Opastettu Gossip Girl -kierros New Yorkissa

Osta liput nyt
Gossip Girl -kierros New Yorkissa

Opastettu Gossip Girl -kierros New Yorkissa on faneille, jotka haluavat nähdä missä Manhattanin eliitti asui, juorusi, shoppaili ja rakastui! Oletko koskaan miettinyt missä Serena van der Woodsen, Blair Waldorf, Nate Archibald ja Chuck Bass oleilevat? Jos vastaus on kyllä, on opastettu Gossip Girl -kierros ehdottomasti sinua varten ja samalla saat vastaukset kaikkiin kysymyksiin. Pääset tietenkin myös nauttimaan upeasta Upper East Siderin elämästä.

Kierros alkaa Palace-hotellilta ja kierroksen aikana näet monta paikkaa Gossip Girl -sarjasta. Palace Hotel on Madison Avenuella 50th ja 51st Streetin välillä, ja sinne pääsee helposti metrolinjalla 6 (pysähtyy 51st Street) ja E- tai M-metrolla (pysähtyy 5 Av/53rd St). Saavu Palace-hotelliin vähintään 15 minuuttia ennen, jotta ehdit katsastaa hotellin aulan. Se on sama aula, jossa Dan Humphrey odotti Serenaa tuntikaupalla. Hotelli on myös sama, jossa Van der Woodsenin ja myöhemmin Bassin perheet asuivat.

Varaa tästä liput opastetulle Gossip Girl -kierrokselle

Upper East Side

Näytettyäsi liput opas toivottaa sinut tervetulleeksi bussiin, joka ajaa prameaa Madison Avenueta pitkin Upper East Sidea kohti. Ohitat tärkeitä kuvauspaikkoja, kuten Vera Wang -putiikin. Blair sekä Serenan äiti Lily ostivat hääpukunsa täältä. Saman kadun varrella tulee vastaan St. James Church, jossa pidettiin Blairin häät. Bussi pysähtyy Museum of City of New Yorkin edessä. Sen ulkopuoli toimi sarjassa Constance Billard School for Girls -kouluna. Serena, Blair ja Jenny ovat käyskennelleet tällä “koulun pihalla” paljon sarjan aikana. “Koulua” vastapäätä näet Conservatory Gardens of Central Park -puiston, jossa Jenny tapasi ensimmäisen poikaystävänsä Asher Hornsbyn. Tämän jälkeen teette pienen pysähdyksen Metropolitan Museum of Art -museolla, jonka rappusilla tytöt söivät päivittäin lounaansa. Tämän jälkeen bussi vie sinut kauniiden kartanoiden luo, jossa Archibaldin perhe asusti East 74th Streetillä ja näet myös Blair ja Eleanor Waldorfin asunnon Fifth Avenuella.

Opastettu Gossip Girl -kierros - Palace Hotel Opastettu Gossip Girl -kierros New Yorkissa - The Museum of the City of New York

Ladurée

Seuraava pysähdys on sokerihiirien unelma: suuntaatte Ladurée-kahvilaan. Siellä voit tilata yhden Blairin lempiherkuista, Macaron-leivoksen. Älä kuitenkaan syö itseäsi sokerihumalaan, sillä kierros jatkuu vielä Plaza Hotellille ja Pulitzer-suihkulähteelle. Tällä paikalla kuvattiin jakso, jossa Blair ja Serena pukeutuivat Eleanor Waldorfin mekkoihin ja pitivät valokuvaussession huvin vuoksi.

Chuckin Empire Hotel

Seuraavaksi löydät itsesi Upper West Sidella sijaitsevalta Empire-hotellilta, jonka Chuck Bass osti sijoituksena. Käy ehdottomasti aulassa ottamassa valokuvia. Tätä aulaa käytettiin myös toisessa Sex and the City -elokuvassa. Kaiken tämän kimalluksen ja säihkeen jälkeen suuntaatte Grand Central Stationille. Tämä on kierroksen loppu, mutta shown koko alku ja juuri. Sarjan ensimmäinen jakso, jossa Serena palasi New Yorkiin oltuaan mysteerisesti poissa vuoden, on kuvattu täällä. Nurkan takana on Empire State Building, jossa Blairilla oli tärkeät treffinsä. Voit kiertää nämä nähtävyydet kaikessa rauhassa. Grand Central Stationilta pääset metrolla 4, 5 tai 6 takaisin hotellille.

Ericin vinkki: Iskeekö nälkä kierroksen aikana? Met-museon pysäkillä on mahdollista haukata jotain syötävää ulkona olevista ruokakojuista. Ladurée-pysähdyksen aikana sinulla on riittävästi aikaa tehdä ostoksia tai käydä vessassa.

Käytännön tietoa

Varauksen tehtyäsi saat sähköpostiisi kupongin, jonka voit tulostaa ja käyttää lippuna kierrokselle tai näyttää mobiililippuna puhelimestasi.

  • Kesto: 3 tuntia
  • Lähtöpaikka: Palace Hotel
  • Lähtöaika: kello 10.00

Varaa tästä liput opastetulle Gossip Girl -kierrokselle

Opastettu Gossip Girl -kierros - Metin rappuset

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja