Romanttiset hotellit New Yorkissa

Romanttiset hotellit New Yorkissa

Yöpyminen romanttisessa hotellissa kruunaa New Yorkin matkan. Jos olet New Yorkissa ystävänpäivänä kannattaa hotelli suunnitella ja varata hyvissä ajoin. Koska majoitusvaihtoehtoja on paljon, olen koonnut alle romanttiset hotellit New Yorkissa:

Jane Hotel

Jane on romanttinen ja nostalginen hotelli Greenwich Village. Huoneet ovat erittäin pieniä ja kodikkaita ja suht edullisia. Ihanteellinen vaihtoehto nuorelle pariskunnalle!

Varaa tästä huone Jane-hotellissa

Romanttiset hotellit New Yorkissa - The Jane Romanttiset hotellit New Yorkissa - The Jane Hotel

Gramercy Park Hotel

Gramercy Park Hotel on suhteellisen edullinen hotelli, jonka sijainti on erinomainen. Nimensä mukaisesti hotellin lähistöltä löytyy Gramercy Park sekä Flatiron Building. Ilmapiiriltään hotelli on täynnä goottiromantiikkaa. Loistava paikka rentoutumiseen.

Varaa tästä huone Gramercy Park -hotellista

Romanttiset hotellit New Yorkissa - The Gramercy Park Romanttiset hotellit New Yorkissa - Gramercy Park Hotel

Conrad New York Midtown

Conrad New York Midtown -hotellin sijainti on todella keskeinen, vain viisi korttelia etelään Central Parkista ja Broadwayn lähellä. Hotellissa yöpyminen sopii erinomaisesti yhteen New Yorkin romanttisten ravintoloiden kanssa. Conrad New York Midtown -hotellin huoneet ovat isoja, ja hyvällä tuurilla sinulla saattaa myös olla näkymä Central Parkin ylle. Hotelli sopii loistavasti romanttiselle lomalle. Hotellin aamiaista en suosittele, se on mielestäni yliarvostettu.

Varaa tästä huone Conrad New York Midtown -hotellissa

Romanttiset hotellit New Yorkissa - The London Romanttiset hotellit New Yorkissa - The London NYC

James Hotel

James-hotelli sijaitsee New Yorkin SoHossa, joka on mukavaa aluetta. Hotelli on moderni ja siellä on myös New Yorkin juppien suosiossa oleva kattoterassibaari, josta näet Hudsonjoelle saakka. Suosittelen hotellia erityisesti nuorille pariskunnille.

Varaa tästä huone James-hotellissa

Romanttiset hotellit New Yorkissa - The James Romanttiset hotellit New Yorkissa - The James Hotel

Michelangelo Hotel

Michelangelo Hotel sijaitsee Midtownissa Rockefeller Centerin lähellä. Hotellin huoneet ovat upeita ja tilavia ja romanttiseen tyyliin sisustettuja. Hotelli sopii erityisesti pariskunnille tai vaikka hääpäivän juhlintaan.

Varaa tästä huone Michelangelo-hotellissa

Romanttiset hotellit New Yorkissa - Michelangelo Romanttiset hotellit New Yorkissa - Michelangelo Hotel

W Hotel Union Square

W-hotellien palvelutaso on huippuluokkaa ja ystävänpäivänä he tarjoavat erityisen Valentine’s Day -paketin. Pakettiin sisältyy muun muassa samppanjaa ja hieronta. Kaikki W-hotellit ovat hyviä, mutta henkilökohtaisesti pidän eniten Union Square ja Midtownin hotelleista.

Varaa tästä huone W-hotellista

Romanttiset hotellit New Yorkissa - The W Hotel Romanttiset hotellit New Yorkissa - The W Hotel Union Square

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje


Hae lippuja
alkaen
saakka
Hae lippuja