New Jersey Devils -liput 2024 – 2025

Osta liput nyt
New Jersey Devils -liput
Alkaen 20.00€

New Jersey Devils -liput on helppo ja turvallista ostaa netistä. NHL-ottelussa käynti on loistava kokemus. New Jersey Devils pelaa isolla sisäareenalla Prudential Centerissä, Newarkissa New Jerseyssä. Jääkiekkokausi kestää lokakuusta aina huhtikuuhun saakka. Jääkiekkomatsi on aina hauskaa ajanvietettä, vaikka et niin seuraisikaan urheilua.

Osta New Jersey Devils -liput tästä

Saat 5 euron alennuksen, kun ostat yli 100 eurolla ja käytät alennuskoodia HELLOTICKETS5

Contents

Osta New Jersey Devils -liput

Osta New Jersey Devils -liput tarkistamalla otteluohjelma tästä ja valitsemalla päivä, jolloin haluat mennä matsiin. Liput voi maksaa luottokortilla. Liput ovat sähköisiä e-lippuja, jotka voit näyttää suoraan puhelimesta portilla. Mobiililippuja ei tarvitse tulostaa. Liput ovat aina 100% aidot ja lähetetään ajoissa perille sähköpostilla.

Myynnissä olevat liput ovat New Jersey Devils -kausikorttilaisten, jotka eivät itse pääse paikalle. Siksi ne myydään joskus alennettuun hintaan. Joskus liput ovat kalliimmat kuin alkuperäinen hinta on ollut. Se tarkoittaa, että kyseinen New Jersey Devils -ottelu on myyty loppuun.

Jos et saa lippuja New York Rangersien tai New York Islandersien peleihin, mutta voisit mielelläsi matkustaa vähän pidemmälle katsomaan peliä, on New Jersey Devilsien ottelu hyvä vaihtoehto.

New Jersey Devils -liput - Areena New Jersey Devils -liput - Jääkiekkoa

Mitkä ovat hyvät istumapaikat New Jersey Devils -pelissä?

Hyvät istumapaikat ovat aina tärkeät jääkiekko-ottelussa, jos haluat nähdä vilauksen kiekosta. Mutta tulet myös nauttimaan ilmapiiristä.

Parhaat istumapaikat löydät katsomoista 7, 8, 9, 18, 19 ja 20, mutta nämä ovat myös kalleimmat paikat maksaen 100 – 280$ per lippu. Mitä lähempänä kaukaloa istut, sitä paremmin tietysti näet, mutta voit myös ostaa edulliset istumapaikat korkeampaa josta näkee myös suht hyvin.

100-katsomosta löytyy hyviä istumapaikkoja hintaa 60 – 150$ per lippu. Halvimmat liput ovat 200-katsomossa, mutta suosittelen jättämään ne väliin, sillä istut todella korkealla vaikka liput maksavatkin vain 45 – 55$.

Osta New Jersey Devils -liput tästä

New Jersey Devils - Prudential Center paikkakartta

Käytännön tietoa

Jääkiekkokausi on lokakuusta huhtikuun puoliväliin. Kaikki New Jersey Devilisin kotitotelut ovat suosittuja joten kannattaa suunnitella etukäteen. New York Rangers ja New York Islanders pelaavat myös näinä kuukausina.

Miten pääsen Prudential Centeriin?

Prudential Centeriin New Jerseyssa pääsee helposti junalla, sillä areena sijaitsee vain kaksi korttelia Newark Penn Stationilta. Junia kulkee usein ja niitä on helppo käyttää.

NJ Transit

Ota Northeast Corridor tai North Jersey Coast Line Penn Stationilta New Yorkissa Newark Penn Stationille. Matka kestää noin 20 minuuttia. Siitä on lyhyt kävelymatka Prudential Centerille. Seuraa jääkiekkopaitoihin pukeutunutta porukkaa!

PATH-train

Jos asustat lähellä Financial Districtia voit myös matkustaa PATH-junalla WTC-asemalta. Matka kestää noin puoli tuntia.

Milloin minun pitäisi olla Prudential Centerillä?

Kannattaa saapua noin 30–60 minuuttia ennen pelin alkua niin sinulla on tarpeeksi aikaa löytää istumapaikat ja ostaa jotain juomista.

Mitä voin ottaa mukaan Prudential Centeriin?

Prudential Centeriin ei voi tuoda reppuja. Kaikenlaiset muut laukut ovat sallittuja, kunhan ne eivät ylitä kooltaan 30 x 35 cm (12 x 14 tuumaa). Jos otat repun mukaan, sen voi jättää säilytyslokeroon 10 dollarilla.

Miten palaan takaisin Manhattanille?

Manhattanille on helpointa palata samaa reittiä kuin tulit. Minä tykkään käyttää PATH-junaa, sillä se on nopea ja halpa. Monet palaavat Manhattanille takaisin pelin jälkeen, joten matkustaminen on turvallista. Molemmat junat kulkevat läpi yön.

New Jersey Devils -liput - Ottelu New Jersey Devils -liput - Prudential Center

Katso alta otteluohjelma ja varaa liput heti

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja