Woodbury Common Premium Outlet New Yorkissa

Osta liput nyt
Woodbury Common Premium Outlet New Yorkissa

Woodbury Common on yksi New Yorkin parhaimmista outlet-myymälöistä. Hieman Manhattanin ulkopuolella sijaitsevalla alueella on 220 kauppaa täynnä alehintaisia ihanuuksia! Bussit lähtevät aamulla ja kun sinulla on paikka varattuna, niin sinun voit rauhassa keskittyä ostoslistaasi.

Osta tästä bussiliput Woodbury Common Outletiin

High Street -liikkeitä ja designer-brändejä

Alennukset Woodbury Common Outletissa vaihtelevat 25–65 prosentin välillä. Kaupoissa on usein myös “kaksi yhden hinnalla” -kampanjoita. Ja tätä ei tapahdu vain tavallisten vaateketjujen kaupoissa, vaan myös esimerkiksi Jimmy Choo, Dior, Gucci, Burberry, Chloé ja Balenciaga tarjoavat alennuksia. Muita tunnettuja merkkejä ovat muun muassa J. Crew, American Eagle Outfitters, Banana Republic, Ralph Lauren, Lacoste, Superdry ja Tommy Hilfiger.

Shoppaile niin kauan kuin jaksat!

Woodbury Common sijaitsee kauniiden vihreiden kukkuloiden keskellä, joten tuntuu melkein siltä kuin pääsisit shoppailemaan Sveitsiin. Myymälät sijaitsevat valkoisissa puisissa taloissa, jotka reunustavat katuja ja aukioita. Myymälät ovat tyylikkäästi sisustettuja (ei loisteputkivalaisimia tai vaatteita kasassa koreissa) ja ilmapiiri on mukavan rento, alelöydöistä ei tarvitse tapella muiden asiakkaiden kanssa. Bussissa saat kartan, joten löydät varmasti kaikki kaupat. Joskus kauppojen eteen voi muodostua lyhyitä jonoja, jos sisällä on ruuhkaa. Lounaspaikalla on käytettävissä ilmainen wifi-yhteys, joten pääset heti kertomaan ystävillesi ja perheellesi uusista muotilöydöistäsi.

Saatavilla on myös VIP-kuponkivihkonen, jonka avulla saat vielä lisää alennuksia. Vihkonen maksaa yleensä 10 dollaria, mutta tähän retkeen kuuluu voucher, jolla vihkosen saa lunastettua ilmaiseksi. Kannattaa myös huomioida, että suurimmassa osassa myymälöitä ei ole vaihto- tai palautusoikeutta. Joka tapauksessa: ‘shop til you drop’ eli shoppaile niin kauan kuin jaksat, sillä Woodbury Common Premium Outlet on mitä parhain paikka shoppailla merkkituotteita pilkkahintaan.

Oletko valmis lähtemään takaisin? Löydät helposti bussin, joka vie takaisin New York Cityyn. Kun sinulla on etukäteen ostetut liput, ei tarvitse huolehtia paikkojen löytymisestä. Puolentoista tunnin päästä olet taas takaisin Manhattanilla!

Ericin vinkki: Tutki karttaa ja listaa kaupoista ennen lähtöä. Näin voit suunnitella reissua etukäteen ja hyödyntää käytettävissä olevan ajan parhaiten. On myös viisasta ottaa mukaan laukku, johon mahtuu kaikki ostokset.

Käytännön tietoa

Voit valita useista eri lähtöpaikoista ja -ajoista sekä paluuvaihtoehdoista Manhattanille. Varauksen tehtyäsi saat sähköpostiisi kupongin. Voit tulostaa sen ja käyttää lippuna tai näyttää mobiililippuna puhelimestasi.

  • Lähtöajat: 08.30, 09.30, 11.30
  • Lähtöpaikka: McDonald’s 51st Street (1651 Broadway & 51st Street)
  • Paluuajat: vaihtelee, päätät paluuajan varatessasi matkan

Varaa tästä liput Woodbury Common Outlettiin

Etkö vielä tiedä kuinka kauan haluaisit viettää Woodbury Commonissa? Varaa silloin tämä bussimatka Woodbury Common Outletiin.

Woodbury-shuttle ja haku hotellilta

Valitse shuttle-kuljetus Woodburyyn, jos haluat kyydin outlettiin suoraan hotelliltasi. Voit rauhassa rentoutua ylellisen minibussin kyydissä ja matkata pienessä ryhmässä kohti outlet-keskusta. Woodburyssa sinulla on muutama tunti aikaa shoppailla ennen kuin pikkubussi tulee hakemaan ja vie kätevästi takaisin hotellille.

Varaa Woodbury-shuttle tästä

Miten mennä New Yorkista Woodbury Outlettiin?

Bussi on helpoin ja kätevin tapa päästä Manhattanilta Woodbury Commoniin. Osta sivuiltani bussilippu, jossa paikkasi bussissa on taattu.

Kuinka kaukana New Yorkista Woodbury Common on?

Woodbury Common on 1,5 tunnin ajomatkan päässä Manhattanilta.

Mitä kauppoja Woodbury Common Outletissa on?

Woodbury Commonissa on paljon suosittuja (designer-)merkkiliikkeitä: Michael Kors, Jimmy Choo, Gucci, Burberry, Ralph Lauren, Tommy Hilfiger ja paljon muuta. Lue lisää tästä.

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje


Hae lippuja
alkaen
saakka
Hae lippuja