Woodbury Common Premium Outlet New Yorkissa

Osta liput nyt
Woodbury Common Premium Outlet New Yorkissa

Woodbury Common on yksi New Yorkin parhaimmista outlet-myymälöistä. Hieman Manhattanin ulkopuolella sijaitsevalla alueella on yli 220 kauppaa täynnä alehintaisia ihanuuksia! Bussit lähtevät aamulla ja kun sinulla on paikka varattuna, niin sinun voit rauhassa keskittyä ostoslistaasi.

Osta tästä bussiliput Woodbury Common Outletiin

Contents

High Street -liikkeitä ja designer-brändejä

Alennukset Woodbury Common Outletissa ovat jopa 65% tavallisista myyntihinnoista. Kaupoissa on usein myös “kaksi yhden hinnalla” -kampanjoita. Ja tätä ei tapahdu vain tavallisten vaateketjujen kaupoissa, vaan myös esimerkiksi Jimmy Choo, Dior, Gucci, Burberry, Chloé ja Balenciaga tarjoavat alennuksia. Muita tunnettuja merkkejä ovat muun muassa J. Crew, American Eagle Outfitters, Banana Republic, Ralph Lauren, Lacoste, Superdry ja Tommy Hilfiger.

Woodbury Common Premium Outlet New Yorkissa - Gucci Woodbury Common Premium Outlet New Yorkissa - Michael Kors

Shoppaile niin kauan kuin jaksat!

Woodbury Common sijaitsee kauniiden vihreiden kukkuloiden keskellä, joten tuntuu melkein siltä kuin pääsisit shoppailemaan Sveitsiin. Myymälät sijaitsevat valkoisissa puisissa taloissa, jotka reunustavat katuja ja aukioita. Myymälät ovat tyylikkäästi sisustettuja (ei loisteputkivalaisimia tai vaatteita kasassa koreissa) ja ilmapiiri on mukavan rento, alelöydöistä ei tarvitse tapella muiden asiakkaiden kanssa. Joskus kauppojen eteen voi muodostua lyhyitä jonoja, jos sisällä on ruuhkaa. Käytettävissäsi on ilmainen wifi-yhteys, joten pääset heti kertomaan ystävillesi ja perheellesi uusista muotilöydöistäsi.

Saatavilla on myös VIP-kuponkivihkonen, jonka avulla saat vielä lisää alennuksia. Voit ladata sen infopisteestä. Kannattaa myös huomioida, että suurimmassa osassa myymälöitä ei ole vaihto- tai palautusoikeutta. Joka tapauksessa: ‘shop til you drop’ eli shoppaile niin kauan kuin jaksat, sillä Woodbury Common Premium Outlet on mitä parhain paikka shoppailla merkkituotteita pilkkahintaan.

Oletko valmis lähtemään takaisin? Löydät helposti bussin, joka vie takaisin New York Cityyn. Kun sinulla on etukäteen ostetut liput, ei tarvitse huolehtia paikkojen löytymisestä. Puolentoista tunnin päästä olet taas takaisin Manhattanilla!

Ericin vinkki: “Tutki karttaa ja listaa kaupoista ennen lähtöä. Näin voit suunnitella reissua etukäteen ja hyödyntää käytettävissä olevan ajan parhaiten. On myös viisasta ottaa mukaan laukku, johon mahtuu kaikki ostokset.”

Woodbury Common Premium Outlet New Yorkissa - Kaupat Woodbury Common Premium Outlet New Yorkissa - Aukio

Käytännön tietoa

Voit valita useista eri lähtöpaikoista ja -ajoista sekä paluuvaihtoehdoista Manhattanille. Varauksen tehtyäsi saat sähköpostiisi kupongin. Voit tulostaa sen ja käyttää lippuna tai näyttää mobiililippuna puhelimestasi.

  • Lähtöajat: 08.30, 09.30, 10.30, 11.30
  • Lähtöpaikka: McDonald’s 51st Street (1651 Broadway & 51st Street)
  • Paluuajat: vaihtelee, päätät paluuajan varatessasi matkan

Varaa tästä liput Woodbury Common Outlettiin

Yksityinen Woodbury-kuljetus

Tämä yksityinen meno-paluupalvelu vie suoraan hotellilta Woodbury Commoniin. Kuljettaja noutaa ryhmänne valitsemastanne paikasta ja vie ylellisessä kyydissä outlet-kylään, jossa voitte viettää päivän tekemässä löytöjä. Shoppailun jälkeen kuljettaja vie teidät takaisin hotellille. Ryhmäsi koosta riippuen voit valita tila-auton, limusiinin tai minibussin.

Varaa yksityinen Woodbury-kuljetus (nouto hotellista) tästä

Woodbury Common Premium Outlet New Yorkissa - Shoppailu

Miten mennä New Yorkista Woodbury Outlettiin?

Bussi on helpoin ja kätevin tapa päästä Manhattanilta Woodbury Commoniin. Osta sivuiltani bussilippu, jossa paikkasi bussissa on taattu.

Kuinka kaukana New Yorkista Woodbury Common on?

Woodbury Common on 1,5 tunnin ajomatkan päässä Manhattanilta.

Mitä kauppoja Woodbury Common Outletissa on?

Woodbury Commonissa on paljon suosittuja (designer-)merkkiliikkeitä: Michael Kors, Jimmy Choo, Gucci, Burberry, Ralph Lauren, Tommy Hilfiger ja paljon muuta. Lue lisää tästä.

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja