New York Knicks ja Brooklyn Nets playoffs-liput 2024

New York Knicks and Brooklyn Nets Playoffs Tickets

NBA playoffs-liput New York Knicksin ja Brooklyn Netsin pudotuspeleihin ovat ostettavissa verkosta. NBA playoffs ovat koripallon pudotuspelejä, joissa kauden 16 parasta joukkuetta taistelee NBA-mestaruudesta. Pudotuspelit alkavat huhtikuussa ja kestävät kesäkuuhun. Alla selitän, miten saat Knicksin ja Netsin playoffs-liput ja mitä NBA:n pudotuspeleihin liittyy.

Playoffs-liput eivät ole vielä saatavilla
Haluaisitko saada sähköpostiisi ilmoituksen heti kun liput tulevat myyntiin? Laita minulle viestiä osoitteeseen [email protected] ja lähetän sinulle sähköpostin lippujen tultua myyntiin.

Osta New York Knicks ja Brooklyn Nets playoff-liput tästä

Contents

New York Knicks ja Brooklyn Nets playoff-liput

Kun jompikumpi newyorkilaisjoukkueista pääsee NBA-pudotuspeleihin, voit ostaa New York Knicks -liput tai Brooklyn Nets -liput näihin erityisiin otteluihin. Koska pudotuspelilipuilla on kova kysyntä, ne ovat kalliimpia kuin tavalliset kausiliput, mikä kannattaa pitää mielessä, kun suunnittelee New Yorkin matkaa.

Huom: Tarkista pelin päivämäärä ja kellonaika ostaessasi Brooklyn Nets tai New York Knicks playoff-liput. Jos näet ottelun kohdalla TBA tai TBD, tämä tarkoittaa, että päivämäärää ja/tai kellonaikaa ei ole vielä vahvistettu. Tässä tapauksessa ei vielä tiedetä, pelataanko ottelu ja milloin.

Jos ottelun päivämäärä tai kellonaika muuttuu, etkä sen vuoksi pääse peliin, lipuista ei voi saada rahojasi takaisin. Jos ottelu kuitenkin perutaan esimerkiksi siksi, että kierroksen toinen joukkue voittaa neljästi, eikä muita pelejä enää pelata, saat rahasi takaisin.

2024 NBA-pudotuspelien tilanne

  • New York Knicks: Kausi on ohi
  • Brooklyn Nets: Kausi on ohi

NBA Playoffs

New York Knicks ja Brooklyn Nets pelaavat koripallon runkosarjassa lokakuusta huhtikuuhun. Molemmat joukkueet pelaavat itäisessä konferenssissa (Eastern Conference), joka koostuu Pohjois-Amerikan itäosien joukkueista. Kauden lopussa kahdeksan joukkuetta itäisestä konferenssista ja kahdeksan joukkuetta läntisestä konferenssista (Western Conference) Pohjois-Amerikan länsiosista kohtaavat pudotuspeleissä ja kamppailevat mestaruudesta.

Play-in

Molempien konferenssien kuusi parasta joukkuetta pääsevät suoraan pudotuspeleihin. Molempien konferenssien sijoille 7-10 sijoittuneet joukkueet kilpailevat viimeisistä paikoista runkosarjan jälkeisessä “play-in”-turnauksessa, jonka neljä parasta pääsevät pudotuspeleihin. Näin ollen NBA:n playoffeissa pelaa 16 joukkuetta.

Best-of-Seven Series

NBA:n pudotuspelien voittaja ratkaistaan best-of-seven eli “paras seitsemästä” -pelisarjalla.

Lyhyesti: Ensimmäisenä 4 peliä voittanut joukkue pääsee seuraavalle pudotuspelikierrokselle. Hävinnyt joukkue on ulkona NBA:n playoffseista. Yhdellä Playoffs- kierroksella pelataan enintään yhteensä 7 ottelua.

Otteluita pelataan kullakin kierroksella vähintään neljä, mikä tarkoittaa, että kumpikin joukkue pelaa vähintään kaksi kotiottelua. Neljä ottelua voittanut joukkue jatkaa seuraavalle kierrokselle. Kun joukkue on voittanut vain yhden, kaksi tai kolme peliä, pelataan lisää pelejä – yhteensä enintään 7. Tästä juontuu termi “best-of-seven”. Viides, kuudes tai jopa seitsemäs ottelu pelataan, kunnes toinen joukkue on voittanut neljä peliä.

NBA-finaalit käydään kahden jäljellä olevan joukkueen välillä toukokuun lopulla ja kesäkuun alussa, ja niissä ratkaistaan liigan voittaja. Myös finaalikierroksella on käytössä “best-of-seven”, paras seitsemästä -menettely. Voittaja lähtee kotiin Larry O’Brienin mestaruuspokaalin kanssa!

Nets ja Knicks playoffs-otteluohjelma New Yorkissa

New York Knicks ja Brooklyn Nets playoff-liput

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja