Ystävänpäivä New Yorkissa 2022

Ystävänpäivä New Yorkissa

Oletko ystävänpäivänä New Yorkissa? Sinua ja puolisoasi odottaa todella romanttinen kokemus! Siinä missä Suomessa ystävänpäivä on yleisemmin ystävien muistamista varten, Yhdysvalloissa 14. helmikuuta on erityisesti rakastavaisten juhlapäivä. Valentine’s Day on Yhdysvalloissa iso juhla, ja voit nähdä ensimmäiset merkit siihen valmistautumisesta jo heti uuden vuoden alkaessa. New York juhlii päivää innokkaasti ja tulevat näkemään kuinka liikkeet ja näyteikkunat koristellaan Valentine’s Dayn tyyliin.

Mitä tehdä ystävänpäivänä New Yorkissa?

Päiväsaikaan voit käydä katsomassa nähtävyyksiä tai käydä kävelyllä Central Parkissa. Tiesithän, että Bethesda Terrace Central Parkissa on oiva kosintapaikka, niin kuin myös kuuluisa silta Bow Bridge. Mikä voisi olla romanttisempaa?

Jopa New Yorkin kiireisimmässä paikassa, Times Squarella, juhlitaan ystävänpäivää innokkaasti. Times Squarella on moni myös vastannut myöntävästi kosintaan. Suunnittelija luo joka vuosi uuden rakkaudelle omistetun teoksen aukiolle.

Illalla voit nauttia romanttisen illallisen ystävänpäivän illallisristeilyllä seilaten risteilyllä Manhattanin siluettia pitkin. Romanttiikkaa ei tältä neljän ruokalajin illallisristeilyltä taatusti jää puuttumaan. Voit myös suunnata yhteen New Yorkin romanttisista ravintoloista. Sen jälkeen voit jatkaa iltaa baarissa tai klubilla. Täydentääksesi ainutlaatuisen matkasi ystävänpäivänä voit varata romanttisen hotellin New Yorkista.

Ericin vinkki: Haluatko tehdä ystävänpäivästä New Yorkissa ikimuistoisen? Tilaa kukkia netistä ja toimita ne hotellihuoneeseen. Tee tilaus ajoissa ja huomioithan, että kukat eivät ole halpoja New Yorkissa. Voit tehdä kukkatilauksen tästä.

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje


Hae lippuja
alkaen
saakka
Hae lippuja