Bateaux New York -illallisristeily (3h)

Osta liput nyt
Bateaux New York -illallisristeily

Bateaux New York -illallisristeily tarjoilee ehdottomasti kaupungin parhaimmat näkymät. Laivassa on isot pyöreät ikkunat ja ylellisyyden aistii heti laivalle astuttuaan. Pöytä on katettu valmiiksi ja voit aloittaa illan nauttimalla cocktailin. Huomio kiinnittyy ensimmäiseksi kauniisiin, isoihin ikkunoihin, joista aukeaa laaja näköala New Yorkiin. Isot ikkunat takaavat, että näet New Yorkin horisontin istuitpa sitten missä tahansa. Tämä on Bateaux-illallisristeilyn ehdottomasti paras puoli!

Osta tästä liput Bateaux New York -illallisristeilylle

Contents

Hengähdystauko kaupungin vilskeestä

Risteilyn taustalle sopii täydellisesti jazz-bändi, joka soittaa musiikkia koko risteilyn ajan. Kolme tuntia kestävä risteily kulkee Manhattanin upeaa horisonttia pitkin, jonka aikana näet muunmuassa kuuluisan Brooklynin sillan, YK:n päämajan, Empire State Buildingin ja upean Vapaudenpatsaan. New York näyttää iltaisin entistä upeammalta kuin päivisin. Käy ihmeessä kannella ottamassa kuvia risteilyn aikana.

Bateaux New York illallisristeily - skyline Bateaux New York illallisristeily - Brooklynin silta

Romanttinen ilta

Jos haluat viettää romanttisen illan rakkaasi kanssa, Bateaux-risteily on erinomainen valinta. Livemusiikki ja taianomaiset skyline-näkymät luovat hyvin romanttiset puitteet. Kohota tunnelmaa entisestään tilaamalla lasillinen samppanjaa. Olen ollut tällä risteilyllä vaimoni kanssa ja voin kertoa, että nautimme siitä todella. Se oli loistava tapa aloittaa onnistunut ilta New Yorkissa.

Ericin vinkki: Tämä illallisristeily on hiukan kalliimpi kuin muut vaihtoehdot, mutta laiva on todella hieno. Istuitpa missä tahansa näet aina taatusti ulos ja voit nauttia maisemista koko risteilyn ajan. Ruoka on hyvää, ilmapiiri juhlava ja maisemat unohtumattomat.

Bateaux New York -illallisristeily - romanttinen illallinenBateaux New York illallisristeily - livemusiikkia

Käytännön tietoa

Ostettuasi liput saat sähköpostiisi kupongin (voucher), joka sinun tulee näyttää lippukassalla 30 minuuttia ennen risteilyn alkua. Voit tulostaa kupongin tai näyttää sen älypuhelimestasi. Risteily lähtee Chelsea Pieriltä, jonne pääsee helposti metrolla A, C ja E. Pukukoodi on juhlava. Farkut tai lenkkarit eivät ole sallittuja. Miesten pitää pukeutua pukuun tai puvuntakkiin ja solmioon. Jos saavut paikalle pukeutuneena siistiin puvunpaitaan ilman takkia tai solmiota niin pääset kyllä laivalle. Kaikki matkustajat ovat pukeutuneet tyylikkäästi ja ilmapiiri on juhlava.

  • Kesto: 3 tuntia
  • Lähtöpaikka: Chelsea Pier
  • Lähtöaika: Päivittäin kello 19.00

Varaa tästä liput Bateaux New York -illallisristeilylle

Bateaux New York illallisristeily - matkustajia Bateaux New York -illallisristeily - vapaudenpatsas

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja