The Sopranos Tour

Osta liput nyt
The Sopranos Tour NY

The Sopranos Tour keskittyy täysin Tony Sopranon ja hänen perheensä maailmaan. Opastetun bussikierroksen aikana kierretään kuuluisan televisiosarjan yli 40 kuvauspaikalla ja tutustutaan tarkemmin Sopranon perheen elämään. Pääset istumaan Tonyn paikalla Holsten’s Dinerissa, käymään yksillä Bada Bingissä ja ottamaan kuvan sarjassa olleen näyttelijän kanssa, joka toimii myös kierroksen oppaana.

Varaa The Sopranos Tour -liput tästä

Contents

Sopranos-elämää

New York Sopranos-kierros alkaa 7th Avenuen ja 39th Streetin kulmasta, jossa tapaat kierroksen oppaan suurta nappia esittävän teoksen edessä. Oppaana toimii näyttelijä, joka on joko näytellyt sarjassa tai toiminut avustajana, joten saat entistäkin enemmän tietoja Sopranosista. Bussiin nousun jälkeen suunnaksi otetaan New Jersey. Aivan kuten sarjan alkutunnarinkin aikana, pääset näkemään Manhattan siluetin ja Lincoln Tunnelin uloskäynnin. Sitten ohitatte muita tuttuja paikkoja, kuten Pizza Land, the Muffler Man, St. Cecilia’s Parish, sekä Pulaski Skyway -rampin, joka nähdään jokaisen jakson lopuksi.

The Sopranos Tour - Holstens The Sopranos Tour - Muffler Man

The Sopranos Tour kestää noin 4 tuntia ja pysähtyy useammassa eri paikassa. Voit käydä myös pahamaineisessa strippiklubi Satin Dollsissa (Bada Bing!), joka on edelleen toiminnassa, ja vierailla Holsten’s Dinerissa. Dinerissa voit myös tilata syötävää ja istua samalla paikalla, jossa sarjan viimeinen kohtaus kuvattiin.

Ericin vinkki: “Ennen kierrokselle lähtemistä suosittelen katsomaan muutaman Sopranos-jakson, erityisesti sarjan päätösjakson. Kannattaa virkistää vähän muistia, jos sarjan katsomisesta on kulunut aikaa. Silloin on helpompi tunnistaa kohtaukset, joista opas puhuu kierroksen aikana.”

Käytännön tietoa

Varauksen jälkeen saat kupongin (voucher), jonka voit joko tulostaa ja käyttää lippuna opastetulle kierrokselle tai näyttää sen suoraan puhelimesta mobiililippuna.

  • Kesto: noin 4 tuntia
  • Lähtöpaikka: 7th Avenuen ja 39th Streetin kulma
  • Lähtöaika: kello 10.00

Varaa The Sopranos Tour -liput tästä

The Sopranos Tour - Bada Bing The Sopranos Tour - Sisällä

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja