Äitienpäivä New Yorkissa 2023

Äitienpäivä New Yorkissa

Onko suunnitelmissasi viettää äitienpäivä New Yorkissa? Vuonna 2023 äitienpäiväksi osuu sunnuntai 14.5. Haluaisitko ilahduttaa äitiäsi tai rakastasi jollakin erityisellä tavalla? Olen kirjottanut alle muutamia vinkkejä siitä, miten voit tehdä äitienpäivästä ikimuistoisen.

Mitä voit tehdä äitienpäivänä New Yorkissa?

Mietitkö mitä voisit tehdä äitienpäivänä New Yorkissa? Tutustu seuraaviin vaihtoehtoihin:

Broadway-musikaali äitienpäivänä

Broadway-musikaali on loistava tapa viettää äitienpäivää niille, jotka rakastavat musikaaleja. Tarjoa äidillesi unohtumaton ilta yhdessä Broadwayn kauniista teattereista. Tähän tarkoitukseen sopivat mainiosti Broadwayn klassikkoesitykset, kuten The Phantom of the Opera, Chicago tai Wicked.

Äitienpäivä New Yorkissa - Wicked Äitienpäivä New Yorkissa - Brunssiristely

Illallisristeily

Illallisristeily on hyvä idea, jos haluat tehdä jotain erityistä äitienpäivänä New Yorkissa. Nauti illallista upeissa kaupunkimaisemissa. Nauti juhlavampi illallinen upealla Bateaux-illallisristeilyllä. Tai valitse joku muu illallisristeily tai lounasristeily New Yorkissa.

Äitienpäivä New Yorkissa - Alices Tea Cup Äitienpäivä New Yorkissa - Georgetown Cupcakes

Iltapäivätee

Iltapäivätee Alice’s Tea Cup -kahvilassa on myös mainio tapa viettää äitienpäivää. Siellä voit nautiskella pikkuleivistä, skonsseista ja voileivistä Liisa ihmemaassa -sadun tyyliin. Kahvilassa on tarjolla erilaisia iltapäiväteevaihtoehtoja, joista löytyy varmasti makuusi sopiva vaihtoehto – olitpa sitten liikkeelle pienellä porukalla tai koko perheellä. Huomioithan, että iltapäivätee tulee varata etukäteen.

Haluaisitko hemmotella äitiäsi päiväohjelmasi lomassa? New Yorkista löytyy paljon hyviä leipomoja, jotka myyvät herkullisia cupcake-leivonnaisia. Jos äitisi on todellinen Cake Boss -fani, niin tarjoa hänelle yksi Buddyn kuuluisista kuppikakuista Carlo’s Bakeryssä.

Äitienpäiväbrunssi

Brunssi on hauska tapa viettää äitienpäivää New Yorkissa. Siemaile mimosa-juomia ja nauti hyvästä ruuasta. Etsitpä sitten klassista brunssia tai brunssia, jossa on alkoholitarjoilu, valittavana on paljon erilaisia brunssivaihtoehtoja New Yorkissa.

Muita vinkkejä äitienpäiväksi

Voit tilata verkkokaupasta kauniin kukkakimpun ja pyytää sen toimitettavaksi suoraan hotellillesi. Vaikka kukat ovatkin suhteellisen hintavia New Yorkissa, yllättyy äitisi varmasti kukkakimpusta äitienpäivänä. Central Parkissa vierailu on myös hyvä idea: lähde kävelylle viehättävälle The Mallille tai varaa hevosajelu.

Jos haluaisit ostaa äidillesi lahjan, josta hän voi nauttia saman tien, niin voit varata hänelle hieronnan tai kasvohoidon New Yorkin kylpylässä. Varmistathan, että varaat käyntisi etukäteen, sillä kylpylä voi olla todella suosittu äitienpäivänä.

Katso toukokuun kalenterista viimeisimmät vinkkini äitienpäiväksi.

Äitienpäivä New Yorkissa - The Mall Central Parkissa

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja