Äitienpäivä New Yorkissa 2022

Äitienpäivä New Yorkissa

Onko suunnitelmissasi viettää äitienpäivä New Yorkissa? Vuonna 2022 äitienpäiväksi osuu sunnuntai 8.5. Haluaisitko ilahduttaa äitiäsi tai rakastasi jollakin erityisellä tavalla? Olen kirjottanut alle muutamia vinkkejä siitä, miten voit tehdä äitienpäivästä ikimuistoisen.

Mitä voit tehdä äitienpäivänä New Yorkissa?

Mietitkö mitä voisit tehdä äitienpäivänä New Yorkissa? Tutustu seuraaviin vaihtoehtoihin:

Broadway-musikaali äitienpäivänä

Broadway-musikaali on loistava tapa viettää äitienpäivää niille, jotka rakastavat musikaaleja. Tarjoa äidillesi unohtumaton ilta yhdessä Broadwayn kauniista teattereista. Tähän tarkoitukseen sopivat mainiosti Broadwayn klassikkoesitykset, kuten The Phantom of the Opera, Chicago tai Wicked.

Äitienpäivä New Yorkissa - Wicked Äitienpäivä New Yorkissa - Brunssiristely

Illallisristeily

Illallisristeily on hyvä idea, jos haluat tehdä jotain erityistä äitienpäivänä New Yorkissa. Nauti illallista upeissa kaupunkimaisemissa. Nauti juhlavampi illallinen upealla Bateaux-illallisristeilyllä. Tai valitse joku muu illallisristeily tai lounasristeily New Yorkissa.

Äitienpäivä New Yorkissa - Alices Tea Cup Äitienpäivä New Yorkissa - Georgetown Cupcakes

Iltapäivätee

Iltapäivätee Alice’s Tea Cup -kahvilassa on myös mainio tapa viettää äitienpäivää. Siellä voit nautiskella pikkuleivistä, skonsseista ja voileivistä Liisa ihmemaassa -sadun tyyliin. Kahvilassa on tarjolla erilaisia iltapäiväteevaihtoehtoja, joista löytyy varmasti makuusi sopiva vaihtoehto – olitpa sitten liikkeelle pienellä porukalla tai koko perheellä. Huomioithan, että iltapäivätee tulee varata etukäteen.

Haluaisitko hemmotella äitiäsi päiväohjelmasi lomassa? New Yorkista löytyy paljon hyviä leipomoja, jotka myyvät herkullisia cupcake-leivonnaisia. Jos äitisi on todellinen Cake Boss -fani, niin tarjoa hänelle yksi Buddyn kuuluisista kuppikakuista Carlo’s Bakeryssä.

Muita vinkkejä äitienpäiväksi

Voit tilata verkkokaupasta kauniin kukkakimpun ja pyytää sen toimitettavaksi suoraan hotellillesi. Vaikka kukat ovatkin suhteellisen hintavia New Yorkissa, yllättyy äitisi varmasti kukkakimpusta äitienpäivänä. Central Parkissa vierailu on myös hyvä idea: lähde kävelylle viehättävälle The Mallille tai varaa hevosajelu.

Jos haluaisit ostaa äidillesi lahjan, josta hän voi nauttia saman tien, niin voit varata hänelle manikyyrin, hieronnan tai kasvohoidon yhdessä New Yorkin kauneussalongeista. Varmistathan, että varaat ajan etukäteen, sillä kauneussalongit voivat olla todella varattuja äitienpäivänä.

Katso toukokuun kalenterista viimeisimmät vinkkini äitienpäiväksi.

Äitienpäivä New Yorkissa - The Mall Central Parkissa

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja