Kylpylä New Yorkissa

Osta liput nyt
Kylpylä New Yorkissa

Paras kylpylä New Yorkissa on QC NY Spa, joka sijaitsee Governors Islandilla. Tässä spa-kylpylässä on saunojen ja uima-altaiden lisäksi tarjolla yli 20 hyivnvointikokemusta ja henkeäsalpaavan upeat skyline-näkymät New Yorkista. Paikka on täynnä ylellisyyttä ja levollisuutta. Jätä siis taaksesi New Yorkin vilske ja vilinä ja vietä muutama tunti rentoutuen.

Varaa QC Spa -liput New Yorkissa tästä

Jos QC Spa -liput ei ole saatavilla, voit tehdä varauksen tähän day spa -kauneushoitolaan New Yorkissa.

Contents

Spa New Yorkissa

Tämä spa New Yorkissa tarjoaa yli 20 wellness-kokemusta eri saunoista ja höyryhuoneista infrapunapatjoihin ja spa-kylpyihin. Miellyttävästi lämmitetyillä ulkoaltailla voit siemailla cocktailia ja nauttia näkymistä Manhattanille. Kylpylä on hyvin avara, joten tilaa riittää jokaiselle vieraalle. Kaikki on tehty rentoutumista varten ja kokemuksessa on todellista ylellisyyden tuntua. Voit vain loikoilla ja ottaa rennosti.

Kylpylä sijaitsee Governors Islandilla, pienellä saarella Manhattanista kaakkoon. Paikassa on helppo unohtaa kaupungin hulina. Saarella on myös paljon historiaa. Esimerkiksi kylpylärakennukset ovat yli sata vuotta vanhoja ja niitä käytettiin aiemmin armeijan kasarmina. Nyt nämä rakennukset on kunnostettu näyttävästi luksuskylpyläksi.

Kylpylä New Yorkissa - QC NY Spa Kylpylä New Yorkissa - Näkymät

QC NY Spa

Lipulla pääsee monen tunnin ajaksi New Yorkin kylpylään nauttimaan hyvästä olosta. Saapuessasi saat tossut ja kylpytakin. Käytettävissä on myös kaappeja, joissa säilyttää tavaroitasi, ja pyyhkeitä on saatavilla kaikkialla kylpylässä. Lisäksi voit nauttia kahvia, teetä, vettä ja pientä purtavaa. Voit hemmotella itseäsi lisää varaamalla jonkun hoidon, kuten hieronnan tai kasvohoidon, ja herkutella myös lounaan merkeissä.

Ericin vinkki: “Tämä New Yorkin day spa yllätti minut iloisesti. Se on tilava, valikoima on monipuolinen ja se sijaitsee Manhattanin lähellä. Muutaman tunnin rentoutuminen kylpylässä on hintansa arvoinen kokemus, joka olisi erityisen kiva antaa vaikka äitienpäivälahjaksi tai käydä yhdessä oman kullan kanssa. Tämä on myös ehdoton käyntikohde, jos olet menossa New Yorkiin ystävien kanssa.”

Kylpylä New Yorkissa - Juomat

Käytännön tietoa

Pääset kylpylään Downtown Manhattanilta lähtevällä lautalla. Lauttamatka sisältyy spa-lippuun.

  • Sijainti: Governors Island
  • Avoinna: joka päivä
  • Ikäraja: 21 vuotta

Varaa QC Spa -liput New Yorkissa tästä

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja