Vegaaniravintolat New Yorkissa

Vegaaniravintolat New Yorkissa

Vegaaniravintolat New Yorkissa kasvattavat koko ajan määräänsä ja suosiotaan monien muiden kaupunkien tapaan. Terveystietoiset newyorkilaiset siirtyivät luonnollisesti nopeasti kasvipohjaiseen suuntaukseen, ja vegaaniruokaa on nyt mahdollista löytää kaikkialta Isosta Omenasta! Monet New Yorkin ravintolat tarjoavat vegaanisia annoksia, jotka on usein merkitty selkeästi ruokalistaan. Löydät myös monia täysin vegaanisia ravintoloita New Yorkista ja olen koonnut alle ne, joita ei kannata jättää väliin.

Contents

Vegaaniruoka New Yorkissa

New Yorkin ravintoloiden ruokatarjonta on lähes loputon! Tekeepä mielesi sitten veganisoituja amerikkalais-klassikoita, kuten pizzaa ja juustomakaronia (mac n cheese), tai fine dining -ruokaa, New Yorkista löytyy myös sopiva vegaaniravintola sinulle! Olen listannut laajan valikoiman ravintoloita joka makuun ja budjettiin.

P.S. Kitchen

Theater Districtillä sijaitseva P.S. Kitchen on täydellinen illallispaikka ennen Broadway-musikaaliin menoa. Vegaaniravintolan mahtava tunnelma sekä herkullinen ruoka tekevät varmasti vaikutuksen myös ei-vegaaniin. Ruokalistan valikoima on melko klassinen: hampurilaisia, lasagnea ja Caesar-salaattia, joten useimmat löytävät mieleisensä annoksen. He tekevät myös vegaanisia cocktaileja (ja mocktaileja)! P.S. Kitchen on sosiaalinen yritys, joka on sitoutunut luomaan työpaikkoja New Yorkin syrjäytyneille ja lahjoittaa 100% tuotostaan kestävään hyväntekeväisyyteen.

Beyond Sushi

Tämä rento vegaaniravintoloiden ketju New Yorkissa tarjoaa fantastista sushia, jossa maistuvat luovat ja herkulliset yhdistelmät. Nimensä mukaisesti he menevät kuitenkin (paljon) sushia “pidemmälle”. Listalta löytyy myös muun muassa dumpling-nyytit, wrapit, tacot ja burgerit, joten jokaiseen makuun ja mieleen löytyy jotakin. Beyond Sushilla on useampi ravintola pitkin Manhattania.

Delice & Sarrasin

Delice & Sarrasin on pieni ja intiimi vegaaniravintola West Villagen sydämessä. Tällä viihtyisällä, bistro-tyylisellä ravintolalla on kunnianhimoinen ruokalista, joka sisältää valtavasti ranskalaisia klassikkoannoksia. He ovat erikoistuneet autenttiseen ranskalaisruokaan ja ohukaisiin (crepes), jotka tuovat esiin ranskalaisen keittiön ainutlaatuisia makuja vegaanisina versioina. Must-paikka vegaaniruoan ystäville!

Screamer’s Pizzeria

Screamer’s Pizzeriasta on tullut nopeasti yksi vakituisista vegaanisuosikeista New Yorkissa ja nyt heillä on kaksi pizzeriaa Brooklynissa (Greenpoint ja Crown Heights). Valikoima on täysin vegaaninen ja tarjolla on pizzaa kohtuuhintaan sekä kokonaisena että paloina. Voit valita monista eri täytteistä: kaikkea löytyy vegaanisesta ricotta-juustosta ja mozzarellasta chorizo- ja pepperoni-makkaroihin. Mitä muuta voi pizzan ystävä kaivata? Ainoa ikävä juttu on, että molemmissa pizzerioissa on vain muutama pöytä ja ne ovat yleensä täynnä.

Avant Garden

East Villagessa sijaitseva Avant Garden on yksi harvoista täysin vegaanisista fine-dining ravintoloista New Yorkissa. Se on loistava paikka juhlia merkkipäivää. Tämä tasokas ravintola tarjoaa erinomaista ajan hermolla olevaa ruokaa, joten se vakuuttaa varmasti myös vegaaniruokaa epäilevät. Ruokalista koostuu maukkaista kausiluonteisista ja kasviskeskeisistä annoksista. Avant Garden on pieni ja suosittu ravintola, joten varaa pöytä etukäteen.

Vegaaniset jäätelöt ja leipomotuotteet

Herkullisella kasvipohjaisella ruualla eivät houkuttele vain vegaani- ja kasvisravintolat New Yorkissa. Kaupunki tarjoaa myös monia mahdollisuuksia haukata vegaanista purtavaa tai pitää kahvitauko.

Van Leeuwen Ice Cream

Haluatko herkutella? Käy siinä tapauksessa jossakin Van Leeuwen Ice Cream -kaupoista. Yritys perustettiin Brooklynissa vuonna 2008 ja siitä tuli nopeasti hyvin suosittu. Nykyään Van Leeuwenin jäätelöbaareja löytyy ympäri New Yorkia. Vaikka he myyvät maitotuotteita, tarjolla on myös vegaanisia makuja. Löydät sekä klassisia että luovempia, kausiluonteisia makuja ja vegaanisia koristeluja jäätelön päälle. Voit valita myös vegaanisen sundae-jäätelön, jäätelökeksin tai pirtelön. Menu listaa vegaanivaihtoehdot, joten suurimmaksi ongelmaksi saattaa muodostua valinnan vaikeus.

Happy Zoe Vegan Bakery

Tämä nimenkin perusteella täysin vegaaninen leipomo sijaitsee viehättävässä ja vegaaniystävällisessä Greenpointin naapurustossa Brooklynissa. Se on loistava paikka kahvitteluun, makean nälkään tai lounaalle. Happy Zoe Vegan Bakery tarjoaa paljon erilaisia makeita ja suolaisia välipaloja – muun muassa kakkuja, muffineita, keksejä, donitseja, voileipiä, ja hampurilaisia – joten sinua todella hemmotellaan eri vaihtoehdoilla!

Vegan Food Tour New Yorkissa

Vegan Food Tour East Villagessa on erinomainen tapa tutustua Manhattanin kodikkaan kaupunginosan nähtävyyksiin ja kulinaarisiin herkkuihin. Noin kolmen kilometrin pituisen kävelykierroksen aikana opas johdattaa East Villagen läpi kertoen samalla alueen rikkaasta historiasta. Matkan varrella pääset maistelemaan vähintään viittä eri vegaaniruokaa, sekä suolaista että makeaa. Ruokapaikat vaihtelevat kierroksittain, mutta ruoka voi olla mitä tahansa burgereista ja sushista juustoihin, suklaaseen ja jäätelöön – kaikki vegaanisia tietenkin. Ja kuka tietää, ehkäpä löydät kierroksella uuden lempi vegaanipaikkasi New Yorkissa!

Varaa Vegan Food Tour East Villagessa tästä

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja