Ystävänpäivän risteily New Yorkissa 2022

Ystävänpäivän risteily New Yorkissa

Vietä ystävänpäivä New Yorkissa ja tee vaikutus puolisoosi. Ystävänpäivän illallisristeily takaa onnistuneen illan. Ystävänpäivän illallisristeilyyn sisältyy neljän ruokalajin illallinen. Taustalla komeilee New York upeassa iltavalaistuksessaan. Voisiko vaikuttavampaa näkyä ollakaan. Vietä romanttinen ilta viinejä maistellen ja tee kierros ulkokannella romanttisten balladien soidessa taustalla. Jos kaipaat nopeatempoisempaa musiikkia, löytyy laivalta myös DJ.

Vuoden 2023 liput eivät ole vielä saatavilla
Haluaisitko saada sähköpostiisi ilmoituksen heti kun liput tulevat myyntiin? Laita minulle viestiä osoitteeseen [email protected] ja lähetän sinulle sähköpostin lippujen tultua myyntiin.

Ystävänpäivän illallisristeily jahdilla

Tämä on täydellinen vaihtoehto, jos mietit missä viettää romanttinen ilta ystävänpäivänä New Yorkissa. Päästyänne istumaan pöytäänne, saatte lasit kuohuvaa, joilla voitte aloittaa treffinne. Nauti myös monipuolisesta buffet-illallisesta ja tanssahtele DJ:n musiikin tahtiin. Illan aikana seilaatte pitkin Hudsonjokea ja East Riveriä nauttien upeista näkymistä Manhattanille. Ilmassa on taattua romantiikkaa!

Käytännön tietoa

Ostettuasi liput saat sähköpostitse kupongin (voucher), jonka voit tulostaa ja käyttää lippuna risteilylle tai näyttää sen e-lippuna älypuhelimestasi.

  • Kesto: 3 tuntia
  • Lähtöaika: kello 19.00
  • Lähtöpaikka: Pier 36
  • Ikäraja: 21 vuotta, ota mukaan virallinen henkilöllisyystodistus

Varaa ystävänpäivän illallisristeily jahdilla tästä

Muut romanttiset risteilyt

Muita ystävänpäivän risteilyjä ei ole saatavilla. Ystävänpäivää edeltävänä viikonloppuna voit kuitenkin lähteä ylelliselle illallisristeilylle Bateaux-aluksella, joka on suosikkini. Voit varata myös ensiluokkaisen lounasristeilyn.

Ystävänpäivän risteily New Yorkissa - illallinen Ystävänpäivän risteily New Yorkissa - Vapaudenpatsas

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja