Romanttiset hotellit New Yorkissa

Romanttiset hotellit New Yorkissa

Yöpyminen romanttisessa hotellissa kruunaa New Yorkin matkan. Jos olet New Yorkissa ystävänpäivänä kannattaa hotelli suunnitella ja varata hyvissä ajoin. Koska majoitusvaihtoehtoja on paljon, olen koonnut alle romanttiset hotellit New Yorkissa:

Contents

Jane Hotel

Jane on romanttinen ja nostalginen hotelli Greenwich Village. Huoneet ovat erittäin pieniä ja kodikkaita ja suht edullisia. Ihanteellinen vaihtoehto nuorelle pariskunnalle!

Varaa tästä huone Jane-hotellissa

Romanttiset hotellit New Yorkissa - The Jane Romanttiset hotellit New Yorkissa - The Jane Hotel

Conrad New York Midtown

Conrad New York Midtown -hotellin sijainti on todella keskeinen, vain viisi korttelia etelään Central Parkista ja Broadwayn lähellä. Hotellissa yöpyminen sopii erinomaisesti yhteen New Yorkin romanttisten ravintoloiden kanssa. Conrad New York Midtown -hotellin huoneet ovat isoja, ja hyvällä tuurilla sinulla saattaa myös olla näkymä Central Parkin ylle. Hotelli sopii loistavasti romanttiselle lomalle. Hotellin aamiaista en suosittele, se on mielestäni yliarvostettu.

Varaa tästä huone Conrad New York Midtown -hotellissa

Romanttiset hotellit New Yorkissa - The London Romanttiset hotellit New Yorkissa - The London NYC

ModernHaus SoHo

ModernHaus SoHo sijaitsee New Yorkissa mukavalla ja trendikkäällä alueella, joka on täynnä putiikkiliikkeitä, erikoisbaareja ja ravintoloita. Hotelli on moderni ja valoisa. Sieltä löytyy myös kattoterassibaari, josta näkyy upeasti Hudsonjoelle saakka. Suosittelen hotellia erityisesti nuorille pariskunnille.

Varaa tästä huone ModernHaus SoHosta

Romanttiset hotellit New Yorkissa - The James Romanttiset hotellit New Yorkissa - The James Hotel

Michelangelo Hotel

Michelangelo Hotel sijaitsee Midtownissa Rockefeller Centerin lähellä. Hotellin huoneet ovat upeita ja tilavia ja romanttiseen tyyliin sisustettuja. Hotelli sopii erityisesti pariskunnille tai vaikka hääpäivän juhlintaan.

Varaa tästä huone Michelangelo-hotellissa

Romanttiset hotellit New Yorkissa - Michelangelo Romanttiset hotellit New Yorkissa - Michelangelo Hotel

W Hotel Union Square

W-hotellien palvelutaso on huippuluokkaa. Voit varata hieronnan huoneeseesi tai nauttia cocktailin hotellin baarissa. Kaikki W-hotellit ovat hyviä, mutta henkilökohtaisesti pidän eniten Union Square ja Midtownin hotelleista.

Varaa tästä huone W-hotellista

Romanttiset hotellit New Yorkissa - The W Hotel Romanttiset hotellit New Yorkissa - The W Hotel Union Square

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja