Brunssiristeily New Yorkissa

Osta liput nyt
Brunssiristeily New Yorkissa

Brunssiristeily New Yorkissa takaa mukavan viikonlopun, jossa on tarjolla rajaton määrä mimosa-drinkkejä, perinteistä brunssiruokaa ja Manhattanin skyline-näkymät. Tämä brunssiristeily täynnä tunnelmaa sopii sekä ystävien kanssa että pariskuntana. Lähde laivan kyytiin siemailemaan mimosaa lasista, joka ei koskaan tyhjene, ja tanssimaan DJ:n livemusiikin tahtiin.

Varaa Bottomless Brunch Cruise -brunssiristeilyliput tästä

Contents

Brunssiristeily NYC

Kivasti sisustettu laiva käy sekä Hudsonjoella että East Riverilla. Risteilyn aikana ohitatte Vapaudenpatsaan, alitatte kuuluisat sillat ja näette Downtown Manhattanin vesiltä käsin.

Käy pöytääsi istumaan. Pöytiin tarjoiltava ruoka koostuu perinteisistä amerikkalaisista brunssiannoksista. Ruokaa on niin paljon, että saat syötävää täyden aterian edestä. Pääset maistamaan muun muassa kanaa ja vohvelia, köyhiä ritareita ja juustokakkua. Risteilyn aikana henkilökunta huolehtii siitä, ettei mimosa-lasisi ole koskaan tyhjä. Haluatko jotain muuta kuin mimosan? Tarjolla on myös teetä, kahvia ja mehua.

Tämä New Yorkin brunssiristeily on erityisen hauska kokemus ystäväporukalla tai pariskuntana, kun haluat nauttia kauniista näkymistä ja dj:n livemusiikista. Pukukoodia ei ole, joten voit pukeutua haluamallasi tavalla. Huomasin kuitenkin, että kaikki olivat kiinnittäneet asuihinsa huomiota.

Brunssiristeily New Yorkissa - Kattaus Brunssiristeily New Yorkissa - Tunnelma

Ericin vinkki: Tämä brunssiristeily oli parempi kuin osasin odottaa. Laivalla oli käynnissä yllättävän hauskat lauantai-iltapäivän juhlat. Hyvä alku siis viikonlopulle! Risteily ei välttämättä vaikuta kovin edulliselta, mutta rajaton määrä mimosaa tekee siitä hintansa arvoisen.

Bottomless Brunch -risteilyliput

Varausta tehdessä voit valita joko ala- tai yläkannen. Erona on se, että yläkannelta pääsee suoraan ulkokannelle. Alakerrasta on ensin kavuttava portaat ylös. Ulkoalueet ovat kuitenkin kaikkien käytettävissä. Siellä on täydellistä istua lepotuoleissa ja nauttia näköaloista mimosa kädessäsi.

Brunssiristeily New Yorkissa - Ulkopuoli Brunssiristeily New Yorkissa - Vapaudenpatsas

Käytännön tietoa

Ostettuasi liput, saat sähköpostitse kupongin (voucher) joka se toimii risteilylippunasi.

Pier 36 -laiturille pääsee menemällä F-metrolla East Broadwayn metroasemalle, josta on 10 minuutin kävelymatka. Voit tietysti myös käyttää Uberia tai Lyftia. Käytä tätä linkkiä ja saat jopa 36$ alennuksen Lyft-palvelusta! Krediitti on voimassa 14 päivää tilin luomisen jälkeen. Lataa sovellus pari päivää ennen New Yorkiin lähtöä, jotta voit matkustaa kaupungissa alennuksella.

  • Kesto: 2 tuntia
  • Lähtöpaikka: Pier 36, Lower East Side Manhattan
  • Lähtöaika: lauantaisin ja sunnuntaisin kello 12.00

Varaa Bottomless Brunch Cruise -brunssiristeilyliput tästä

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja