuja kierroksia, lippuja ja palveluja (“Tuotteita” ja “MetroCardeja”) kolmansilta osapuolilta New York Cityyn liittyen. Nämä käyttöehdot (“Käyttöehdot”) koskevat NYMG:n ja sen käyttäjien (“Käyttäjät”) välistä suhdetta liittyen verkkosivuston www.NewYork.fi (“Verkkosivusto”), mobiilisovelluksen Eric’s New York (“Sovellus”) sekä NYMG:n ja kolmannen osapuolen tarjoamien palveluiden ja Tuotteiden (ostamiseen) kaikenlaiseen käyttämiseen. NYMG tarjoaa verkkosivuston ja sovelluksen käytön ja palvelut tai tuotteet sillä ehdolla, että käyttäjä hyväksyy nämä käyttöehdot.

Contents

1. MÄÄRITELMÄT

1.1. NYMG: New York Media Group B.V. on Alankomaiden lainsäädännön mukaisesti perustettu julkinen osakeyhtiö. Yritys on rekisteröity Alankomaiden Kauppakamariin rekisterinumerolla 53135733. Yrityksen kotipaikka on Stadhouderskade 14D, 1054 ES Amsterdam. NYMG:hen viitataan myös termillä ”me”, ”meitä”, jne. sekä “NewYork.fi”.
1.2. Käyttäjä: yksityishenkilö tai oikeushenkilö, joka käyttää verkkosivustoa, sovellusta tai (ostaa) tarjoamiamme palveluita tai tuotteita. Käyttäjään viitataan myös termillä ”sinä”.
1.3. Alusta: verkkosivusto https://www.newyork.fi ja sovellus Eric’s New York, jotka sisältävät tietoa New Yorkista
1.4. Tuotteet: joukko kolmansien osapuolten tarjoamia opastettuja kierroksia, lippuja ja palveluita New York Cityssä.
1.5. MetroCard: kortti, jota käytetään maksuvälineenä New York Cityn metrossa ja New York City Transit -busseissa

2. VERKKOSIVUSTOMME JA SOVELLUKSEN KÄYTTÖ

2.1. Jos haluat käyttää sovellustamme, se on ladattava ja asennettava puhelimellesi. Et voi luoda henkilökohtaista tiliä.
2.2. Jos haluat käyttää verkkosivustoamme, mene osoitteeseen https://www.newyork.fi. Et voi luoda henkilökohtaista tiliä.
2.3. Käyttämällä verkkosivustoamme ja sovellustamme ilmoitat olevasi vähintään 16-vuotias. Jos olet alle 16-vuotias, tarvitset vanhempasi (tai huoltajasi) suostumuksen käyttää verkkosivustoamme tai sovellustamme.
2.4. Käyttäjän matkapuhelinverkon tarjoajan (”Matkapuhelinverkon palveluntarjoaja”) ehdot ovat voimassa verkkosivustoamme tai sovellustamme käytettäessä. Tästä syystä matkapuhelinverkon palveluntarjoaja voi veloittaa käyttäjältä verkon käytöstä yhteyden keston ajan verkkosivustomme tai sovelluksemme vuoksi tai muista mahdollisista vastaavista kolmannen osapuolen kuluista. Käyttäjä on vastuussa mahdollisista kuluista.
2.5. Verkkosivustomme tai sovelluksemme käyttämisen ehtona on, että et anna meille tai alustalle (tai alustan kautta) mitään virheellisiä, epätarkkoja, puutteellisia tai lain tai asetusten vastaisia tietoja. Lisäksi annat suostumuksesi siihen, että:

a) Et siirry alustalla sen yksityisille / suljetuille alueille,
b) Et lähetä viruksia, matoja, mainospostia, roskapostia, kiertokirjeitä, tarjouksia, joita ei ole pyydetty tai minkäänlaisia tai mihinkään tarkoitukseen mainoksia, sekä
c) Et selvitä, tutki tai testaa alustaa tai mitään muuta siihen liittyvää järjestelmää tai verkkoa tai vaaranna turvallisuutta tai todentamista.

2.6. Jos NYMG epäilee, että et noudata näitä käyttöehtoja tai NYGM:n kanssa tekemääsi sopimusta, voimme estää pääsysi alustalle (pysyvästi).

3. TUOTTEET

3.1. NYGM tarjoaa kahden tyyppisiä tuotteita: kolmannen osapuolen tarjoamia tuotteita, kuten erityistapahtumia, opastettuja kierroksia, teatteri- tai konserttilippuja, joilla on määritelty päivämäärä tai MetroCardeja, joita myydään suoraan verkkosivustomme tai sovelluksemme kautta. Hyperlinkkien kautta saataviin kaikkiin muihin tuotteisiin sovelletaan kohtaa:
(10) Linkit kolmansien osapuolten verkkosivustoille.
3.2. NYMG ei ole matkatoimisto, eikä tarjoa omia opastettuja kierroksia, retkiä, kuljetuspalveluita, majoitusta tai muita matkaan liittyviä elämyksiä. NYMG esittää ainoastaan kolmansien osapuolten tarjoamien tuotteiden tiedot ja elämykset ja sallii asiakkaiden tehdä varauksia näiden toimittajien kanssa. Tämä ei tarkoita tai merkitse NYMG:n sponsorointia tai kolmannen osapuolen toimittajien hyväksyntää tai mitään yhteyttä NYMG:n ja kolmansien osapuolten toimittajien välillä.
3.3. MetroCard on ilmoitettu nimenomaan NYMG:n tarjoamana.
3.4. Jos käyttäjä antaa tiettyjä tietoja – kuten lähtöpäivän tai oleskelun päivämäärät – NYMG voi olettaa, että nämä tiedot ovat oikeita ja näyttää tuotteita näiden tietojen perusteella.
3.5. Tuotteen osto on valmis, kun käyttäjä maksaa tuotteessa määritellyn hinnan ja maksusuoritus kirjautuu oikein NYMG:lle.
3.6. Kaikki muut NYMG:n tuotteet (tuotteet, joita ei ole listattu sellaisenaan verkkosivustolle tai sovelluksessa) eivät ole sitovia ellei toisin ole kirjallisesti sovittu.
3.7. Tuotteet, joihin kuluttaja uudelleen ohjataan kolmannen osapuolen verkkosivustolle hyperlinkin avulla, ovat kolmannen osapuolen tuotteita. Tuotteiden ilmeiset virheet tai ilmeiset viat eivät sido NYMG:tä tai kolmansia osapuolia. Lisätietoja löydät kohdasta ”Linkit kolmansien osapuolten verkkosivustoille”.

4. YKSITYISET MATKAOPPAAT

4.1. NYMG tarjoaa tietoa yksityisistä matkaoppaista ja antaa asiakkaiden varata yksityisiä matkaoppaita. Yksityiset matkaoppaat eivät ole NYMG:n edustajia tai yhteistyökumppaneita. Yksityisten matkaoppaiden taustatietoja ei selvitetä. Yksityisten matkaoppaiden käyttö tapahtuu omalla riskillä. Käyttäjät ovat toimiessaan yksityisten matkaoppaiden kanssa vastuussa aikataulusta, tapaamispaikasta ja -ajasta, kierroksen yksityiskohdista ja erityisesti maksuehdoista. Käyttäjät sopivat yksityisen matkaoppaan määrittelemien ehtojen ja käytäntöjen mukaisen sopimuksen oppaan kanssa.

5. LAHJAKORTIT

5.1. NYMG:n lahjakortteja on saatavana verkkosivustolla NewYork.fi. Kaikki lahjakorttien myynnit ovat lopullisia. Lahjakortteja ei hyvitetä. NYMG ei ole vastuussa varastetusta tai kadotetusta lahjakortista. NYMG:n lahjakortit ovat voimassa yhden (1) vuoden ajan ostopäivästä. Jos varaamiesi tuotteiden arvo on suurempi kuin lahjakorttisi summa, voit maksaa puuttuvan summan luotto- tai pankkikortillasi.

6. HINNOITTELU

6.1. Verkkosivustollamme ja sovelluksessamme esitetyt hinnat ovat henkeä kohden, ellei toisin ole määritelty.
6.2. Hinnat ovat kaiken kattavia hintoja. Ellei toisin ole määritelty.

7. MAKSAMINEN

7.1. Kaikki maksut tulee tehdä etukäteen, ellei NYMG ilmoita, että käyttäjä voi suorittaa maksun saatuaan tuotteen tai palvelun. Mahdolliset maksutavat esitetään verkkosivustollamme ja sovelluksessamme ja niitä ovat muun muassa MasterCard, Visa ja PayPal.

8. VARAUSTEN MUUTOKSET JA PERUUTUKSET

8.1. Kaikki päivämääriin sidottujen varausten muutokset ja tuotteiden peruutukset tulee tehdä sähköpostilla osoitteeseen [email protected].
8.2. Verkkosivuston kautta tehtävissä erityistapahtumien, teatterin tai näytösten lipputuotteissa asiakas voi valita ”Flex-lipun”. Flex-lippu mahdollistaa ilmaiset varausten muutokset ja peruutukset vielä jopa kymmenen (10) päivää ennen tapahtumaa. Ilmainen muutos tai peruutus on mahdollinen, jos pyyntö on vastaanotettu kymmenen (10) päivää ennen tapahtumaa. Jos pyyntö lähetetään alle kymmenen (10) päivää ennen tapahtumaa, käyttäjä saattaa joutua maksamaan lisämaksun.
8.3. Kun käyttäjä peruuttaa flex-lipulla tehdyn varauksen, käyttäjälle palautetaan koko lipun hinta flex-lippumaksua lukuun ottamatta.
8.4. Flex-lippu ei kata (i) valuuttakurssieroja ja (ii) hinnan nousua ostoksen jälkeen.
8.5. Seuraavia varauksia ei ole mahdollista muuttaa, muokata tai peruuttaa: varauksia New York City Balletin (”NYCB”), Cirque du Soleil’n ja Radio City Christmas Spectacularin esityksiin eikä nähtävyyslippuja ja alennuspasseja ostettuna joko erikseen tai MetroCard-tilauksen yhteydessä.
8.6. Erikoistapahtuman, teatterin tai esityksen lippuihin tehtävät muutokset ilman flex-lippua ovat maksullisia käyttäjälle.
8.7. Opastettujen kierrosten varauksiin voidaan tehdä muutoksia tai peruuttaa varaus ilmaiseksi kymmenen (10) päivää ennen tapahtumaa. Jos pyyntö lähetetään alle kymmenen (10) päivää ennen tapahtumaa, käyttäjä saattaa joutua maksamaan lisämaksun.
8.8. Päivämäärämuutospyyntöjen ja muutosten onnistuminen kaikissa tuotteissa riippuu toimittajista ja/tai palveluntarjoajista. NYMG ei voi taata minkään päivämääränmuutospyynnön onnistumista.
8.9. Hyvitystä ei ole mahdollista saada, mikäli opastettu kierros, erikoistapahtuma, esitys tai palvelu on päättynyt.
8.10. Toimittajamme voivat tehdä muutoksia hintoihin, (opastetun kierroksen) päivämääriin, sisältöön tai muihin tuotetietoihin. Tämän seurauksena NYMG:llä on oikeus peruuttaa, vaihtaa tai korvata mikä tahansa palvelu, kierros, lippu tai tuote, jonka käyttäjä on varannut milloin tahansa mistä tahansa syystä.
8.11. Jos uusi nähtävyys (esim. opastettu kierros tai museo) lisätään alennuspassiin ostotapahtuman jälkeen, sinulla on oikeus valita tämä nähtävyys alennuspassiin yhdeksi vierailukohteeksi. Jos nähtävyys poistuu alennuspassin valikoimasta, sinulla ei ole enää oikeutta sisällyttää sitä yhdeksi alennuspassin vierailukohteista. Palautusta ei voida myöntää sen myötä, jos nähtävyys on poistettu alennuspassin valikoimasta, eikä alennuspassia voi myöskään lakkauttaa.
8.12. Palautus tai hyvitys ei ole mahdollinen alennuspassista käyttämättä jääneistä nähtävyyksistä.
8.13. Jos jostain (teknisestä) syystä alennuspassi ei toiminut opastetulla kierroksella tai nähtävyydellä, palautus per nähtävyys voi enintään olla “alennuspassin hinta / (jaettuna) valittu nähtävyyksien määrä”, eikä palautus voi koskaan ylittää itse alennuspassista maksettua arvoa.

9. METROCARDIN PALAUTTAMINEN

9.1. Yksityishenkilöllä on oikeus palauttaa MetroCard 14 (neljäntoista) päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta.
9.2. Käyttäjän tulee ilmoittaa MetroCardin palauttamisesta harkinta-ajan aikana lähettämällä sähköpostia osoitteeseen [email protected]. Voit lähettää MetroCardin osoitteeseen joka on ilmoitettu näiden käyttöehtojen lopussa. Joudut maksamaan palautuksesta aiheutuvat kulut itse. Lähetämme sinulle vahvistusviestin ilmoituksesi saapumisesta mahdollisimman pian, mutta viimeistään viiden päivän (5) sisällä. Palautamme rahasi 14 (neljäntoista) päivän kuluttua MetroCardin vastaanottamisesta. Olet vastuussa MetroCardin arvon laskemisesta, jos olet tehnyt jotain MetroCardilla harkinta-ajan aikana, mitä ei ole ollut tarpeen arvioida. Hyvitys lasketaan seuraavasti: käyttäjän maksama täysi hinta sekä normaalit toimituskulut, miinus pyytämäsi palvelut. Palautukseen sisältyy myös normaalien toimituskulujen korvaaminen ja muut (hallinto) maksut, kun niitä veloitetaan. Osittaisen tilauksen palautuksessa saat hyvityksen palautettujen tuotteiden arvosta. Tällöin toimituskuluja ei hyvitetä.
9.3. Jos MetroCard on ostettu yhdessä jonkin nähtävyyden tai alennuspassin kanssa, selvitä erilliset palautusehdot täältä.

10. LINKIT KOLMANSIEN OSAPUOLTEN VERKKOSIVUSTOILLE

10.1. Käyttäjä voi solmia kolmannen osapuolen kanssa sopimuksen tämän verkkosivustolla. Näissä sopimuksissa sovelletaan kolmansien osapuolten ehtoja ja toimintatapoja. NYMG ainoastaan mahdollistaa kolmannen osapuolen tarjoamat tarjoukset. Tämä tarkoittaa sitä, että NYMG ei ole vastuussa kolmannen osapuolen tarjouksista (sisällöstä).
10.2. Käyttäjä hyväksyy, että NYMG ei ole tai tule sopimusosapuoleksi käyttäjän ja kolmannen osapuolen väliseen sopimukseen käyttäjän siirryttyä kolmannen osapuolen verkkosivustolle joko verkkosivustoltamme tai sovelluksestamme. NYMG ei ole vastuussa käyttäjän ja kolmannen osapuolen välisestä sopimuksesta.

11. VERKKOSIVUSTOLLA JA SOVELLUKSESSA OLEVAT TIEDOT, TAKUIDEN VASTUUVAPAUSLAUSEKE

11.1. Verkkosivustollamme ja sovelluksessamme olevat tiedot New Yorkista on koottu äärimmäisellä huolellisuudella. Tiedot ovat ainoastaan tiedonantotarkoituksessa annettuja, eivätkä ole neuvoja. Lain laajimmassa sallimassa laajuudessa NYMG täten sanoutuu irti myös kaikista verkkosivuston ja sovelluksen tarjoamien tietojen epäsuorista takuista. Verkkosivuston ja sovelluksen tiedot annetaan “sellaisina kuin ne ovat” ja “saatavana” ilman minkäänlaista takuuta.
11.2. Käyttäjä ymmärtää, että verkkosivustoIlamme ja sovelluksessamme tarjottujen kolmansien osapuolten tuotteiden ja palveluiden tiedot ovat peräisin kolmansilta osapuolilta, eikä NYMG ole koonnut tai ehdottanut niitä (katso myös kohdat 3 ja 10). Näitä tietoja tarjotaan siten ilman takuuta tai vaatimusta tarkkuudesta. Tämä tarkoittaa myös sitä, että jos verkkosivustollamme ja sovelluksessamme tarjottu tieto kolmansien osapuolten tuottamista tuotteista ja palveluista eroaa kolmansien osapuolten verkkosivustojen tiedoista, kolmansien osapuolten verkkosivustojen tietoja pidetään paikkansapitävinä.
11.3. NYMG  ei ole vastuussa:

a) verkkosivuston ja sovelluksen New Yorkia koskevista tiedoista tai käyttäjälle niistä aiheutuneista vahingoista,
b) verkkosivuston tai sovelluksen (hyper)linkkien kunnollisesta toimimisesta tai
c) mistään käyttäjän tekemästä päätöksestä tai ostoksesta, joka perustuu verkkosivuston tai sovelluksen tietoihin New Yorkista.
Käyttäjät ovat yksin vastuussa vuorovaikutuksestaan kolmansien osapuolten kanssa, jotka he ovat löytäneet alustan kautta, samoin kuin vuorovaikutuksestaan muiden verkkosivuston tai sovelluksen käyttäjien kanssa.

11.4. NYMG käyttää kohtuullisia ponnistuksia verkkosivuston tai sovelluksen tietojen (New Yorkista) päivittämiseen säännöllisesti voidakseen antaa mahdollisimman tarkan kuvan kolmansien osapuolten tiedoista, tuotteista ja palveluista. NYMG ei ole vastuussa verkkosivuston tai sovelluksen tietojen päivityksistä, tuesta tai ylläpidosta.

12. UUTISKIRJEEMME

12.1. Sinun tulee lähettää sähköpostiosoitteesi uutiskirjeen tilauslomakkeella joko verkkosivustollamme tai sovelluksessa saadaksesi uutiskirjeemme.
12.2. Lähettäessäsi sähköpostiosoitteesi lomakkeella annat suostumuksesi vastaanottaa säännöllisesti uutiskirjeemme.
12.3. Käyttäjillä on oikeus peruuttaa uutiskirjeen tilaus milloin tahansa. Jos haluat käyttää peruuttamisoikeuttasi, ilmoita siitä meille sähköpostiosoitteeseen [email protected] tai napsauta peruutuspainiketta, joka löytyy jokaisesta uutiskirjeestä. Lähetämme sinulle vahvistusviestin ilmoituksesi saapumisesta mahdollisimman pian, mutta viimeistään viiden päivän (5) sisällä.

13. YKSITYISYYS

Kunnioitamme yksityisyyttäsi ja noudatamme EU:n tietosuoja-asetusta (GDPR). Kun käytät alustaamme, keräämme tiettyjä henkilötietoja sinusta. Tietosuojalausekkeestamme voit lukea, mitä henkilötietoja me keräämme ja mihin tarkoitukseen niitä käytetään. Löydät tietosuojalausekkeemme täältä.

14. IMMATERIAALIOIKEUDET

14.1. (Hyper)linkkejä kolmansien osapuolten verkkosivustoille lukuun ottamatta ja kolmansien osapuolten oikeuksista huolimatta (esimerkiksi tuotteiden valmistajat) NYMG omistaa yksinoikeudella kaikki immateriaalioikeudet liittyen (sisältö) verkkosivustoon, sovellukseen, sen palveluihin tai tuotteisiin, kuten esimerkiksi mutta ei rajoittuen patentteihin, patenttihakemuksiin, tuotemerkkeihin, tietokantaoikeuksiin, palvelumerkkeihin, kauppanimiin, tekijänoikeuksiin, liikesalaisuuksiin, lisensseihin, verkkotunnuksiin, tietotaitoon, omistusoikeuksiin, valokuviin ja prosesseihin (”Immateriaalioikeudet”).
14.2. (Hyper)linkkejä kolmansien osapuolten verkkosivustoille lukuun ottamatta ja kolmansien osapuolten oikeuksista huolimatta, NYGM myöntää käyttäjilleen ei-siirrettävän, ei-yksinomaisen, ei-alilisensoitavan, rojaltimattoman ja peruutettavissa olevan käyttöoikeuden, joka on tarkoitettu henkilökohtaiseen ja ei-kaupalliseen verkkosivuston ja sovelluksen käyttöön. Käyttäjä ei saa käyttää verkkosivuston ja sovelluksen sisältöä muihin tarkoituksiin, kuten verkkosivuston ja sovelluksen sisällön myyntiin tai jakeluun.
14.3. Käyttöoikeus edellyttää esimerkiksi, että käyttäjät eivät – verkkosivuston ja sovelluksen ja niiden kautta saatavien sisältöjen osalta – tai salli kolmansien osapuolten käyttäjän puolesta (i) tee ja jaa kopiota (ii) yritä myydä, jakaa, kopioida, vuokrata, alilisensoida, lainata, yhdistää, tuottaa uudelleen, muuttaa, muokata, palauttaa, purkaa, hajottaa, siirtää, vaihtaa, kääntää, hakkeroida, vahingoittaa tai väärinkäyttää, tai (iii) luo minkäänlaisia johdannaisia.

15. VERKKOSIVUSTON JA SOVELLUKSEN SAATAVUUS, TAKUIDEN VASTUUVAPAUS-LAUSEKE

15.1. Verkkosivusto ja sovellus ovat käytettävissä tietokoneilta, tableteilta ja älypuhelimilta. NYMG käyttää kohtuullisia ponnistuksia pitääkseen verkkosivuston ja sovelluksen saatavilla kaikkina aikoina. Käyttäjä kuitenkin hyväksyy, että verkkosivusto ja sovellus tarjotaan internet- ja matkapuhelinverkkojen kautta, minkä vuoksi sivuston ja sovelluksen laatuun ja saatavuuteen saattaa vaikuttaa NYMG:n kohtuullisen vaikutuksen ulkopuolella olevat tekijät.
15.2. NYMG ei ole missään tapauksessa vastuussa siitä, että verkkosivusto ja sovellus eivät ole saatavissa tai sisällön lataaminen ei onnistu tai sisältöihin ei pääse tai mistään muista viestintäjärjestelmän vioista, jotka voivat johtaa siihen, että verkkosivusto tai sovellus ei ole käytettävissä.
15.3. NYMG ei ole vastuussa verkkosivuston tai sovelluksen tuesta tai ylläpidosta. NYMG voi – oman harkintansa mukaan – päivittää, muuttaa tai muokata verkkosivustoa tai sovellusta ja niiden toimintoja ajoittain parantaakseen käyttäjäkokemusta. Tämä voi johtaa minkä tahansa mittaiseen käytöstä poissaoloon, mistä NYMG ei ole vastuussa kohdan 11.2. mukaisesti.
15.4. Lain laajimmassa sallimassa laajuudessa NYMG täten sanoutuu irti verkkosivuston ja sovelluksen saatavuuden epäsuorasta takuusta. Verkkosivusto ja sovellus toimitetaan “sellaisina kuin ovat” ja “saatavana” ilman minkäänlaista takuuta.

16. VASTUUVELVOLLISUUS

16.1. Mikään näissä käyttöehdoissa ei sulje pois tai rajoita NYMG:n vastuuta, kun sitä ei voida sulkea pois tai rajoittaa sovellettavan lain nojalla.
16.2. Kolmannen osapuolen toimittajat ja yksityiset oppaat, jotka ovat tarjolla tuotteiden tai palveluiden kautta tällä verkkosivustolla tai sovelluksessamme ovat itsenäisiä toimijoita, eivätkä yhteistyökumppaneitamme tai NYMG:n työntekijöitä. NYMG ei ole vastuussa minkään tällaisen toimittajan tai yksityisen oppaan toimenpiteistä, virheistä, puutteista, esityksistä, takuista, rikkomuksista, laiminlyönneistä tai huonosta käytöksestä tai mistään henkilökohtaisista vammoista, kuolemasta, omaisuuden turmeltumisesta tai muista vahingoista tai niistä aiheutuvista kuluista tai muista tuotteen tai palvelun varaamisesta tai käyttämisestä syntyneistä kuluista.
16.3. NYMG ei ole millään tavalla vastuussa, eikä hyvitä tuotteita tai palveluita viivästyksestä, lakosta tai force majeuresta tai muusta syystä, johon meillä ei ole mahdollisuutta vaikuttaa. Emme ole vastuussa mistään ylimääräisistä kuluista, poistamisista, viivästymisistä, reittimuutoksista tai mistään hallituksen tai viranomaisen toimenpiteistä.
16.4. NYMG ei ole vastuussa mistään verkkosivuston tai sovelluksen käyttämisen tai siellä tarjottujen sisältöjen aiheuttamista (suorista tai epäsuorista) vahingoista. NYMG ei ole vastuussa esimerkiksi:

a) sinun ja verkkosivustollemme ja sovellukseemme linkitettyjen tuotteita ja palveluita tarjoavien kolmansien osapuolten välisten sopimusten tekemisestä,
b) verkkosivustollemme ja sovellukseemme linkitettyjen kolmansien osapuolien tarjoamien tuotteiden tai palveluiden saatavuudesta (tietyllä hinnalla), mikä voi estää käyttäjää ostamassa tuotetta tai palvelua,
c) verkkosivuston tai sovelluksen (hyper)linkkien kunnollisesta toimimisesta,
d) tilanteesta, jossa käyttäjän laite varastetaan ja kuka tahansa kolmas osapuoli käyttää verkkosivustoa tai sovellusta käyttäjän mobiililaitteella,
e) mistään vahingoista tai muutoksista käyttäjän laitteisiin verkkosivuston tai sovelluksen asennuksen tai käytön seurauksena, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, tietokonelaitteet tai kannettavat laitteet,
f) kyvyttömyydestä suoriutua velvoitteista näiden käyttöehtojen osalta tai sopimuksesta, jossa epäonnistuminen johtuu tapahtumista, joihin NYMG:llä ei ole mahdollisuutta vaikuttaa.

17. SUOJAAMINEN

17.1. Käyttäjät suojaavat ja puolustavat NYMG:a kaikilta vahingonkorvauksia ja kustannuksilta (mukaan lukien sopimuskulut ja kohtuulliset asianajopalkkiot), jotka johtuvat kolmansien osapuolten väitteistä, jotka koskevat:

a) mitä tahansa vammaa tai vahinkoa, joka johtuu käyttäjän verkkosivuston tai sovelluksen käytöstä ja
b) näiden käyttöehtojen, kaikkien NYMG:n kanssa tehtyjen sopimusten tai sovellettavan lain, asetusten tai järjestyksen rikkomukset.

18. MUUTA

18.1. NYMG pidättää oikein muuttaa näitä käyttöehtoja. Kun muutamme näitä käyttöehtoja, ilmoitamme siitä käyttäjille uutiskirjeellä (mikäli käyttäjä on antanut meille sähköpostiosoitteensa tätä tarkoitusta varten) ja julkaisemme ilmoituksen verkkosivustollamme yhdessä päivitettyjen käyttöehtojen kanssa. Jatkamalla sovelluksemme tai verkkosivustomme käyttöä hyväksyt näiden käyttöehtojen uusimman version.
18.2. Jos emme vahvista (osia) näistä käyttöehdoista, sitä ei voida tulkita suostumukseksi tai luopumiseksi oikeudesta panna ne täytäntöön myöhempänä ajankohtana tai toisella käyttäjällä.
18.3. Käyttäjä ei voi siirtää NYMG:n kanssa tekemänsä sopimuksen oikeuksia ja velvoitteita tai näitä käyttöehtoja kolmansille osapuolille.

19. EROTETTAVUUS

19.1. Näiden käyttöehtojen minkä tahansa osan tai NYMG:n kanssa tehdyn sopimuksen pätemättömyys tai täytäntöönpanokelvottomuus ei vaikuta käyttöehtojen muiden osien pätevyyteen tai täytäntöönpanokelpoisuuteen. Tällainen kelpaamaton tai täytäntöönpanokelvoton osa on korvattava sellaisella osalla, jota pidetään pätevänä ja täytäntöönpanokelpoisena, ja tulkinnan on oltava mahdollisimman lähellä pätemättömän osan tarkoitusta.

20. SOVELLETTAVA LAKI JA TUOMIOISTUIN

20.1. Näitä käyttöehtoja säännellään ja tulkitaan Alankomaiden lainsäädännön mukaisesti.
20.2. Jollei pakollinen lainsäädäntö muutoin määrää, kaikki NYMG:n kanssa tehtyjen sopimusten tai näistä käyttöehdoista syntyneet tai syntyvät riidat käsitellään yksinomaan Amsterdamin toimivaltaisessa tuomioistuimessa, ellei riitaa voida ratkaista ystävällisesti.

21. REKLAMAATIOT, KOMMENTIT JA EHDOTUKSET

21.1. NYMG pyrkii tarjoamaan sinulle optimaalista palvelua. Jos sinulla on reklamoitavaa, kommentoitavaa tai jokin ehdotus, ota yhteyttä osoitteeseen [email protected]. Lähetä meille yhteystietosi ja selkeäsanainen kuvaus ja reklamaatiosi syy. Reklamaatiot käsitellään yleensä viiden (5) päivän kuluessa. Voit tehdä reklamaation myös tästä.

NEW YORK MEDIA GROUP B.V., kauppanimi NEWYORK.FI
Stadhouderskade 14D
1054 ES Amsterdam
The Netherlands

Kauppakamarin (“Kamer van Koophandel”) myöntämä numero: 53135733

ALV-numero: NL850762261B01

P. +31 20 486 4734

S.posti: [email protected]

 

 

 

Malliperuuttamislomake

Täydennä ja palauta tämä lomake, jos haluat palauttaa tuotteita osoitteeseen:

New York Media Group B.V., kauppanimi NewYork.fi
Stadhouderskade 14D
1054 ES Amsterdam
The Netherlands

[email protected]

 

Ilmoitan/Ilmoitamme (*) , että haluan/haluamme (*) peruuttaa seuraavan tekemäni/tekemämme (*) tilauksen:

Tilauspäivä (*) / Vastaanottopäivä(*),

Kuluttajan nimi (*) / Kuluttajien nimet (*)

Kuluttajan osoite (*) / Kuluttajien osoitteet (*)

Kuluttajan allekirjoitus (*) / Kuluttajien allekirjoitukset (*)

(vain jos lomake täytetään paperimuodossa)

Päiväys

(*) Tarpeeton yliviivataan.

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja