Sex and the City -kierros

Osta liput nyt
Sex and the City -kierros

Sex and the City -kierros New Yorkissa on paras tapa tutustua Carrien, Samanthan, Mirandan ja Charlotten maailmaan. Näe kuvauspaikat ja muut Sinkkuelämää-sarjan keskeiset paikat. Opastetulle kierrokselle on mukava osallistua siskojen, äidin tai naispuolisten ystävien kanssa. Tämän lisäksi Sex and the City -kierroksella ruoditaan tv-sarjaa, kahta elokuvaa ja kerrotaan muun muassa kuvauksissa tapahtuneita mokia. Sarjan kohtausten ja juonikuvioiden tunteminen voikin olla hyödyllistä.

Varaa liput Sex and the City -kierrokselle tästä

Jos kierros ei ole varattavissa haluamanasi päivänä, varaa tämä Sex and the City Hotspots Tour

The Plaza Hotel

Sex and the City -kierros alkaa Pulitzer-suihkulähteeltä Fifth Avenuelta 58th ja 59th Streetien välistä. Suihkulähdettä ei voi olla näkemättä, sillä se sijaitsee aivan kuuluisan Plaza Hotellin edessä (kyllä, se paikka, missä Carrien suuri rakkaus Kiho juhli kihlaustaan Natashaan). Olethan paikalla viimeistään kymmenen minuuttia ennen lähtöaikaa, niin saat hyvän paikan bussista. Näytä lippusi oppaalle ja etsi sen jälkeen paikka bussista. Jos mahdollista, kannattaa istua bussin vasemmalla puolella, sillä monet kohteet ovat sillä puolella. Näin valokuvien ottaminen helpottuu. Bussi on ilmastoitu, siinä on wc sekä wifi, joten se on varustettu kaikella tarvittavalla.

Oppaan esiteltyä itsensä (yleensä elokuva- tai teatterialalla työskentelevä nainen) kierros suuntaa kohti Fifth Avenuen loistoa. Opas kertoo matkan aikana kuvauspaikoista samalla kun bussin kuvaruuduilla näytetään aiheeseen liittyviä kohtauksia.

Sex and the City -kierros - Cosmopolitan-drinkit Sex and the City -kierros - The Village

Magnolia Bakery

Sex and the City -kierros kestää kaiken kaikkiaan 3,5 tuntia ja pysähtyy sarjan eri kuvauspaikoilla. Näet seksikauppa Pleasure Chestin (mistä Charlotte osti Rabbitinsa). Tämän jälkeen pysähdytään Carrien kodin edessä, jossa voi ottaa vaikka selfien. Bleecker Streetillä on aikaa tehdä ostoksia ja saat kuuluisassa Magnolia Bakeryssa kuppikakun. Kierroksen aikana käydään myös “Scoutissa”, jonka Steve ja Aidan avasivat yhdessä. Baarin nimi on oikeasti Onieal’s ja sen sisällä näyttää täsmälleen siltä kuin sarjassa. Ja kuinka sopivaa: cosmopolitanit odottavat valmiina baaritiskillä. Cocktailit eivät valitettavasti ole ilmaisia johtuen tiukasta alkoholilaista, mutta voit nauttia Carrien, Samanthan, Mirandan ja Charlotten lempijuomaa 17 dollarin hintaan.

Viimeisenä pysähdyspaikkana Times Squaren lähellä on Sarah Jessica Parkerin kenkäkauppa, jossa voit ostaa hänen suunnittelemiaan kenkiä. Jos haluat jatkaa shoppailua, suuntaa Fifth Avenuelle. Times Squarella on iso metroasema ja muutama löytyy myös Fifth Avenuelta, joten et joudu kävelemään liikaa Jimmy Choo -korkkareillasi…

Ericin vinkki: Kierros kestää yleensä kello 15.00–18.30, mutta liikenneruuhkat voivat siirtää päättymisajan myöhemmäksi. Ellet halua ostaa Magnolia Bakerysta kuppikakkua lounaaksi, kannattaa ottaa mukaan vettä ja välipalaa.

Sex and the City -kierros - Magnolia Bakery Sex and the City -kierros - Magnolia

Käytännön tietoa

Kierros on usein loppuunmyyty, joten varmista paikkasi ostamalla liput etukäteen. Varauksen tehtyäsi saat sähköpostiisi kupongin, jonka voit tulostaa ja käyttää lippuna kierrokselle tai näyttää mobiililippuna puhelimestasi.

  • Kesto: 3,5 tuntia
  • Lähtöpaikka: Plaza Hotel
  • Lähtöaika: kello 11.00

Osta liput Sex and the City -kierrokselle tästä

Sex and the City -kierros - Carrie

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja