Long Island City New York

Long Island City New Yorkissa

Long Island City New Yorkissa sijaitsee East Riverin lähistöllä Manhattanin itäpuolella. Se on tunnettu jatkuvasti uudistuvana alueena, josta löytyy puistoja ja vilkas taideskene. Long Island City on erinomainen majoituskohde, jos vierailet Manhattanilla pienellä budjetilla. Manhattanin ja Long Islandin välin matkustaa 15 minuutissa.

Piilossa oleva taideskene

Vaikka Long Islandilla on paljon gallerioita, taideinstituutteja ja ateljeetiloja, ne ovat vähemmän tunnettuja ja siten hiukan piilossa. Yksi tunnetuimmista ja näkyvimmistä taideorganisaatioista on MoMA PS1. Tämä on suuri näyttelytila, joka keskittyy moderniin ja kokeelliseen taiteeseen. Oletko taiteen ja musiikin ystävä ja satut tänä kesänä Long Islandille? MoMA PS1 järjestää joka kesä Warm Up Sessions -ulkoilmatapahtuman, joka tarjoaa eri tyylilajien musiikkia taiteellisessa ilmapiirissä joka lauantai. MoMA PS1:n vierailun jälkeen kävele (7 minuuttia) The Creek and the Caveen, kalifornialaistyyliseen meksikolaisravintolaan. Paikan hampurilaiset ovat herkullisia ja loungessa nähdään stand up -koomikoiden esityksiä. Parasta siellä on kuitenkin kodikas terassi, jossa on pakko maistaa herkullisia ja edullisia nachoja ja margaritoja.

Long Island City New Yorkissa - MoMa PS1 Long Island City New Yorkissa - Gantry Park

Long Island Cityssä majoittuminen

Long Island ei välttämättä ole alue, jonne menisit viettämään aikaa vain huvin vuoksi. Tai pitäisikö sanoa: ei ole sitä vielä. Long Island City on yksi nousevista kaupunginosista. Näet kaikkialla rakennustyömaita – tällä hetkellä vielä veden rajassa, mutta ne siirtyvät koko ajan sisämaahan päin. Alueella rakennetaan enimmäkseen hotelleja, joista suurin osa on kohtuuhintaisia. Hotel Ravel on ehdottomasti maininnan arvoinen hyvän ruoan ja upeiden näköalojen puolesta. Toinen suositukseni on Paper Factory -hotelli, joka todellakin on entinen paperitehdas. Se on täysin remontoitu ja sen huoneet ovat moderneja, mutta kodikkaita New York -fiiliksellä. Jos haet aitoa New York -kokemusta suosittelisin kuitenkin majoittumaan Manhattanille. Mikäli se ei kuitenkaan ole mahdollista, jos esimerkiksi matkabudjetti ei anna periksi, niin Long Island City on loistava vaihtoehto. Se sijaitsee Manhattanin lähellä ja hotellien hinta-laatusuhde on kohdallaan.

Long Island City in New York Buildings Long Island City

Roosevelt Island Tramway

Jos haluat nauttia matkasta Long Islandilta Manhattanille kaikessa rauhassa, suosittelen kävelemään pitkin Roosevelt Bridgeä Roosevelt Islandille. Ota muutama kaunis valokuva vedenrajassa ja jatka Roosevelt Island Tramwaylle. Tämä on cablecar, joka vie sinut Manhattanille hintaan 2.75$ (tai ilmaiseksi jos sinulla on Unlimited MetroCard). Erittäin ainutlaatuinen ja halpa tapa päästä perille.

Ericin vinkki: Long Islandilla ei välttämättä kannata liikkua yksin iltaisin, koska kadut ovat aika autioita. Tämä voi tuntua epämukavalta, vaikka alue onkin melko turvallinen.

Long Island City -juna Long Island City in New York Roosevelt Island

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje


Hae lippuja
alkaen
saakka
Hae lippuja