Brunssi New Yorkissa

Osta liput nyt
Brunssi New Yorkissa

Brunssi New Yorkissa on yksi newyorkilaisten rakastamista viikonloppujutuista. New Yorkin brunssiin kuuluu mimosa-drinkkejä ja tietenkin syötävää. Amerikkalaisista pannukakuista paahdettuun avocado-leipään brunssilta löytyy aivan kaikkea. on hauskaa mennä brunssille viikonloppuna. New Yorkin matkalla on ehdottoman hauska käydä viikonloppubrunssilla.

Mitä brunssi pitää sisällään?

New Yorkissa brunssi on yleinen juttu. Newyorkilaiset kokoontuvat yhteen ystävien kanssa ja/tai hoitavat krapulaansa syöden ja juoden. Brunssi on aamiaisen ja lounaan yhdistelmä, mistä nimi brunssi juontuu (breakfast + lunch = brunch). Brunssi alkaa yleensä kello 12.00 jälkeen. Tämä on myös aika, jolloin New Yorkissa saa alkaa tarjoilla alkoholia. Brunssi kestää noin kello 16.00 asti. Tunnettu termi on pohjaton brunssi, bottomless brunch. Tämä tarkoittaa, että mimosaa tai muuta juomaa on tarjolla loputon määrä. Tarjoilijat pitävät huolen siitä, ettei lasisi pääse koskaan tyhjäksi. New Yorkissa on kaikkea rennoista brunsseista dragbrunsseihin, joissa on alkoholitarjoilu.

Brunssi NYC

Brunssille pääsee moneen eri paikkaan. New Yorkin brunssipaikat tarjoavat ruokaa esimerkiksi eri teemojen puitteissa. On drag-brunsseja, perinteisiä brunsseja ja joissakin esitetään live-musiikkia. Lähde brunssille siis ystävien tai rakkaan kanssa viihtymään. Koska brunssit ovat New Yorkissa hyvin suosittuja, on fiksua varata brunssi jo etukäteen.

Katso kaikki brunssivaihtoehdot New Yorkissa tästä

Ericin vinkki: Oma kokemukseni on, että brunssille on hyvin vaikeaa löytää paikkaa, jos ei ole tehnyt varausta. Varaa siis aina pöytä etukäteen. Ilman pöytävarausta kannattaa varautua pitkään odotteluun.

Brunssi vesillä

Voit nauttia brunssista myös vesillä. Lähde viettämään lauantai- tai sunnuntai-iltapäivää brunssiristeilylle, jossa on tarjolla rajaton määrä mimosaa-drinkkejä, perinteistä brunssiruokaa ja tietysti skyline-näköymät. New Yorkin brunssiristeily on hauska kokemus erityisesti ystävien kanssa, sillä tunnelma laivalla on mahtava. Risteilyn aikana tarjoillaan kolmen ruokalajin brunssi samalla kun pääset fiilistelemään livemusiikkia.

Haluaisitko nauttia mimosaa tai lasillisen proseccoa ihaillen samalla Manhattanin skyline-näkymiä purjeveneen kyydistä? Tällä viikonlopun brunssipurjehduksella perinteinen purjelaiva vuodelta 1929 vie sinut New Yorkin vesille. Näe Vapaudenpatsas, Ellis Island ja Brooklynin silta lähietäisyydeltä samalla, kun tarjolla on muffinsseja, bageleita ja muita herkkuja sisältävä brunssibuffet.

Gospelkierros brunssilla

Kun osallistut gospelkierrokselle New Yorkissa, gospel-musiikin ja tunnelman lisäksi pääset kokemaa myös brunssin, jossa tarjoillaan aitoa etelän soul-ruokaa. Kierroksen aikana vierailet Harlemissa sijaitsevassa kirkossa, jossa voit osallistua perinteiseen sunnuntaijumalanpalvelukseen. Kierroksen päätteeksi voit syödä brunssin paikallisessa ravintolassa.

Varaa Harlemin gospelkierros + brunssi tästä

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja