Lounasristeily New Yorkissa (2h)

Osta liput nyt
Lounasristeily New Yorkissa

Lounasristeily New Yorkissa on oiva tapa nähdä New Yorkin monet nähtävyydet samalla kun nautit seisovan pöydän antimista ja kuuntelet live viihdettä. Nauti perinteisestä amerikkalaisesta ruoasta, noutopöydästä voi syödä niin monta kertaa kuin vain jaksaa. Alkoholijuomat eivät sisälly lipun hintaan paitsi jos valitset upgreidin, jolloin pääset nauttimaan open barista. Kun olet kylläinen, tee pieni kierros ulkokannella. Tai rentoudu ja nauti maisemista, jotka avautuvat panoraamaikkunoista. DJ lisää rentoon tunnelmaan ripauksen juhlavuutta.

Varaa tästä liput lounasristeilylle New Yorkissa

Contents

New Yorkin nähtävyyksiä

Voit kuunnella joko oppaan selostuksia tai tanssia DJ:n tahdissa. Laivalla on myös tilaisuus ottaa valokuva. Henkilökunta ottaa kuvan, joka odottaa tulostettuna satamassa ja halutessasi voit ostaa mukaan muistoksi. Laiva lähtee Chelsea Piers -satamasta (ota bussi M23 West 23rd Streetille tai bussi M14D 18th Streetille tai metro A, C, E 23rd Streetille ja kävele satamaan). Saavu paikalle vähintään puoli tuntia ennen lähtöä jotta saat parhaat istumapaikat.

Ericin vinkki: Jos haluat aloittaa lauantai- tai sunnuntai-iltapäiväsi katsellen nähtävyyksiä ja nauttien brunssin antimista, on New York Bottomless Brunch Cruise kuin tehty sinua varten. Pääset ihailemaan New Yorkin maamerkkejä ja kaupunkimaisemaa kahden tunnin ajan risteilijän kyydissä samalla kun voit siemailla rajatta Mimosa-cocktaileja.

Käytännön tietoa

Ostettuasi liput saat sähköpostitse kupongin (voucher), joka toimii lippunasi risteilyllä.

  • Tämä risteily on kausiluonteinen
  • Kesto: 2 tuntia
  • Lähtöpaikka: Chelsea Piers
  • Lähtöajat: Päivittäin kello 12.00

Varaa tästä liput lounasristeilylle New Yorkissa

Lounasristeily New Yorkissa - Vapaudenpatsas

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja