Ystävänpäivän risteily New Yorkissa 2022

Ystävänpäivän risteily New Yorkissa

Vietä ystävänpäivä New Yorkissa ja tee vaikutus puolisoosi. Ystävänpäivän illallisristeily takaa onnistuneen illan. Ystävänpäivän illallisristeilyyn sisältyy neljän ruokalajin illallinen. Taustalla komeilee New York upeassa iltavalaistuksessaan. Voisiko vaikuttavampaa näkyä ollakaan. Vietä romanttinen ilta viinejä maistellen ja tee kierros ulkokannella romanttisten balladien soidessa taustalla. Jos kaipaat nopeatempoisempaa musiikkia, löytyy laivalta myös DJ.

Ystävänpäivän illallisristeily jahdilla

Tämä on täydellinen vaihtoehto, jos mietit missä viettää romanttinen ilta ystävänpäivänä New Yorkissa. Päästyänne istumaan pöytäänne, saatte lasit kuohuvaa, joilla voitte aloittaa treffinne. Nauti myös laajasta valikoimasta erilaisia jälkiruokia ja tanssahtele DJ:n musiikin tahtiin. Illan aikana seilaatte pitkin Hudsonjokea ja East Riveriä nauttien upeista näkymistä Manhattanille. Ilmassa on taattua romantiikkaa!

Käytännön tietoa

Ostettuasi liput saat sähköpostitse kupongin (voucher), jonka voit tulostaa ja käyttää lippuna risteilylle tai näyttää sen e-lippuna älypuhelimestasi.

 • Kesto: 3 tuntia
 • Lähtöaika: kello 19.00
 • Lähtöpaikka: Pier 36
 • Pukukoodi: smart casual
 • Ikäraja: 21 vuotta, ota mukaan virallinen henkilöllisyystodistus
 • Ilmainen peruutus

Varaa ystävänpäivän illallisristeily jahdilla tästä

Bateaux ystävänpäivän illallisristeily

Vietä ystävänpäivän ilta suosikkiristeilijälläni, Bateaux’lla! Ystävänpäivä on täydellinen mahdollisuus nauttia romanttinen illallinen tällä jahdilla, jonka suuret, lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat tarjoavat kauniit näkymät Manhattanin valaistusta horisontista. Nauti kolmen ruokalajin illallinen shamppanjamaljan sekä romanttisen ruusun kera. Upgrade-vaihtoehtoja on saatavilla, esimerkiksi taattu ikkunapöytä.

Käytännön tietoa

 • Kesto: 3 tuntia
 • Lähtöaika: kello 18.30 (boarding alkaa kello 17.45)
 • Lähtöpaikka: Chelsea Piers
 • Pukukoodi: Miehille paidat (takit suositeltavia). Naisille juhlava – kasuaali asu. Tummat tai tyylikkäät farkut ovat sallittuja. Ei arkisia farkkuja, t-paitoja, shortseja, lenkkareita tai flipflop-sandaaleja.
 • Ikäraja: alle 6-vuotiaat lapset eivät ole tälle risteilylle. Ei alennushintoja lapsille.

Varaa Bateaux ystävänpäivän illallisristeily tästä
Liput eivät ole vielä myynnissä

Ystävänpäivän risteily New Yorkissa - illallinen Ystävänpäivän risteily New Yorkissa - Vapaudenpatsas

Circle Linen Ystävänpäivän Harbor Lights -risteily

Tämä risteily ei ole illallisristeily, ja siksi se on edullisempi vaihtoehto Ystävänpäivään. Nauti avoimen baarin (open bar) kuohuviinistä samalla kun pääset ihailemaan Manhattanin öistä siluettia. Rasia suklaalla päällystettyjä mansikoita, pikkuleipiä ja brownie sisältyvät tähän risteilyyn, joten romanttinen ilta on taattu!

Varaa Circle Linen ystävänpäivän Harbor Lights -risteily tästä
Liput eivät ole vielä myynnissä

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja