Bateaux-lounasristeily New Yorkissa

Osta liput nyt
Bateaux-lounasristeily New Yorkissa

Bateaux-lounasristeily New Yorkissa yhdistää lounaan ja nähtävyyksien katselun. Bateaux on oma suosikkini risteilijöistä, joissa voit nauttia lounasta tai illallista. Laivan sivuikkunat ja katto ovat lasia, joiden läpi sinulla on loistavat näkymät vesiltä Manhattanille seilatessasi pitkin rannikkoa. Voit nähdä useimmat nähtävyydet, kuten Vapaudenpatsaan, One World Trade Centerin ja Brooklynin sillan mainiosti mistä tahansa pöydästä.

Varaa liput Bateaux-lounasristeilylle tästä

Osta liput sunnuntain Bateaux-brunssiristeilylle tästä

Jos tämä risteily ei ole varattavissa haluamanasi ajankohtana, varaa New Yorkin lounasristeily

Lounasristeilyllä Vapaudenpatsaan ohi

Suurien ikkunoiden lisäksi Bateaux-laivalla on useita ulkokansia. Sinulla on tilaisuus astua ulos ja ihailla maisemia tai nauttia ulkoilmasta kahden tunnin mittaisen risteilyn aikana. Risteily lähtee liikkeelle Chelsea Piers -laitureilta ja se sopii kaiken ikäisille. Voit siis varata risteilyn koko perheelle tai romanttiset treffit vain kahdelle. Samalla kun sinua hemmotellaan kolmen ruokalajin aterialla pianisti soittaa kokoelman Broadwayltä tuttuja kappaleita, blues- ja jazzmusiikkia. Pianisti kertoilee myös hauskoja faktoja nähtävyyksistä aina kun risteily ohittaa ne. Olen kokeillut useita eri (illallis)risteilyjä, ja Bateaux on mielestäni yksi New Yorkin kauneimmista laivoista. Lounasristeily on hyvä vaihtoehto, jos iltasi ovat täynnä Broadway-musikaaleja, urheilumatseja ja muita aktiviteetteja. Mielestäni hinta-laatusuhde oli myös todella kohdallaan.

Bateaux-lounasristeily New Yorkissa - Näköala Bateaux-lounasristeily New Yorkissa - Romanttinen lounas

Ericin vinkki: “Tämä lounasristeily yllätti minut positiivisesti! Istuitpa mihin hyvänsä sinulla on aina hyvät näkymät tältä laivalta. Jos sen sijaan lähtisit mieluummin vesille ilta-aikaan, niin lähde Bateaux-illallisristeilylle New Yorkissa.”

Käytännön tietoa

Ostettuasi liput saat sähköpostiisi kupongin (voucher), jota voit käyttää lippuna risteilyllä.

  • Kesto: 2 tuntia
  • Lähtöpaikka: Chelsea Piers
  • Lähtöaika: kello 12.00

Varaa liput Bateaux-lounasristeilylle tästä

Osta liput sunnuntain Bateaux-brunssiristeilylle tästä

Bateaux-lounasristeily New Yorkissa - Lounastamassa Bateaux-lounasristeily New Yorkissa - Vapaudenpatsas

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja